MobileMapper 6, tayangan munggaran

MobileMapper 6 Saatos keur gawé bareng MobileMapper Pro, Diantarana kami boga sababaraha satisfactions (teu kabeh), taun ieu urang bakal gawé bareng model ngalobaan (0 redesigned) disebut Magellan MobileMapper 6. Di dieu nu tayangan mimiti:

Anu ngajadikeun eta béda ti Pro

Hal utama nyaeta kieu ayeuna hadir kalawan Windows Mobile 6 nu lengkep bakal ngarobah skenario salaku urut miboga sorangan ditutup kana fungsi pakakas pikeun menu tujuan pendataan.

gambaranGaduhan Windows Mobile ngakibatkeun yen boga pungsionalitas Pocket a, ngarojong program ilahar dipaké kayaning Kecap, Excel, keyboard virtual (Bawa kaasup Kantor Mobile) Internet, pihak-katilu software kayaning ArcPad atanapi GIS fitur sapertos Mobile Mapping.

Ogé éta kaasup kaméra 2 megapiksel, layar rampa, sambungan USB, kompas éléktronik, mikropon, spiker, senter LED, konektipitas bluetooth, diantara batur. Salaku software Mapping Mobile brings, dina hal ieu versi 2.0. Kombinasi fitur ieu bisa ngakibatkeun hasil hadé atawa sahenteuna ulah aya trend munggaran nu aparat janten langkung penting batan data.

kalemahan

akurasi processing pos turun, ieu kuring kudu ningali eta. Jeung koreksi diferensial Pro éta mungkin sarta manggihan accuracies radial anu éta antara 40 na 80 sentimeter; eta dianggap yén ieu bisa jadi diantara 1 na 2 méter, masih alus keur survey cadastral di béaya rendah pikeun harga sabudeureun $ 2,000 kaasup software pikeun pos-processing. Sanajan manehna geus pangalusna tujuan teu Cadastral atawa ngagabungkeun jeung métode langsung atanapi teu langsung séjén.

6 mapper mobile disadvantage sejen nyaeta aranjeunna moal bisa boga fungsi salaku basa, tapi kasebut nyaéta dimungkinkeun data postprocessing dumasar direbut kalawan MobileMapper Pro.

Kanyataan datangna jeung Windows, nambihan sababaraha resiko utamana nyalahgunakeun, kayaning ngaronjat kerentanan kana virus jeung hirup batré kirang. Tangtu, pikeun ngalakukeun kasadaran nu langkung lengkep ihwal staf anu henteu mangrupa alat pikeun musik, video atawa jadi nyokot foto tina satengah taranjang kabogoh. Atawa mangrupa hiji PocketPC rék surfing Internet di wewengkon aksés mana nirkabel.

Kudu leuwih rapuh batan Pro, tapi nunjukkeun yén underground 1 ngarojong ragrag kana jalan aspal, jadi Kami teu bisa ngabuktikeun. Ogé hadir kalawan kartu SD, Anjeun kudu dibeuli misah iwal eta disawalakeun jeung seller.

ekspektasi

Loba, ngabejaan aranjeunna anjeun buka dilaksanakeun dina kombinasi jeung wretched Garmin Katerangan pikeun pamakéan désa, MibileMapper Pro na total stasiun keur dipake urban; ah, ogé nerapkeun dimana aya sinyalna photointerpretation Googlemente ngawangkong.

Sahenteuna nu lieur Pro, anu dimimitian ti kartu SD bisa ngaleungitkeun, sabab sanajan éta hiji kasalahan pabrik disababkeun ku rugbi of Magellan, ngarojong salawasna attributed ka virus.

Anjeun oge kudu megatkeun watek teu maca input manual sabab kuring nyadar yén tombol kaluar lamun teu tahan salila sababaraha detik ukur suspends sistem (atawa mareuman layar); Ieu bakal ngakibatkeun batréna ngurangan.

___________________________________

PD Krisis di Amerika Latin terus, anu Pace palajaran teu diajar naon Hugo Chavez dijadikeun 15 taun panungtungan sarta stubbornness nu politikus tuh nu 30 panungtungan.

Hiji Balesan to "MobileMapper 6, tayangan munggaran"

  1. Alus dinten, abdi heran lamun anjeun bisa nulungan kuring ngamimitian abdi mapper mobila parfa 6 Hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.