Téknik Topographic di nagara berkembang di Latin

Ieu nami Mimiti Latin Amérika Kongrés on Surveying Téknik, Geodesy na Geomatics nu bakal diayakeun di Jalisco, Mexico.

Téknik topographicAcara keur diwanohkeun ku 11 Méksiko Sakola tina Insinyur Surveyors, sarta bakal ka 16 18 mun 2013 Oktober.

Tujuan sakabéh nya éta nyieun visi disiplin ieu dina proyék patali manajemén diwengku sarta pangwangunan.

Coincides jeung acara paralel EXOPOACOMIT-2013, dimana pausahaan geo-rékayasa penting némbongkeun anu pangalusna parabot sarta aplikasi maranéhanana.

Jejer bisa dikembangkeun:

Topographic, Geodesy na Geomatics Téknik Disiplin:

  • Manajemén Land
  • Salaku pakotaan jeung Kamekaran Daerah na Municipal
  • Systemization of cadastre rural na Urban
  • Agraria pendaptaran Land
  • Mitigasi resiko na Pencegahan Musibah
  • Jurnalisme sarta Planning of Urban Jalan sarta Bina Marga
  • Émbaran Geotechnology
  • Tata sarta Lingkungan anu
  • téhnologi satelit
  • Systems Émbaran Geographic
  • Geographic Systems Émbaran dilarapkeun ka Manajemén Municipal jeung eksploitasi
  • Infrasturktur pakotaan.
  • Sistem informasi Geostatistical
  • Sistem digital Photogrammetry
  • jauh sensing
  • VANT urang anyar téknologi, scanner, laser
  • Lingkungan sarta Pangwangunan sustainable
  • edisi Cartographic
  • Géokimia
  • Pertambangan sarta Perminyakan
  • karya hidrolik
  • karya listrik
  • bandara
  • ruteu darat
  • infrastruktur jalan
  • karya maritim: palabuhan, Saluran Napigasi, pangerukan
  • Bendungan-Sasak taps torowongan
  • wangunan
  • Tanah Saréal pangajen

Sajaba aspék pangaturan bakal ngawengku:

  • Normativity gawé dilumangsungkeun di lingkung basisir
  • Normativity gawé referenced
  • Kerangka Standar Profesional Praktek
  • Evaluasi pangajaran Topographic Téknik, Geodesy na Geomatics Téknik di Lembaga Pendidikan Tinggi.
  • Sertifikasi Topographic Téknik, Geodesy na Geomatics di Paguron luhur
  • ngembangkeun profésional sarta intertrade sarta Hubungan Internasional

Éta muka kasempetan pikeun nyarankeun jeung nerapkeun keur tulak. Karya pikeun Kongrés ieu bakal dibere salaku abstracts di Spanyol.

  • Hiji extension maksimum 1 pastern.
  • The format di handap ieu (Word):
  • Pikeun judul nu: bisi 12 Arial sensitip.
  • Judulna (kandel)
  • Ngaran lengkep unggal panulis [ngaran (s) dituturkeun ku ngaran tukang (s)]. Panulis munggaran kudu hadir anu jalan.
  • Ngaran sahiji lembaga mana karya ieu rengse.
  • milis alamatna, telepon jeung email ti pangarang jawab atawa grup pamimpin.
  • Awak téks: bisi 12 Arial sensitip.
  • Diringkeskeun dina format gratis.
  • karya bakal napel online, dina waktu pendaptaran.
  • Dianggo pikeun dianggap dina program konferensi, éta anu diperlukeun geus dikintunkeun kertas no saterusna ti 17 Agustus
  • hurup ditampa bakal sadia dina ramatloka kongres dina format PDF, ti 10 September.
  • The presentasi ceramah bakal dijadwalkeun pikeun durasi sajam na tilu puluh pondok mun 40 menit. Biasana kurun waktu 10 menit pikeun patarosan na waleran sanggeus tiap program konferensi. kali ieu téh dianjurkeun jeung bisa dirobah gumantung kana kualitas nu tulak, wengkuan nu envisaged atawa tinimbangan séjén warranting relevansi. Kadé rapporteur nu kakeunaan ngalebetkeun abstrak anjeun, panjang bahan kertas jeung presentasi diperlukeun.

Sagala informasi tiasa didapet tina:

Ing. Carlos Eduardo Arizmendi Aguilar

cararizmendi@hotmail.com

Pupuhu Komite Téknis

atawa kalayan acomitac@gmail.com 0155 - 57148116

Hiji Balesan to "The Topographic Téknik di nagara berkembang dina basa Laten"

  1. Pisan lengkep, gening TO Ing. Carlos ARIZMENDI

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.