PhotoModeler, ukur na modeling dunya nyata

poto modeller

PhotoModeler mangrupa aplikasi tina EOS System, dijieun ku SDK LeadToolsTina pangalusna Kuring geus katempo, bisa nyieun objék jeung adegan tina foto 3D téhnik modeling disebut poto. saencan Kuring spoke mdl a Microstation jalan, tapi dina hal ieu urang ngobrol ngeunaan sarta program lengkep nu ngawengku fungsionalitas kumisan ti scanner modeling.

prosedur

Prinsip gambar modeling ieu dumasar kana jenis "sudut pandang sabalikna", nu dianggap yén sagala photograph dicokot pandang boga parameter tangtu nu bisa invested pikeun pangwangunan objék tilu diménsi.

poto modeller

The geometries dasar, jeung nu eta geus diwangun paling infrastructures mangrupakeun wangun geometri basajan, kayaning parallelograms, congcot, piramida. Lamun ukuran bisa nangtukeun mun geometries ieu tina garis, tolok ukur jeung inohong biasa nu ngawangun geometries ieu kayaning rectangles, kuadrat, bunderan atawa polygons biasa mangka anjeun bisa nyieun angka tilu diménsi. Salaku data tambahan, urang tambahkeun nyanghareup hiji obyék biasana (hareup, handap, ka kénca, ka katuhu, luhur jeung handap) jeung ukuran dipikawanoh.

poto modeller

hasilna

program nu ngawengku autoshapes paling umum, kalayan anu bisa nangtukeun hiji pesawat gambar, duanana titik, kayaning rupa, garis tur tangtu jarak objék nyandak skala nyata.

Beuki gambar anjeun boga, sudut nu beda, ukuran sabenerna sarta resolusi luhur nyaéta dimungkinkeun pikeun ménta kaayaan hadé tina akurasi. Sanajan program nu ngawengku rupa-rupa fitur anu kaméra atawa kaayaan newak nu bisa diatur pikeun hasil pangalusna.

poto modeller

handap ieu ukur keur milih mana jenis kualitas tampilan diperkirakeun, mimitian ti garis vektor up textures nu bisa nangtukeun kana surfaces. Anjeun teras bisa ngekspor ka file DXF pikeun pamakéan ku program séjénna ilahar dipake.

aplikasi

program sapertos bisa dilarapkeun ka:

  • gawena undagi
  • Pelestarian wangunan bersejarah
  • pertambangan
  • Electromechanics
  • Modeling jeung animasi 3D
  • elmu forensik

Numutkeun informasi, aya fitur tangtu digawekeun ku orthophotos, nu hartina anjeun bisa boga pamakéan di photogrammetry, najan sigana anu teu geus langganan utama maranéhanana.

skala modular

aplikasi nu boga sahanteuna tilu skala modular, mimitian ti $ 995:

  • PhotoModeler

Éta téh kaasup kana pungsi ieu nyieun objék vektor tina foto, kitu ogé netepkeun sifat jeung modeling kaméra fotografik inohong dasar manusa.

  • PhotoModeler Automation

Dina kapasitas ieu nyieun témplat tina model pikeun nyitak obyék ku kituna anjeun bisa nyieun ditambahkeun sacara fisik. Ieu oge mungkin keur ngajadikeun otomatis sababaraha Kabiasaan.

  • PhotoModeler scanner

Dina versi ieu aya pilihan pikeun nyieun surfaces densified sarta wangun kompléks.

Anjeun tiasa ningali informasi langkung lengkep ihwal kaca PhotoModeler, Anjeun bisa ngundeur versi demo, nu ngawengku conto na loba fitur; tapi teu kabeh.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.