Krisis Venezuela - Logbook 23.01.2019

Kamari dina 11 pm ilaing mah sumping kaluar mun protes, abdi ngawartoskeun aranjeunna mangga meunang kana imah, tapi adina mah diwaler -

Naon baris I do di imah?, Abdi gaduh lapar, hijina hal di fridge aya endog jeung lamun kuring resep salah bakal nyandak abdi siang ka batur, abdi gaduh leuwih dua taun saprak kuring resep hayam goreng, sanajan sacara gembleng keur steak sorangan, hal panungtungan anjeun ate anu kaeusi kuring éta hiji gruel of fororo, mobil kuring ieu dieureunkeun leuwih ti sataun katukang alatan kuring teu boga duit luang ... kuring nekat, abdi baris nuluykeun didieu dina jalan kawas atawa henteu.

Kuring ninggalkeun jeung rasa anguish, lajeng abdi dimimitian mariksa jaringan sosial, aya protes madhab, sarta Maduro dikirim dispel marches koléktif - Éta nu ayeuna disebut - pasukan nagara. Kuring diasupkeun peluh, nyaho yén sanajan maranehna dikirim duit mom mah, dad, baraya, éta teu cukup, masih kawates. The nini ti salaki kuring nu kawas nini kuring, kamari kuring disebut ngabejaan aranjeunna maranéhna sempet disimpen dina mancén dina kartu tina nagara, 2.700 bolivars daulat, nalika endog 12 ngarugikeun 8.000 na kilo daging waragad langkung mirah na 24.000.

kaayaan ieu téh unsustainable, nini geus leungit antara Agustus sarta jadi jauh taun ieu, jumlahna aya kilo 25, sakapeung teu hayang didatangan, sabab lamun kuring balik kaluar I ceurik, sanajan pitulung sakumaha Abdi tiasa, éta teu gampang, abdi hayang I bisa gaduh beuki mantuan kabeh. Teuing nyeri, lolobana urang ngaharepkeun 23 salaku tanggal harepan, sakumaha robah geus adil ka dulur.

  • 12: 20 am. Kuring réngsé workday, Kuring pariksa jaringan sosial sareng video viral ningali adi kuring, ti jandéla imah indung kuring urang, dimana pasukan kaamanan dipecat kana wangunan. Kumaha badag sieun, abdi diteundeun mariksa, protes sakuliah nagara.
  • 1: 00 keur dikonfirmasi maot tina tatu bullet ti pasukan kaayaan. Hiji budak 16 taun di San José kutipan - Caracas. I ngawitan milu sedih, adina mah disebutna, éta jalma awon di imah screaming jeung nangis.
  • 1: 30 am. Cacerolazos di San Antonio de los Altos. Taya hiji on jalan, protés damai.
  • 5: 30 Kami: mobilisasi. Daerah mana kuring cicing dianggap komunitas pangkeng, paling urang buka dianggo di 5 isuk, kiwari éta béda, sadaya fokus kana hiji titik, garis tina beus shuttle teu dianggo dinten, tapi dipaké beus maranéhna pikeun nransfer sagala anu hayang ilubiung dina demonstrasi di rojongan ti Juan Guaido
  • 7: 00 am. Rata Globovision ngaliwatan wartawan na miwarang di ABRI Nasional ulah lash kaluar ngalawan warga, menit sanggeusna, kaluar tina hawa.
  • 8: 00 Kami: Éta nelepon kuring El Paraíso - Caracas, adina mah dikirim video mana anjeun bisa nempo loba jelema mobilized, sadaya dina suku, teu lalulintas.
  • 8: 30 Kami: mah disebut adi kuring ngabejaan kuring yen kuring mom urang imah sagalana aya rupa, tapi anjeunna kaancam boss-Na, kapaksa buka Maret diayakeun ku pamaréntah atawa jadi dipecat.
  • 9: 00 am. Kuring pariksa jaringan sosial, sarta sakumaha salawasna dugi sambungan internét, utamana jalma anu boga kontrak jeung Cantv ABA teu jalan.
  • 9: 15: Ketok panto sabudeureunana sarta miwarang kami ngalaporkeun yén kajadian, manéhna teu boga TV kabel, dina saluran nasional teu dilaporkeun mobilisasi nanaon di rojongan Guaidó kiwari.
  • 11: 00 am. Nelepon kuring Paradise, anu repressing demonstran, pasukan dibuka teargas jeung pélor karét.
  • 11: 15 Kami: mah disebut sobat ti New York, miwarang lamun sagalana geus rupa di imah, cenah mah adi Catia boga newborns maranéhanana di lantai, dina jumlah bom cimata geus dibuka babies.
  • 11: 30 AM: dikirimkeun via twitter sakumaha teh démo di Caracas di rojongan pikeun Juan Guaidó.

  • 12: 00 WIB. Taya layanan internét ngaliwatan sajam ka tukang, gagal kakuatan intermittent na slumps lampu, kahariwang mimiti ngalakukeun pakasaban anak, sadayana di imah téh melang dugi anjing. Euweuh boga sirah kana gawe, uteuk miwarang bisa fokus kana naon anu lumangsung.
  • 1: 00 WIB. Tumiba deui sambungan internét mah, dina télépon pidio kalawan baraya di Spanyol, nu anu ayeuna demonstrating ngalawan pamaréntah Nicolas Maduro. Ieu rada bittersweet, tingali anu sipatna tebih tapi jadi deukeut ka balik, ulah leungit iman. Kuring tetep dina ngantosan datangna konsentrasi Guaidó.

2: 00 WIB, Juan Guaidó disumpah ku ayana presiden Brasil Yair Bolsonaro. Kuring mimitian milu sedih nalika kecap "sumpah" cenahna.

  • 2: 02 WIB. AS sadar salaku Presiden interim Juan Guaidó
  • 2: 05 WIB, nyerat atuh babaturan anu hirup di Argentina, "Kuring teu bisa yakin Abdi peryogi janten leres, éta kawas teuing alus". nu kuring ngawaler, sobat recalls yén alam semesta hears, hayu urang menta di iman, keur anjeun, pikeun sakabéh anu jauh, "manehna ngawaler kalawan gambar hiji, Kuring ngantosan beus pikeun muka wawancara calon 4to abdi. gawe, kuring teu dieureunkeun mun milu sedih.
  • 2: pasukan kaamanan 31 sumping di altamira mun ngayakeun réplikasi Maret éta. Jalma anu tetep aya jalma lolobana ngora anu geus turun aranjeunna perdigonazos jeung bom, angkatan sareng teken, batu, bom Molotov, teu panjang keukeuh.
  • 3: 00 WIB. Miliary militér Circulo de Maracay nedunan protés jempé, nyolok nyanghareupan Chavez jeung Maduro.
  • 3: 00 pm Brazil, Paraguay sarta Kanada ngakuan Juan Guaidó salaku Presiden interim.
  • 3: 59: Peru sadar Guaidó salaku Presiden interim.
  • 4: 00 WIB. Asak pikeun hubungan ranté ngarecah nasional jeung AS, sarta ngancam sagala pajabat AS gaduh jam 72 ninggalkeun Venezuela.
  • 5: 00 WIB, pulisi kaayaan Carabobo gabung protes ngalawan pamaréntah Nicolas Maduro. Juan Guaidó sadar Kosovo salaku Presiden.
  • 5: 20 WIB. Dilaporkeun tilu maotna di Barinas ku protes. Paling ngora, sagala anu geus cicing handapeun pamaréntah ieu leuwih ti satengah tina kahirupan urang, sababaraha geus leungit, batur kénéh di dieu, salamet.
  • 5: 10 WIB. Dibaca Vladimir Padrino:

Asa na Intoleransi ngancem katengtreman bangsa. prajurit NKRI teu nampa korsi pajeg di ngiuhan di kapentingan poék atawa diri diproklamasikeun di luar hukum. The FANB membela Konstitusi urang na teh guarantor tina kadaulatan nasional.

pernyataan na neruskeun ngalanggar UUD Vénézuéla, nu nyebutkeun yén ABRI mangrupa lembaga jeung aya orientasi pulitik.

  • 6: 15 pm: kirimkeun daptar jalma ditangkep pikeun protes di Nueva Esparta. Unggal waktos abdi maca nanaon ieu warta astonished kuring kumaha maranéhna bisa neruskeun nganggo pakarang ngalawan démonstran damai, sajaba, enshrined dina Konstitusi hak protes. Nya eta bukti yen urang hirup di diktator a.
  • 6: 40 WIB, daptar nagara anu dikedalkeun rojongan pikeun Maduro Guaidó tur diropéa.

  • 6: 50 pm: geus dikonfirmasi maot na 14 67 tahanan nasional.
  • 7: 20 pm: Anjeunna pupus 24 taun ngora di Táchira makéna.
  • 7: 35 pm: ngamimitian looting dina sababaraha area banten, Puerto Ayacucho, Tasikmalaya Cristobal, Baninas, Guanare, La Vega Caracas sababaraha kota dimana acara ieu geus lumangsung. Loba teu boga dahar, sarta jalma anu miboga saeutik anu malnourished.
  • 7: 20 pm: ditémbak di Lecheria. Masih pending twitter jeung jaringan sosial lianna, babaturan di luar, kirimkeun atuh naon Abdi teu tiasa ningali dina TV, berkat blackouts dua televise anu dibeuleum, abdi gaduh nowhere lalajo warta teh.
  • 7: 40 pm: IDB sadar salaku Presiden interim Juan Guaidó
  • 8: 04 pm: The pasukan anu killing jalma, mati Felix Acosta of 33 taun di Barcelona. Anjeunna pupus expecting ningali bébas Venezuela.
  • 8: 15 pm: Diosdado Cabello, nyaéta panggero pikeun ngarojong pamaréntah sangkan vigil di Miraflores.

Kuring henteu weruh naon pamadegan dikaluarkeun ngeunaan eta, upami aranjeunna kudu jadi kabeungkeut atawa putusan pribadi. Saméméhna I ieu padamelan di administrasi umum, sarta abdi tiasa ngabuktoskeun yén loba ti para sahabatna Maduro, éta aya demi teu kaleungitan pakasaban-Na, sakumaha kajadian ka adi kuring. Ieu katalungtik yén loba pamandangan nya éta dikirimkeun ku ranté salila locution Maduro, anu dirékam salila marches sarta unjuk rasa sababaraha taun ka pengker video.

  • 8: 20 pm: The Démokratik prakarsa Spanyol sarta Amérika geus dipikawanoh salaku Presiden interim Juan Guaidó.
  • 8: 25 pm: Mimitian cacerolazo Nasional.
  • 8: 29 pm: Kuring exhausted mental, abdi teu terang naon lain jeung pikir tur tingal. Kuring ngarasa béda, abdi hoyong sagalana kungsi acan réngsé, ayeuna kudu antosan kaputusan isukan, lamun robah pamarentahan lumangsung lancar, atanapi upami pasukan internasional kudu dihalangan. kateupastian ieu teu gampang, sarta maranéhna balik tilu poé nu kuring bisa bobo ngan 4 jam. Kami kabéh di frékuénsi ékspéktasi anu naon anu lumangsung dinten éta teu kapiran, éta henteu nyieun urang leungit iman Vénézuéla bakal ningkatkeun, sarta yén tulisan rombongan cuti Maduro urang.

Kuring teu hayang ninggalkeun nagara kuring, maneh kudu diusahakeun di bojong mahluk abdi ulah aya kamungkinan éta. Tapi mun anjeun nempo yén hirup anjeun boga masa depan ngawitan nganggap hal éta, sarta deeply menyakiti, ayeuna kuring ngarti kabeh jalma anu hijrah jeung sumping dieu pikeun sagala jinis perang, perang ka dieu poean hirup, di dieu eta survives, teu kahirupan hiji .

Dinten I bisa ningali kakuatan jaringan sosial, televised henteu hartosna bisa ngirimkeun nanaon ieu lumangsung di banten, sahenteuna moal nasional, ngawartosan urang pakeha, Instagram tur pesen ti sababaraha urang dina bagian nu sejen dunya.

Jigana dinten Januari 23 geus nyokot hiji hambalan buta, abdi ngakuan Juan Guaidó salaku Presiden interim Vénézuéla.

8: 55 pm: pengiriman barang item eta ka egeomates redaktur. sobat Hatur nuhun na boss.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.