Tangtu Ruang Data Infrastructures (SDI) kalawan diskon 50%

28mar_50IDE_pagPromo

ti Latihan Grup DMS, perusahaan khusus dina e-pembelajaran anu aya hubunganana sareng IDE, GIS, kaahlian yudisial, kartografi, katalog, metadata, jasa visualisasi, anggaran, pangukuran sareng sertifikasi dina situs. Kami badé ngintunkeun anjeun promosi khusus aya hubunganana sareng tawaran latihan anjeun.

Ieu mangrupikeun Kursus Infrastruktur Data Spatial (IDE), kalayan diskon 50% kanggo anu ngadaptarkeun Senén 26 sareng Rebo 28 Maret 2012.

Émbaran Kursus:

Hukum ngeunaan prasarana sareng jasa inpormasi geografis butuh damel dina koordinasi sareng kolaborasi pikeun ngahontal publikasi anu saluyu tina data géografis. Ieu nunjukkeun pamekaran Spatial Data Infrastructures (IDE) dumasar kana protokol standar sareng spésifikasi anu ngasahkeun dorongan sareng dorongan téknologi, aya hubungan sareng publikasi data dina Internét.

Ku ngalengkepan kursus ieu anjeun tiasa ngalatih sareng ngalaksanakeun paménta anu aya dina cabang inpormasi geografis ieu, dirojong ku arahan Éropa, undang-undang nasional sareng perjanjian lembaga.

  • modalitye-diajar (60 jam)
  • Tanggal Mimitian:09-April-2012
  • Tanggal Tamat:27 Mei 2012
  • Pendaptaran: hungkul ti ayeuna dugi ka Rebo 28 Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun kauntungan ti ieu promosi khusus. Ngadaptarkeun pendaptaran

Dina kursus ieu anjeun bakal diajar:

  • Fitur utama sareng komponenana IDE
  • Prinsip umum pikeun ngadegna
  • Naon kauntungan anu ayana IDE entail
  • Naon kaayaan kiwari téknologi ieu?
  • Standar sareng profil metadata
  • Alat Cataloging
  • Katalog Metadata
  • Layanan geografis: WMS, WFS, WFS-G, WCS, CSW
  • Klién klien sareng klien beurat

Inpo leuwih:

formacion@dmsgroup.es

Janten upami anjeun parantos mutuskeun yén anjeun bakal nyandak kursus IDE, ieu mangrupikeun kasempetan anu teu aya tandingan. Janten pendaptaran ayeuna


Upami anjeun maca iklan ieu sareng kursus henteu sayogi, anjeun kedah ngalanggan jaringanna supados sadar kana kursus anyar.

facebook twitter rss

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.