egeomates 10 jeung rekomendasi

Minggu minggu ayeuna kuring gé aya dina wisata, deui. Kuring ninggalkeun maca 10 bari kuring balik ... ah, sareng rekomendasi.

gambar Ngeunaan téknologi

  • Hugo Chavez sieun tina beurit
  • Centromujer, A blog gede pikeun awéwé dilahirkeun. Jeung desain naon!
  • LULA, software bébas pikeun universitas Hispanik

gambarNgeunaan software geospatial

  • GeoViewer 3.0, anu panempo gratis tina Lizardtech
  • Apdet 3 sahiji AutoCAD 2009, seueur kasalahan dilereskeun
  • Hal dasar 5 anu sakuduna anjeunna kedah Manifold 9.0
  • Sambungkeun AutoCAD sareng Aksés via ODBC, panon, dipareuman tina versi 2000

gambarNgeunaan Google Earth

  • Zapatag, pikeun manggihan nu supir nu goréng on Google
  • GoogleMapsMania ningalikeun ka kami sawatara anu pangalusna anu parantos ditempo Google Earth di Dimana 2.0
  • GoogleMaps mintonkeun ruteu alternatip

Sajaba ti éta:

gambarItacas, éta blog anu hébat anu parantos ngajantenkeun kuring ditampi ku disiplin anu nyerat, ayeuna ayeuna na sawala ngeunaan peta panorama tina Perpustakaan di Kongrés Amérika. Jeung eta oge nembongkeun urang sababaraha software FaceShop4.

2 Tawaban "10 Geofumadas sareng rekomendasi"

  1. Hai Jibril, tumbu anu istiméwa, abdi gé katingal na meureun marios ramatloka éta sabab gaduh seueur teuing sumberdaya anu tiasa.

    salam

  2. Halo, sapertos blog anjeun hebat pisan, abdi nuturkeun unggal dinten, abdi masihan anjeun kontribusi ngeunaan ngahubungkeun Acad sareng Aksés dina halaman wéb ieu http://www.topografia.com.br/download.asp You can download the article «ASSOCIAÇÃO DE UM BANK OF DATES COM OR AUTOCAD: VANTAGENS FOR SISTEM INFORMAÇÕES TERRITORIAIS» alus sareng gampang.
    Kuring nyarioskeun yén anjeun nganggo program "sokkia_io" (éta dina catetan netbook anjeun) pikeun ngundeur data tina kolektor kuring tina HP48gx sareng Ipaq h3630 sareng éta tiasa dianggo kalayan leres.
    Wasalam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.