Google Maps, dimencion kaopat

Waktos Spasi Peta nyaéta hiji aplikasi dikembangkeun dina Google peta API nu nambahan yén komponén disebut dimensi kaopat kana peta. Maksad abdi waktos.

Naon anu lumangsung dina deployment congcot kidul, kuring milih yén abdi hoyong ningali kajadian anu lumangsung antara 1400 sareng 1500.

Muhun, jawaban hal ieu peta anu tiasa ningalikeun ka abdi sababaraha kajadian Wikipedia, dipetakeun sapertos:
Peta rohangan waktu

  • Kakaisaran Inca handapeun Pachakuti (1437-1462)
  • Pondasi Machu Pichu (1439-1459)
  • Kakaisaran Inca handapeun Pachakuti sareng Thupa Inka (1462-1470)
  • Kakaisaran Inca handapeun Thupa Inka (1470-1492)

Pangwangunan ieu sareng Tingal Lokal Maranéhanana nyaéta sababaraha anu paling karesep kuring. Anu mimiti kusabab fungsionalitas AJAX, ieu sabab kolaborasi sareng sapertos Wikipédia tiasa janten dasar anu narajang global ... sanaos data henteu loba pisan.

Cara anu katingal nyaéta:

dimana: Anjeun tiasa milih sababaraha tempat husus, sapertos Barcelona, ​​Spanyol atanapi kotak kana peta.

iraha: Anjeun tiasa nempatkeun titimangsa khusus kawas Oct 1998, atawa rentang sapertos anu digunakeun 1400-1500

yen: Anjeun tiasa nempatkeun kecap konci pikeun naon anu dipilari, sapertos «Wars».

Pasti geura-giru bakal milarian cara nginteganana data wikipedia dina rongkah, dina sababaraha basa tur pasti bakal janten titik rujukan pikeun siswa sareng blogger.

via: OgleEarth

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.