Analisis Topological Geographics Microstation

Candak masalahna, abdi gaduh sababaraha plot di darat, keur kapangaruhan ku garis kakuatan, abdi terang naon ieu, ngalukis aranjeunna kelir béda jeung nyimpen aranjeunna dina file misah.

1. konstruksi lapisan

Analisis MicroStation Topological Lapisan bisa dijieun tina naon ditingali, eta bisa jadi di peta rujukan atanapi dina file muka. Anjeun teu kedah hiji proyék buka, upami kuring gaduh objék kalawan atribut ditugaskeun.

Dina hal ieu, kuring boga proyék kabuka, sarta Kuring geus katempo plot taneuh on mana kuring keukeuh nganalisis nu sipat anu kapangaruhan ku sumbu tina busway nu.

Analisis topological diaktipkeun kalawan "analisis Utiliti / topology". Dina panel alternatif ieu nyieun, pupus, nyebarkeun jeung nambahkeun lapisan némbongan.

Dina hal ieu, keur nyieun lapisan plot,

  • Tingkat aktif dimana aranjeunna disimpen (atawa atribut nu dipibanda),
  • pilih tipe lapisan (aréa) tapi tiasa garis atanapi titik
  • teras pilih nami; bisi ieu "Urb1-15" bakal disebut
  • handap I pilih tipe garis, eusian warna na ujung. Ogé bisa dijieun dumasar kana pamundut (query) ku pembina query atanapi disimpen.

Saterusna kuring nerapkeun "nyieun" tombol, geuwat luhur nyiptakeun lapisan, nu bisa némbongkeun tombol "tampilan". Dina waktu ieu, lapisan ieu ukur disimpen dina mémori tapi bisa nyimpen salaku .tlr file anu bisa disebut iraha wae ... malah tanpa proyék muka.

Upami anjeun hoyong pikeun nambahkeun kana peta, anu "Tambahkeun" tombol anu dipaké, ieu téh di tingkat dipilih sarta mibanda kelir atawa fillings ditingali.

Analisis MicroStation Topological

Nya kitu pikir lapisan "garis tinggi" Kuring milih pikeun tingkat masing-masing. Jadi ayeuna mah geus dua lapisan, anu ayeuna baris analisa plot nu kapangaruhan ku busway sumbu ieu.

Analisis MicroStation Topological

2. lapisan analisis

Analisis MicroStation Topological analisis anu dilakukeun ku milih "overlay / garis ka Area", lajeng pilih garis lapisan sarta wewengkon bisa dianalisis. Sami tiasa "wewengkon ka wewengkon" atawa "wewengkon ka titik" kanggo kasus séjén.

Kuring handap nembongkeun alternatif pikeun milih anu lapisan mertahankeun hasil, abdi milih plot (wewengkon).

Anjeun oge bisa milih mode analisis, "tumpang tindihna" téh pangalusna cocog tapi bentuk sejen kayaning di, kaluar, cocog jeung sajabana

Di katuhu nami lapisan anu dihasilkeun sarta Tumbu alternatif anu dijaga dina pangkalan data geus ditulis plot kaluar. Nami jaket kuring jadi "pasipatan kapangaruhan"

Pikeun nyieun dipilih lapisan "ngawangun" teh, ayeuna teh lapisan dijieun, keur kaperluan tampilan anu dipigawé jeung "tampilan" tombol dipencet.

Analisis MicroStation Topological

alternatif ieu teu aya di Bentley Peta, atawa sahenteuna perlakuan anu sagemblengna béda.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.