InfoGEO Majalah format anyar jeung InfoGNSS

Simkuring resep ningali yén format anyar parantos dibuka pikeun majalah InfoGEO sareng InfoGNSS, anu sacara tradisional mah parantos sayogi dina format pdf. Format anyar sahandapeun jasa nu disadiakeun ku CALAMEO pikeun ngotéktak majalah online, praktis pisan kanggo pungsi teangan sareng pituduh.

infogeo digital

Ieu parantos sadia tina édisi 36 tina InfoGEO sareng 65 tina InfoGNSS, kumaha urang percanten yén masa depan édisi samemehna bakal tiasa dibaca dina cara anu sami. Eusi redaksi sareng tematik sami, tapi sanes eusi anu disponsoran anu ngawengku Iklan sareng artikel ti pausahaan sektor geospace, supaya dua spasi anyar sadia pikeun nawarkeun Ecological iklan anyar ngalawan palanggan 50,000 anu gaduh duanana majalah.

Janten, jurnal ieu mibanda tingkat penetrasi dina Pasar Brasil, Kanggo ayeuna kami ningali eta dina basa Portugis, sanajan kami ngartos éta Publikasi MundoGEO Hasta angkat dina basa Spanyol sareng basa Inggris.

InfoGEO mibanda artikel menarik, sapertos acara MundoGEO # Connect 2011 diayakeun di Sao Paulo Juni panungtungan. Sajaba ti éta, hiji tutorial dina méré tag sareng Google Map Maker, sababaraha Geomarketing sarta pos-processing data raster keuna.

Dina kasus IfoGNSS, pihakna janten salaku artikel utamina di Cadastre Technified. Aya hiji wawancara Hola Rollen, CEO Hexagon Group, hiji pausahaan anu saeutik-saeutik saeutik jadi raksasa kalawan akuisisi pausahaan sapertos Intergraph, Erdas, Leica sareng ViewServe.

Tempo InfoGEO

Tempo InfoGNSS

Majalah GIS

Kami arepkeun anu format ieu bakal nampi saé-nganggo pamaké, khususna pembaca kana platform mobile.

Dina jalan-dinten, urang nyandak kasempetan pikeun nginget yén dina bulan Séptember kalénderna édisi FOSSGIS diumumkeun, tabloid anyar tapi urang percanten boga poténsi anu hébat ku pendekatan anu cukup komprehensif sarta saimbang. Pikeun lingkungan Hispanik parantos dibuka édisi kadua majalah Lidar News anu saliwatan ngéuwasikeun kami artikel dina halaman 41 dimana Bentley Systems sareng AutoDesk nyarios dina usaha gabungan kanggo Mobile LiDAR.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.