Bentley Peta, frékuénsi ékspéktasi kuring keur Kudu Duaan

Geus ngan ngahontal kuring uleman hadir dina Be Kalawan babarengan, hiji kajadian anu wakes kuring ekspektasi hébat, teras sigana yen krisis ékonomi settles sarta kudu kasempetan ulang diaktipkeun.

babarengan

pangalusna

Jeung krisis global, taun ka tukang dibuka na Bentley webinars tur ninggalkeun keur final jadi diideuan. Ieu lain gagasan goréng, tapi dina praktekna nu kontak kalayan exhibitor geus leungit, mun kasampak di tungtung jeung menta isu husus teu disebutkeun di akun Na. Ngelingan yén acara taunan henteu ngan pikeun acara warta, tapi pikeun ngamajukeun tumuwuhna brand a. Dina kasus GIS, program henteu dianggo meuli online, sakumaha pelaksanaan, latihan jeung rojongan nu isu nu ngeusian ngaidentipikasi pausahaan di handapeun tingkat tangtu kapercayaan tur practicality. Dina kali ieu ngeunaan hubungan konektipitas diwangun dina acara, kontak diala sanggeus ulasan dina blog na familiarity kahontal kalawan komunitas online atawa jaringan sosial sigana jalan.

Aya sagala seminar online, éndah nu bisa ningali iraha wae, tapi dina prakna geus kapanggih yén maranéhanana anu bade ka acara urang ekspektasi, mamang na confusions nu kami yakin urang bakal di opat poé kajadian . Na, dina respon, jigana aranjeunna geus kauninga kumaha pangalaman, ngajalankeun éta Kudu Duaan nu pamaké komunitas geus nanya:

  • Panungtun produk interaktif
  • Konferensi sarta demonstrasi live
  • wewengkon test
  • tabél buleud sarta panglawungan tematik

Kabéh, anjeunna teu bisa ngalakukeun taun ka tukang, ningali rupa.

frékuénsi ékspéktasi kuring

Bisa aub dina sababaraha proyék patali ESRI, Manifold na Bantley Peta, abdi gaduh sababaraha patarosan pisan husus nu Kuring miharep pikeun ngajawab. interoperability dasar, WFS jeung alesan naha eta teu bisa dipake, tapi réa abdi on sual ieu:

Lamun Kami a pamaké tina Microstation, bagja pisan tina versi SE, abdi bisa ngartos nu jeroan of Geographics na GeoWeb pamedal, Kumaha mungkin mun kuring ngarugikeun pisan ngartos prosés nu ngalir Bentley Peta?

Di kali séjén dialog kuring geus aréa Marketing Geospatial, dina hal ieu kapentingan kuring nu saukur teknis dina dialog basajan:

Tingali, ieu proyek abdi, abdi moal make GeoWeb pamedal na Project Wise, ngan PowerMap:

Abdi hoyong ti ngeruk, nyieun hiji schema xfm kalawan tilu kategori: Cadastre, Land, Biologi Kelautan sarta Akuatik

-In lapisan cadastral abdi hoyong nyieun hiji lapisan anu disebut Pitches

Abdi hoyong tambahkeun opat atribut: Cadastral Key, status pajeg, sarta aréa fotografi

Ayeuna abdi hoyong bentukna tombol dumasar kana mask, status pajeg dumasar kana hiji domain Boolean, wewengkon dumasar kana hiji itungan dinamis, fotografi dumasar hyperlink a.

cadastral lapisan -A rék nyieun hiji operasi angkat atuh nepi panel pikeun nyimpen data, sarta ogé hayu atuh edit. Ogé nyieun tumbu ka Aksés méja mana patandingan konci cadastral.

Lajeng abdi hoyong ngabentuk pamaké ngaranna Cadastre, nu nyokot fitur kasebut sarta nempo tangkal di Komando Manager.

Sarta kuring geus nyobaan, tapi abdi hoyong vero ti scratch, kusabab aya hal anu teu dianggo ngalir hiji stroke, enya kadua, sarta dina sababaraha kasus ngawengku hiji pihak katilu. Sugan konyol, tapi lamun abdi tiasa ngartos eta, abdi bakal senang jeung kuring can rengse sesa dumasar kana conto di.

Sanggeus éta, kuring buka sual kuring salajengna:

Naha geus aya lain tutorial dijelaskeun kieu ku kituna masarakat biasa ningali nu Bentley Peta sanes di sisi séjén panonpoé?

n298551375479_2717 Naon kajadian, abdi miharep pikeun mawa jawaban ka blog, pikeun jalma anu sangsara teh hukuman anu sarua atawa kudu ekspektasi jeung tipe ieu software.

iraha

17 20 mun 2010 Méi
Dina Philalelphia, Pennsylvania
Di dieu anjeun bisa nuturkeun Facebook

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.