pendaptaran darat dina konteks a System Nasional Transactional

Unggal nagara dinten difokuskeun tren e-pamaréntah mana prosés nu saderhana di pilarian nyadiakeun layanan hadé ka warga, ogé turun margins pikeun korupsi jeung birokrasi teu perlu.

Urang sadar yén hukum, lembaga jeung prosés di sipat di unggal nagara anu béda. Sanajan kitu, aturan nu jadi dadasar pikeun prinsip hukum nurut pendaptaran substantive néangan tujuan anu sarua: pikeun mastikeun kapastian hukum.

The Administrasi Land Domain Modél (LADM) Ngawakilan salah sahiji prestasi paling mulia di peraturan keur administrasi darat; lamun urang inget yen lamun model timbul Cadastre 2014 éta ngan hiji aspirasi puitis tapi pisan visioner. Hiji gain impressive standar nyaéta kamampuhan pikeun ngabakukeun semantik keur nanganan objék, sapertos yén System Pendaftaran Harta bisa napel inisiatif kaayaan-tingkat néangan pikeun ngumpulkeun lingkung transactional fokus kana hiji visi diwengku.

Kuring nyaho eta bisa sigana hiji aberration légal komo ilusa, gumantung kana perspektif institusi unggal nagara. Sanajan kitu, fokus di artikel ieu téh kamungkinan yén pendaptaran na Cadastre, luar keur hiji pulo, aranjeunna bisa (data anjeun, moal aranjeunna), gabung dina prosés transactional infrastruktur data.

Eta kudu dipikaharti yén sanajan sumanget artikel ieu téhnologis, LADM téh jadi mulya anu diluyukeun kana hukum jeung institusi unggal nagara, tanpa forgetting nu reengineering teu luang.

Inti data umum

LADM pendaptaran daratBagan di ahir artikel nembongkeun sabaraha komponén utama LADM bisa janten inti dina nu prosés béda berinteraksi, linking unsur Sistim hak milik, moal ukur lumaku ka sipat nyata, tapi ogé jati. Pusat elemen utama Peta pendaptaran anu ditalungtik:

  • Tujuan pendaptaran, nu bisa ogé janten plot, wahana a, kapal hiji, sareng atawa henteu georeference lahan handapeun tanaga teknis real-lambar atanapi foil.
  • pamangku kapentingan; jalma alam, groupings légal atawa informal. Kabéh aub dina ranté processing urus.
  • Légal jeung administrasi assessments; Hubungan hukum, wangenan atawa liability anu mangaruhan pamakéan, kapamilikan atawa dijajah harta.
  • Katuhu antara obyek jeung pihak kabetot, atawa memang didaptarkeun. Dina standar kaasup katuhu anu diidentifikasi minangka hiji Lien légal leuwih.

Bari maranéhna teu hijina elemen anu maranéhanana anu konsentrasi laku lampah palaku pakait sareng urus: bank, anu notaris, juru ukur, pemetaan teknisi, anu euweuh tapi pamangku kapentingan lianna kalawan kalungguhan béda.

Kumaha anjeun nyauran aranjeunna sarta cara model aranjeunna? ISO: 19152

Kamungkinan prosés integral tina handapeun platform core

LADM pendaptaran daratnyatana yen ieu elemen sarua dikandung dina prosés béda ti nagara: Maranehna nyaeta jalma anu sarua yén ngadaptar resmi handles keur kaperluan Panwaslu, jalma anu sarua muncul ngalakonan prosedur pajeg, idin operasi bisnis, prosedur pikeun konstruksi, émisi paspor, jeung sajabana

Tangtu teu gampang pikeun ngadegkeun kawijakan publik ngabakukeun ieu. Ngan sabagé conto, beungkeutan sholat anu merlukeun registrar nu ngagunakeun nami sagampil eta dijieun notaris dina. Jadi sanajan aya dina dasar jalma anu Maria Albertina Pereira Gómez, jeung nunda notaris Maria Albertina Pereira de Mendoza, nyieun jalma sejen, upami sistem teu gaduh prosedur pikeun konsolidasi atanapi landian manajemén.

Aranjeunna barang sarua dina nu burdens pajeg turun, maranéhanana idin ngandung, acquiring larangan pamakéan, jsb

Ku kituna dina hiji nagara nu promotes platform urus sentral, kasus pendaptaran Land jeung Cadastre téh ngan pamaké séjén dina kalungguhan maranéhanana jeung legalisasi pendaptaran. institusi séjén meta dina kalungguhan maranéhna salaku Manajemén Risk, Manajemén Land, Planning, Koléksi, sosio-Ékonomi Pembangunan, infrasturktur, jsb

Luar keur hiji pulo, anu pendaptaran Land janten hiji sapotong penting dina teka prosés transactional. Perkara teu dimana anjeun mimitian proses, lamun notaris di bank, di munisipalitas atawa lembaga jawab ngaluarkeun judul, pendaptaran + Cadastre nambahkeun kana skenario idéal:

Mun hiji lembaga boga rencana baris ngawangun sasak anu, anu ngadaptar nyadiakeun Anjeun gaduh leuwih seueur inpo ngeunaan harta immovable publik atawa swasta nu bakal lokasina; Desain obyék-tingkat Ieu narima hiji identifier dina Sistim infrastruktur, ngagunakeun inpormasi ti Cartographic ngadaptar ngandung modél rupa bumi digital, ciri géologis jeung konteks pamakean. Objek anu sarua keur ngaidentifikasi di System Investment Public pikeun penyediaan budgetary, sarta sakaligus ngawangun panyangga a 500 méter mangaruhan plot saharita nunjukkeun peraturan keur wangunan entrances di darat swasta sarta ogé kana wewengkon saluran anu dirékam hilir sareng larangan pikeun permitting ékstraksi agrégat. Tungtungna, sakali karya rengse ieu dikirimkeun dina konsési kana munisipalitas nu nyandak up a siklus pangropéa biasa.

Tapi kabeh data, asupkeun sistem tina rékaman éta babagi data umum. Pendaptaran / Cadastre ukur exhibited layanan lokasi, tapi balik deui narima aturan mangaruhan sipat tatangga.

Ku kituna, unggal instansi nganggap peran na di tingkat maranéhanana kaahlian, achieving duanana efisiensi di layanan sarta promosi ngembangkeun naon pamustunganana kumaha diitung keur kapentingan umum, upami anggap we yen waragad leuwih handap sarta kali transaksi nya hijina unsur anu pamaréntah gumantung kana rupa-rupa faktor pakait sareng ngembangkeun sakumaha téhnologi jeung sumber séjén.

LADM pendaptaran darat

Clarifying nu ieu teu hartosna ngarobah kalungguhan, tanggung jawab tur prinsip neruskeun ku pendaptaran Land. Rada, nya eta pikeun ngabakukeun System pendaptaran hasil ngahijikeun Tatar, nu catetan a Cadastre langkung, anu bakal numbu ka spatial_unit enrollment di Folio Real. Salaku hiji catetan leuwih peraturan guna lahan, kayaning lagu tambah wahana, pengiriman barang register, jsb

arsitéktur dumasar-jasa

Ieu jelas yén ngahontal tingkatan ieu merlukeun visi lega nagara, sanajan eta geus euweuh aneh sanajan di nagara berkembang. Saban poé aya ku beuki profésional kalayan potensi pikeun ngabentuk tim multidisciplinary ningali administrasi umum ku élmu optik sarupa pausahaan badag dimana maranéhna asalna ti institusi umum. Ieu kasus adaptasi gaduh model mana munisipalitas dianggep salaku jaringan modular mana produksi, logistik, distribusi, inventarisasi, pengiriman barang, tagihan na akuntansi; sanajan ukuran sarta kakuatan pangaturan anu nunggak. Naha sistem tradisional pikeun jenis kotamadya ERP geus jadi suksés.

LADM pendaptaran daratTapi sistem kawas urang nuju ngawangkong ngeunaan, moal bisa nganggap eta bakal bisa dipaké jeung schemes kamajuan desktop sarta klien-server. Rada pikeun aplikasi ieu arsitéktur multilayer eta anu diperlukeun orientasi jasa, dimana ngembangkeun lapisan presentasi anu leupas ti logika bisnis, sarta dikawasa ku ngolah mesin dina basa kayaning modeling Prosés Usaha na notasi (BPMN 2.0) . Ku kituna, prosés basajan sapertos kreasi KPR hiji, atanapi sakumaha kompléks salaku individualization tina urbanisasi, bisa decomposed kana badan tugas-berorientasi, hiji layanan utiliti, sapertos nu teu perlu ngamekarkeun misah unggal layanan tapi rada orchestrate fitur generik.

arsitéktur dumasar-jasa nyieun pangropéa hirup gampang jeung sistem badag, bari tetep pamaké ukur lakukeun naon aranjeunna spesialis; euweuh urusan mana aranjeunna, technicians GIS nyieun operasi topological yén dismembered wangunan, inheriting hak dina enrollment Real Folio anu henteu dipisahkeun ti géométri na. Kitu ngasupkeun schemes kawas hareup-Balik Kantor henteu skenario hese, kusabab sistem anu penting; naon perkara nyaeta mung jandela tampilan gandeng ka layanan nu aréa processing customer misah.

Kaunggulan tina ngagunakeun LADM

Pangbasajanna, ti hiji pernyataan 20 years ago:

Lila hirup modeling!

Éta naha salah sahiji tantangan urgent of surveyors na geomatics anyar professional, nyaéta pikeun diajar ngarti model. A idin baku semantik seragam keur sapertos katingal husus nu ngan kudu ngabejaan pamekar nu: nerapkeun ISO: 19152. Lamun ngan éta nu basajan, tapi loba gampang ngadagoan batur datang ngomong kumaha sistem kudu dianggo sipat lamun notaries na catastreros urang nu spesialis.

Pikeun maranéhanana lulucon anu ...

tantangan metot ti méja inspirasi Kuring geus balik sarta naon atuh bagikeun ekstrak ieu demi demokratisasi pangaweruh anu ayeuna teu bisa balik. Sadar yen emosi evoked ku téhnologi kudu sabar kumaha komplek peran institusional, tanpa nu eta moal tiasa mawa ka kanyataanana.

Dina ahir poé, artikel disada kawas fiksi -kiwari-. Tapi dina conto di nagara Kuring ngawangkong ngeunaan, ngan nu institut ceuk 11 sababaraha taun ka pengker mun anjeun kapaksa dijujut a Hukum Harta anyar, kalayan kreasi hiji lembaga pikeun kaasup dina ranté sarua sorana Cadastre, anu ngadaptar sarta nasional geografi. Lembaga kalawan tujuan disparate - nuhun - lantaran aranjeunna tumuwuh disparate; Tapi anjeun ngan kudu balik ningali lila tatangga alus na haseup hiji lisong inspirasi alus ningali tempat nu leumpang hal. Utamana ti kami ulah nyaho lamun aya jalma lima menit tina kasempetan pikeun meta.

model institusional mekar lalaunan, tekanan tina téhnologi tiasa pernah jadi napel Pace éta. Ku alatan éta, standar nyieun kasaimbangan éta. Dina 8 taun backwardness téhnologis salawasna mere alesan, sanajan lag institusional nyokot ampir taun 30 bisa noticed.

Hiji Balesan to "pendaptaran darat dina konteks a System Nasional Transactional"

  1. Yen artikel alus teuing, ieu geus pilari gear sadayana !!! Wowª!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.