vrs MobileMapper 6. Juno SC

Anjeunna ngawartoskeun aranjeunna yen Kuring nyobian MobileMapper 6, minggu ieu bakal sawah test, tapi maca Internét I kapanggih yén baheula taun dumasar kana tes babandingan tina artikel dua instrumén ieu ieu tulisan, di dieu nunjukkeun nu pang pentingna tina perbandingan kieu bisa ngundeur pinuh tina kaca ieu.

Kaayaan

data MobileMapper 6 anu dikumpulkeun ngagunakeun Magellan Mobile Mapping kalawan pilihan postrpoceso, teras dilereskeun ku Kantor MobileMapper

magellan trimble Data anu dikumpulkeun maké Trimble Juno 7.1 ArcPad na Trimble GPScorrect extension sanggeus data atah anu dilereskeun ArcMap 9.3 jeung extension analis Trimble GPS.

Kadua alat eta anu dipasang dina kutub a, dina raraga newak data dina kaayaan na waktos anu sareng. latihan ieu dipigawé ku ngukur magellan trimble a cul-de-sac, mimitina ukur manehna jeung ProMark 500 1 of centimeter precision boga salaku rujukan hiji lajeng ku kadua alat eta diuji.

hasil

grafik di handap nembongkeun data ditangtukeun saméméh jeung sanggeus postprocessing nu. garis konéng pakait jeung Trimble (lima ngalir), bulao ka Magellan; kasampak kawas sanggeus adjustment, newak MobileMapper ampir garis sarua.

magellan trimble

Dina gambar hareup data anu dibandingkeun (jeung postprocessed), lalajo salaku Trimble boga masalah serius nalika motret titik dina dua juru di suku wangunan anu ngajadikeun eta gangguan, dibandingkeun Magellan.

magellan trimble

Ieu ukur visual, ayeuna tingali yen upama dibandingkeun jeung ukuran sabenerna dina méja. Tabél dokumen individu muncul saperti kieu, tapi keur kaperluan kami Kuring geus ngagabung kalayan program canggih disebut MS cet.

magellan trimble

magellan trimble

conclusions

Saperti katempo, sadaya ukuran Magellan (bulao) ngagambarkeun akurasi submeter kalawan 0.70 averaging maksimum 0.50. Sedengkeun Juno (konéng) mimitian ti 0.40 mun 5.30 na 1.90 averages.

Sigana yén téhnologi dilaksanakeun ku Magellan agul ngajadikeun aparat ieu dibangkitkeun hasil akurat rada sarupa jeung naon dijieun miheulaan na dipikawanoh salaku MobileMapper Pro, kalawan sababaraha kaunggulan langkung na luhureun sakabeh, dina hiji harga unbeatable lamun eta ngemutan nu nyadiakeun akurasi sub-méteran.

Ah, harga wijaksana, ieu téh nu ngabandingkeun jeung harga di Amérika Serikat dina Maret 2009, kaasup nu software dipaké.

Magellan harga

MobileMapper 6 panarima
Mobile Mapping Software
Pilihan pos-Processing
MobileMapper Kantor 6

$1,495
total $1,495

Trimble harga

Juno SC panarima
ESRI ArcPad Software
extension GPScorrect

$1,799
GPS analis penyuluh pikeun ESRI ArcGIS $1,995
ArcView $1,500
total $5,294

Di dieu anjeun bisa ningali dokumen lengkepDimana kaayaan panarimaan kaayaan shooting paling, koreksi na malah accuracies dugi anu dipedar.

6 balesan pikeun "MobileMapper 6 vrs. Juno SC "

  1. Hello, link pikeun ngundeur dokumen teh teu dianggo

  2. Di Guatemala, Geomatyca nyebarkeun produk ti Ashtech, Magellan sareng Topcom. Éta aya di daérah 12, Colonia Santa Elisa.

    Anjeun tiasa ngahubungan aranjeunna dina + 502 2476 0061

  3. Kuring cicing di Guatemala, Aku museurkeun MM6 a mana abdi tiasa eta.

  4. Galvarezhn dinten alus.

    Teu heran lamun ku kasempetan gaduh salah sahiji MobilMapper Cx manual na kamari kuring nginjeum salah, tapi kuring jujur ​​teu nyaho kumaha carana make jeung mangpaatkeun mangpaatna saprak Kuring kungsi pernah ngalaman leungeun mah dina salah sahiji alat ieu. Di sagigireun kuring ningali yen di postprocessing bisa ngahontal akurasi sub-méteran, tapi ogé nyaho kumaha carana dianggo eta.

    Anjeun bisa mantuan kuring sangkan abdi dimana meunang sababaraha tutirial ngeunaan eta?

    Beforehand, hatur nuhun pisan.

    Att. Pedro Silvestre

  5. blog sae pisan, artikel anu cukup lengkep. Kuring ngantosan parabot uji. Mah nuju sababaraha hiji jeung Abdi ngantosan pangiriman. Sarta postprocessing hadir kalawan anteneu éksternal, jadi Jigana mah bisa meunangkeun 30 cm. di eureun na lebet. Gawe sareng Promark 2 sakumaha basa. Ngabogaan hasil kami mairan.

    Salam.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.