A libur hébat dina + poto 10

Sareng sadaya manéhna hayang, anu pakansi Easter sumping ka hiji tungtung. Henteu weruh lamun barudak abdi jadi remembren perjalanan ieu, tapi kuring lumangsung janten naon Abdi émut paling dinten bapa kuring Ieu di lemahna ieu, éta lamun kuring dipénta nyiapkeun koper kuring, kalayan sapatu keuneung tinggi, anu éta éféktif ngalawan snakebites; ogé kuring ditanya nyandak bolong cap-Na dina hareup, pikeun nyegah cucuk baris ngaruksak raray abdi.

Maranéhanana éta poé éndah, kuring kungsi leumpang unggal wates of sipat nu anjeunna perang sakabeh hirupna, abdi ampir bisa apal unggal titik jeung kecap pasti:

Quebracho yén urang buang nepi ka Creek, sahingga putus pikeun imah anu Virginia Lady ...

Ayeuna urang nanjak ka hedgerows, meuntasan jalur Pie-kijang ...

Ngaktipkeun up sholawat, urang ngahontal puncak Gunung Zatoca, nempel jeung sipat Avilio.

ngumbara henteu persis sarua, atawa geus ngulang waktu rutin atawa sarua sataun. Internet sareng Facebook geus diajar bahasa sunda nu teu sehat atawa tengtrem, sarta yén sanajan lajeng kedah aya nyegah insiden négatip.

Di handap ieu poto paling signifikan tina lalampahan ieu, éta leuwih.

cinyusu panas

Di cinyusu panas, curuk ieu cai ngagolak Spa Moon Jaguar, digabungkeun jeung arus tiis walungan téh saukur nikmat.

Kelenci 18
Di dieu 18 300 Conejo niis dina cara kumaha carana ngaronjatkeun tulisan leungeun Anjeun.

Ngajalajah
The budak ku sejarawan sirah nyebutkeun kalah ka nomeran kamana nya ieu. Jeung sasaruaan inohong Persia, pasti batur dibawa leungeun nya séjén nyandak éta bulu maranéhna sésana.

rugs

Hiji dinten alus, witnessing kumaha maranéhna nyiapkeun Carpets of sawdust isuk-isuk keur nyampurnakeun. jam 16 digawekeun, tungtung di 15 menit ti prosesi of Kemis Suci.

di kolam renang

Ulah kaleungitan custom, aranjeunna janten lauk kawas tilu jam sapoé sunnier.

babaturan awéwé urang
Allah, simpen kuring maranéhna teu ngawangkong ngeunaan boyfriends ...

lirén téknis
Pikeun teknis pikeun strategis ngadamel loop jeung cangreud manuk galudra Pramuka. (Di wewengkon ieu, tying nu Zope disebut polah umum tina utah)
kuil lilac pink
Dina reply Bait Allah Rosalila di musium Copan.
budak indiana
Di dieu, dina torowongan. Ieu kajadian nu ieu Mayas kota diwangun dina kotana mun overshadow kamulyaan urut pangawasa, sarta uninga hal kudu dipigawé torowongan mana anjeun bisa nempo dayeuh satengah dikubur. Pitifully anjeunna diwariskeun politikus warisan, nu lakonan hal nu sarua dina versi perverse.

si pelayu
Keur dahareun ... teu salempang.

Iwal koléstérol abdi.

Di hareup, hiji Sincronizadas, puseur jeung bungbu handap, putri abdi choking tacos restoran Zots.

Sami jalma anu dileupaskeun sajam engké di jalan.

ku walungan
Aranjeunna ngan pikaresepeun.
kuat hatur nuhun
Fort San Cristobal, dina lalampahan balik

Utamana sobat ti Houston kumawula.

3 Walon kana "Liburan anu saé dina 10 + poto"

  1. Haturan Boby. Benteng San Cristóbal, aya di kota anu disebut Gracias, di Honduras.

    Nuhun kanggo Angy Angy.

  2. Liburan anu saé, hiji nalika anu alit ieu teu terang kumaha ngahargaan aranjeunna ... ku jalan anu kuat San Cristobla dimana éta?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.