hiber Egeomates ... sacara harfiah

100_7593

speed tinggi taneuh: 627 mil per jam

suku 38,0e00 luhurna dpl

Jarak ka 1,251 tujuan mil

Hawa kaluar aya: derajat -74 Fahrenheit

Waktos ka tujuan: 2: jam 25

Wayah Lokal Sumber: 3: 00 AM

Diperkirakeun waktu kadatangan 11: 27 AM

Aranjeunna teu jam 19 of ngapung, Kuring geus nyita deodorant, Anjeun teu diropéa dina ios ...

Nyaeta henteuna anjeun, bulu leupas dina ramo Anjeun ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.