pasangan Maps GPS Vénézuéla, Peru, Kolombia sarta Amérika Tengah

Ieu proyek kolaborasi nyieun jeung ngomean peta pikeun navigators GPS. 33_noticia_full Dilahirkeun di banten tapi geus laun geus ngalegaan ka nagara Hispanik séjén dina waktu anu aplikasi mobile geus jadi konéksi Internét populér tur affordable.

Kuring resep salah sahiji carita diterbitkeun dina koran Venezuelan ngeunaan proyék ieu, ngeunaan kumaha ieu jalan ka alamat désa saméméh téknologi positioning. Ieu pérsi diadaptasi:

Anjeun leumpang ka handap jalan diaspal, balikkeun katuhu ngan dimana Quebracho tangkal hareup ka panto crossbars ...

Unggal 100 méter aya hiji tangkal Quebracho, upami urang ngahubungkeun eta ... jeung jadi lamun panto crossbars kaluar baku a.

Anjeun ngaliwat Bundaran sarta aya nu balik meuntas ...

Gazebo, gazebo ... gazebo di Amérika Tengah disebutna ka imah tempat maranéhna ngajual inuman lemes sareng manisan. Dua daérah gazebo UTM disebut NANGTANG sababaraha jalan. derajat 14 handap sarta nyauran eta taman ... na cross téh potong urat dina Abad Pertengahan.

Lajeng aya nu turutan enchagüitada jalan antara dua pager barbed, sarta mun anjeun ngahontal hiji crossroads, nyandak hiji sisi tina hiji izote pager ...

Izote, izote, nu naha anjeun kedah kawas chagüite nu ...

Anjeun lajeng nembus manteng a aya loba tatangkalan ...

¿$% #? ????

Masih, jeung anjeun kudu ati ngahurungkeun katuhu dimana aya hiji kulkas ditinggalkeun lami ...

Hiji poé maranéhna diliwatan guanacos ngumpulkeun daur ulang besi tua logam jeung malah aya katepatan tina arah sumping. Malah walikota nampi pamundut ti Komisi Pariwisata, pikeun kulkas dina kaayaan goréng dina situs anu bakal ditempatkeun pikeun nyingkahan kekeliruan.

Panyungsi kiwari sagalana geus robah, ti jalma dipaké pikeun wahana sakumaha aplikasi anu bisa diundeur ka handphone atawa hiji tablet iPad. jalur proyék ieu janten kontribusi hébat kana komunitas pamaké anu resep jenis ieu hobi sarta sagala bari mawa Garmin di papan tulis, ogé pikeun nyingkahan masalah nalika nyieun lalampahan ka kanyahoan tina lemahna tropis .

Anjeun kudu meunang di jero ningali naon masarakat geus nyumbang, sabab urang kudu manggihan trik anu ngalibatkeun ngamutahirkeun versi dina mobile na peta teu dilarapkeun ka unggal model. Tapi urang kudu ngakuan yén inisiatif kumaha anjeun worthwhile keur nilai kolaborasi maranéhanana.

Ninggalkeun sababaraha komentar forum na seratan eta nyieun kontak pikeun proyék nu nyarita keur diri.

peta GPS

Venrut

Ieu nami nu boga proyék di banten, nagara mana aksés Internét mobile geus ninggalkeun diomongkeun pangbagi umum. Sanggeus dimimitian ti 2003 pisan canggih nalika peta, titik dipikaresep komo kandaraan routing informasi 4 4 × sarta hiking trails.

http://www.gpsyv.net/

Jujur, nu Venrut mangrupakeun salah sahiji peta GPS pangalusna di dunya, sarta kuring dibandingkeun. Gening AAA on hiji pakasaban alus teuing.
Alex K

Rajana, FL

peta GPS

Perut

Ku kituna disebut proyék di Peru, éta pisan canggih tur lengkep. Oge komunitas nagara ieu aktip dina isu ieu ku alam.

http://www.perut.org/

A review ringkes Vérsi 3.10: kawas nu ngaheulaan anak, peta ieu sagemblengna najong burit.
Ieu leuwih akurat jeung bisa dipercaya ti Google peta. Tur éta héran ngan kumaha Mindeng Bisa manggihan cara efisien keur paling negotiate nu Maze-kawas "wewengkon urban" of Peru euweuh urusan sabaraha jauh off grid mikir anjeun.

Kudos mun Perut.org pikeun digawé endah na.

peta GPS

Colrut

Ieu di Colombia, mana laun ti banten jeung Peru tapi boga poténsi hébat di nagara ieu tempat jalan désa téh bener nangtang. Ayeuna ogé dugi, sareng pangaruh glow bangor nu nyababkeun kahayang nutup design kaca.

http://www.colrut.com/

Mimiti sagala ucapan salamet pikeun proyék excellency misalna. Kami ti Medellin jeung Abdi ngagunakeun 11.4.2 colrut dina Nüvi 1390T, peta jalan lumayan lah. Kuring ngabejaan ka maneh yen Kami pisan museurkeun contributing lokasi sarta ngalengkepan sababaraha jalan teu digambar, jadi kuring nulis mun ngawartosan kumaha kuring bisa nulungan ka ngalengkepan peta (sahanteuna Medellin).

Cenrut

peta GPS

Ieu leuwih anyar, bieu waktu nu diperlukeun sataun hiji tapi geus dipelak gancang mun ngawengku peta routable Honduras, Nikaragua, Kosta Rika, Él Salvador, Guatemala, Panama jeung Bélis. portal ieu diwangun dina aplikasi forum, anu méré hiji kauntungan tina interaksi jeung kontrol ngaliwatan nagara séjén.

Nu anyar maranéhna ditambahkeun lapisan garis kontur unggal 50 méter, nu ditambahkeun kana statistik keur Méi kaasup:

kilométer 70,771 jalan
Stasion Service 1,125
jasa 1,067 ATM jeung / atawa Bank
Shops 2615
sakola jeung / atawa universitas 928
2369 Dahar Tempat

http://www.cenrut.org/

Alus, alus teuing, alus teuing!

Kuring ngan dipasang dina CenRut 24 265 di Nüvi kuring jeung jalan sampurna. Kuring bakal ngawula ka tumpukan ku sabab urang buka dina Easter mun Boquete nganjang babaturan.

Kuring manggihan yén salaku "napa" oge peta ngeunaan Nikaragua. Simkuring boga kulawarga di Managua na di Chichigalpa, supaya teuing moal jalan.

Aranjeunna teu terang carana bahagia Kami, sarta kumaha gampang ieu pikeun masang. Lamun perlu sababaraha Ticolandia, hayu atuh kitu.

Dina jangka waktu nu alus keur karya dimimitian ku Daud, jeung ayeuna nu dikaluarkeun di unggal nagara Ivo, Carlos na Willy.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.