rinci Salajengna ngeunaan Houston

jalan gede Beda lalampahan ieu anu sajaba ti palatihan Kuring geus dicokot sababaraha poé nepi ka robah pakansi kuring, méré kuring waktu nganjang sobat Google Marcapada, Saha hirup deukeut situs ngeunaan naon Compaq, HP ayeuna. Di dieu téh ditambahan naon angin ieu rék meunang dina jangka waktu cadang abdi.

MicroCenter

Ampir dua jam jeung baba kana bujal, sanajan saatos Circuit Kota ditutup ku krisis gringa, abdi kapanggih tempat ieu anu mangrupa kawas nongkrong kartu kiridit.

mini FujitsuIeu teh notebook mini Fujitsu, endah kalawan puteran layar toél ngan 6 "ku procesor nu centrino 2.1 GHz ... ih!

Mun teu putra abdi ditaros atuh a Wii di tukeran pikeun ngabalikeun duit tikét, sakumaha babaturan tina Kadutaan teu masihan visa éta rupa ... keur ayeuna.

Sarta ieu teh Acer Aspire, teu mini tapi layar lebar ngabogaan kontrol gurat, acer aspirepintonan pikeun geeks.

Kuring oge rék dahar Transfer File puting beliung, Saha meunang kontes Parabot anyar. A sambungan kabel éndah anu nyambungkeun dua komputer tur Anjeun bisa nempo lianna saperti lamun éta hiji piringan éksternal. Kuring heran naha salah henteu sempet dipigawé yén saméméh ti tirani nu sambungan kabel paralel.

Ku kiwari mah kuciwa hargana, $ 40 Jigana scam a.

Tomtom

tomtom Oh!, Instruktur kuring geus dibikeun atuh a Tomtom GPS, nu hébat. Butuh nu kaluar tina Freeway sabab anjeunna teu ngarti loba genah tapi ngajadikeun meunang alamat saukur hébat.

Sanggeus dua poe tina pamakéan, abdi réngsé nepi ngarobahna kaluar kusabab kuring ngagaduhan bosen ngadengekeun mana ngahurungkeun na sapi lakukeun muuuu unggal waktos caang boga kamera.

munara telcomThe Water Besar

Ieu munara telekomunikasi di Up Town jeung poto séjénna nyaéta dinding cai (cai Besar), 45 méter tina cai ragrag kawas curug dina ruku dina hiji bleachers handap. Sababaraha waktu ka tukang hiji investor meuli sipat tur bakal nyieun hiji penyuluhan galeri tapi jalma objected, kalawan leuwih 20 taun mangrupakeun lambang Houston.

Jadi aya di nauseating tapi ngarasakeun tina angin ngahiliwir kana beungeutna nyaéta unforgettable. Di tukang, sadaya poto dina katuhu nu dicokot dua katresna apercollaban kisses tur sagala disimulamos carana ngawasan Karibia kami, sugan saraf teu keur biasa ningali di publik atawa ku imajinasi keur di tengah duanana;).

témbok cai

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.