Kumaha sangkan hiji indéks otomatis ku Microsoft Word

Microsoft Word téh biasana salah sahiji jalma program anu diajar ngagunakeun tanpa nyokot tangtu. pembuatan klik y asup urang sadar yén fungsi pikeun dokumén yén gaduh tabel, tabél do sumatoria sakumaha Excel sarta boga sawatara hal tambahan kana layar biru tina Firman Sampurna.

Ieu moal salah sahiji mata pelajaran kuring, iwal saeutik bisnis janten Tag teh Kantor keur deadlyKu kituna sing saha dimana konsultasi nalika urang butuh aranjeunna atanapi memori gagal kami.

dokumén mindeng dipake dina kaca kadua dibawa mangrupa indéks eusi. dokumen pondok teu alamat ngahesekeun dunya, tapi lamun urang ngalakonan pagawean loba Kaca asuransi kedah diajar nanaon ieu atribut ti Microsoft Word. Kuring ngaku atanapi malah sieun bari, dugi I dipedar salah sahiji technicians abdi, sarta abdi sadar yén ngan dipigawé dina tilu léngkah basajan nu aranjeunna ngeusian téh praktis.

1. Gawe sareng gaya tulisan

Aya cara lianna pikeun ngalakukeun ieu, tapi kuring resep mun ngalakukeun eta via gaya, saperti kieu ogé boga fungsi pikeun digawe merata teks; luhur "Reka" tab ieu dipilih keur ningali bagian tina gaya nu siap pake.

Pikeun nembongkeun panel dijieun laterally ti sudut handap ruas, sakumaha ditémbongkeun dina gambar.

[Sociallocker]

Mun urang mudahan nyieun gaya anyar, sakumaha anu pangalusna dipigawé ku sizing AutoCAD. Sangkan font téks, warna, ngaluarkeun getih sarta atribut sejenna secukupnya, teras ngalakukeun klik katuhu jeung gaya urang tetep salaku gaya anyar. Eta sia ningali témplat yén datangna jeung Kantor, sababaraha boga rasa alus, teu ti ngawitan scratch, teras ti panel sarua bisa robah.

indéks dina Word

Ku kituna ka ngadaptarkeun gaya ayat ngalakukeun hal eta ku klik. Mawa kauntungan pikeun ngarobah gaya nu ngaropea téks wae, tanpa urang ngabogaan ngalakukeun eta ayat ku ayat. Ku cara ieu Anjeun bisa nyieun tipena béda judul, terjemahan, eusian téks, tulisan pikeun gambar, dina urutan nu mana wae redialing rasa seragam dokumen.

2. jieun indéks

flange nu sanggeus diaktipkeun "rujukan"Simkuring klik ngeusian rohangan dimana eusi éta disimpen, teras pilih Daptar Eusi lajeng pilih "ngasupkeun TOC... "ditémbongkeun saperti dina gambar.

indéks dina Word

Hasilna, hiji panel dimana sababaraha gaya némbongkeun nembongan. dina "ngarobah... "milih ngaran gaya nu urang miharep bakal di indéks jeung prioritas. sarta kami yakin ieu tabel eusi kalawan hyperlinks ka kaca masing-masing.

indéks dina Word

Mun urang ngaganti gaya ieu, anjeun pindah kana tombol "pilihan... "Kuring nyarankeun teu ngahesekeun dugi kami latihan hal prosedur basajan.

3. Apdet indéks dina

Mun urang nyieun parobahan dokumen, kakara ulah klik katuhu indéks jeung milih widang nu diropéa. Perkara teu lamun urang piceun bab atawa robah panomeran anu, sagalana otomatis bakal ngamutahirkeun.

indéks dina Word

Tur kalawan pos ieu boga munasabah pikeun laporan teknis abdi stylish karya hébat maranéhna ngalakukeun di lapangan.

... grammar, prosody, drafting, Teken gambar jeung konsistensi ... teu direngsekeun Word.

[/ Sociallocker]

5 balesan pikeun "Kumaha sangkan hiji indéks otomatis ku Microsoft Word"

  1. Kabeneran teu manggihan nanaon mangpaat didieu teu masihan kuring jawaban Kuring pilari q

  2. kaleresan aya q q loba hal alus bisa ngalakukeun jeung google

  3. Ieu nyalira geus mantuan kuring keur percatrme tina incongruities Depensar cara teu asup kaakal yen ulah datangna caminoo leres ... aningun.

  4. Éta teu indéks, mangrupa nyieun hiji daptar eusi ... indéks lokasi kecap husus sarta ungkapan dina dokumen éta dirumuskeun ... (rujukan alus, tapi keur tabel eusi):

  5. Kuring poho salah hambalan panungtungan yén kuring tuh dina suku nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.