solusi dasar, bisnis alus

Aya salawasna hal éta parabot pausahaan badag teu ngalakukeun kacida alusna dina kaunggulan leutik ieu ngamekarkeun solusi nu minuhan kedah konsumén, umumna maranéhanana éta.

Lamun éta deal alus atanapi henteu, model nyaeta menarik, mindeng maranéhna balik ka konferensi taunan pikeun ngamajukeun produk atawa jasa maranéhna; Kuring inget ningali salah sahiji konferensi ESRI di San Diego, hiji nangtung tina Sketchup!, Anu software sanggeus Google kaala. Urang ogé geus katempo yen sababaraha sahiji pausahaan leutik baris geura-giru mungkas nepi keur kaala ku emporiums ageung atanapi ngajual solusi leutik di versi hareup datang salaku extension anyar.

pausahaan ageung biasana hayu aranjeunna dianggo raket, teu ngarugikeun aranjeunna bisnis jeung nyaho yén ngalengkepan aranjeunna najan malpractice biasana acquire sakali resiko mangaruhan bisnis maranéhanana atawa nyingkahan résiko anu buka kalayan kompetisi.

Aya rébuan usaha ogé, anu can tangtu mindahkeun loba duit di handapeun modél ieu. Dina hal ieu abdi hoyong salah sahiji jalma conto némbongkeun yén saprak nirkabel geus fatal di hotél heubeul ieu lajeng geus dimimitian usum hujan sigana pisan lila wengi.

MapText

peta téks parusahaan ieu lokasina di New Jersey, ieu dedicated ka solusi bisnis pisan husus pikeun maranéhanana anu nyieun peta tur teu hayang megatkeun kalapa kalawan penanganan téks.

Salaku urang terang, panyiri nyaeta "kawas beasts" dijieun ku nu CAD program / GIS na lamun teu mangaruhan urang loba digawekeun di kabinet lamun urang ngagambar peta nu bakal buka pencét cartographer pausahaan nunjukkeun yen loba naskah jahat pindah posisi diakomodir. Ieu mangrupakeun lieur dahsyat lantaran aya kasus ekstrim sapertos hijina cara nyaéta pikeun ngarobah tulisan dina kana grafik.

Sarta ngan dina momen anu timbul MapTextKalawan solusi pikeun téks disimpen tanpa intervensi manusa. Aranjeunna pungsi dasar metot kayaning:

  • leadering otomatis
  • block Serialization
  • téks melengkung di bentuk a
  • LineStrings téks melengkung
  • tabél data
  • kontur dilabélan

Ayeuna ogé sabab tiasa dianggo berorientasi parabot web, najan produk andalannya na disebut EZ Label jalan kalawan ngical paralatan software anjog:

  • ArcGIS 8x na 9x
  • ArcInfo
  • ArcView
  • AutoCAD Peta
  • GeoMedia
  • MapInfo
  • Microstation
  • MGE

A pisan basajan, aimed dina peryogi dasar for jeung sya ngahasilkeun peta pikeun produk percetakan, tapi ngan saukur sigana conceptualize teu.

conto sejenna:

Montage perusahaan, Produk dijieun pamaké Microstation dumasar kana kelemahan hébat maranéhanana ieu: percetakan. Bentley tungtungna meuli éta solusi anjeun sarta ayeuna nawarkeun salaku CADscript na MAPscript layouts kaluaran pasti pisan mantap mun nyieun kualitas pisan tinggi na fungsionalitas penting dina Mapping Baheula (dicitak sakumaha eta nyebutkeun cadastre 2014)

CADform kiwari entertains kalayan larutan pikeun ngabakukeun standar antara AutoCAD na Microstation bareng jeung Software haughty.

AxiomintIeu téh dedicated ka loba solusi nu pamaké MicroStation merlukeun jeung sanajan aplikasi maranéhanana bisa diwangun ku Bentley, geus dimangfaatkeun kana extent dianggap ampir pasangan (pasangan) parusahaan ogé asupkeun anjeunna latihan sarta ngahasilkeun newsletter disebut Microstation Dinten. Meureun hiji poé maranéhna ngobrol sabab produk disebut loba sarta pohara ngaapresiasi ku pamaké ti Bentley, tapi ayeuna maranehna untung dina format XML.

HNG Systems

Ieu ngalakukeun ampir nanaon, ngan kasampak di wewengkon Anjeun kaahlian keur nangtukeun naon kuring nelepon Geofumados; dina kasus hiji parusahaan anu leumpang di trend jeung nurutkeun manajer manéhna ka kuring, nya rék dijual ka parusahaan anu kacida gedéna tapi junun nungkulan dedi nu ... keur ayeuna.

Sakitu solusi leutik for jeung sya badag, boh di handapeun hiji outsourcing konvensional atanapi subcontracting; dina kasus solusi geospatial kaasup ESRI, Bentley na Manifold. Ku kiwari dipibanda produk sorangan, kayaning Dossier Manajer nu kuring spoke taun ka tukang tur kiwari damel di MapBox, a puff neukteuk urat henteu dimaksudkeun salaku program GIS anyar tapi Handler pikeun pamakéan kota data geografis anu hade jeung Manifold 8x.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.