solusi dasar, bisnis alus

Aya salawasna hal éta parabot pausahaan badag teu ngalakukeun kacida alusna dina kaunggulan leutik ieu ngamekarkeun solusi nu minuhan kedah konsumén, umumna maranéhanana éta.

Upami éta bisnis anu saé atanapi henteu, modélna pikaresepeun, aranjeunna condong angkat ka konferensi taunan pikeun ngamajukeun produk atanapi jasa na; Abdi émut ningali dina salah sahiji konperénsi ESRI, di San Diego, a Sketchup! Booth, éta parangkat lunak anu dimungkinkeun ku Google. Kami ogé parantos ningali yén sababaraha perusahaan leutik éta bakal tungtungna kaala ku emporiums ageung atanapi ngajual anjeun solusi alit anu dina édisi salajengna sumping salaku perpanjangan énggal. 

pausahaan ageung biasana hayu aranjeunna dianggo raket, teu ngarugikeun aranjeunna bisnis jeung nyaho yén ngalengkepan aranjeunna najan malpractice biasana acquire sakali resiko mangaruhan bisnis maranéhanana atawa nyingkahan résiko anu buka kalayan kompetisi.

Aya rébuan bisnis sapertos kitu, anu ku jalan mindahkeun seueur artos dina modél ieu. Dina hal ieu kuring hoyong nunjukkeun salah sahiji conto éta, kusabab sambungan nirkabelna pikareueuseun di hotél lami ieu sareng saatos usum hujan dimimitian, sigana wengi bakal lami pisan.

MapText

peta téks parusahaan ieu lokasina di New Jersey, ieu dedicated ka solusi bisnis pisan husus pikeun maranéhanana anu nyieun peta tur teu hayang megatkeun kalapa kalawan penanganan téks.

Sakumaha urang terang, panyiri éta dilakukeun "ka sato galak" ku kaseueuran program CAD / GIS sareng sanaos henteu mangaruhan pisan urang pikeun damel di kantor, nalika urang nyandak peta anu bakal pencét, kartografer perusahaan nunjukkeun yén seueur téks goréng well-off pindah kaluar posisi. Ieu nyeri sirah anu pikareueuseun sabab aya kasus anu ekstrim janten hiji-hijina cara pikeun ngarobah téks kana grafik.

Sarta ngan dina momen anu timbul MapText, kalayan solusi pikeun nempatkeun téks tanpa campur tangan manusa. Éta mangrupikeun fungsi dasar anu pikaresepeun sapertos:

  • leadering otomatis
  • block Serialization
  • téks melengkung di bentuk a
  • LineStrings téks melengkung
  • tabél data
  • kontur dilabélan

Ayeuna ogé sabab tiasa dianggo berorientasi parabot web, najan produk andalannya na disebut EZ Label jalan kalawan ngical paralatan software anjog:

  • ArcGIS 8x na 9x
  • ArcInfo
  • ArcView
  • AutoCAD Peta
  • GeoMedia
  • MapInfo
  • Microstation
  • MGE

A pisan basajan, aimed dina peryogi dasar for jeung sya ngahasilkeun peta pikeun produk percetakan, tapi ngan saukur sigana conceptualize teu.

conto sejenna:

Montage perusahaan, anjeunna ngadamel produk pikeun pangguna Microstation dumasarkeun kalemahan hébat na nyaéta: nyetak. Tungtungna Bentley mésér solusi na ti aranjeunna sareng ayeuna nawiskeun éta salaku CADScript sareng MAPScript anu mantep pisan ku cara nyiptakeun layout output anu kualitasna luhur sareng fungsionalitas anu diperyogikeun dina kartografi jaman baheula (dicitak sakumaha nyatakeun cadastre 2014)

CADform kiwari entertains kalayan larutan pikeun ngabakukeun standar antara AutoCAD na Microstation bareng jeung Software haughty.

 

AxiomintIeu didaptarkeun pikeun seueur solusi anu diperyogikeun ku pangguna Microstation sareng sanaos aplikasi na tiasa diintegrasikeun ku Bentley, éta parantos dihargaan dugi ka dianggap ampir perusahaan pasangan (mitra) kumargi aranjeunna ogé ngalebetkeun latihan sareng ngahasilkeun buletin anu disebat Microstation Dinten ayeuna. Sugan kuring bakal nyarios ngeunaan aranjeunna hiji dinten sabab produkna lumayan seueur sareng diapresiasi pisan ku pangguna Bentley, utamina ayeuna aranjeunna ngamangpaatkeun format xml.

 

HNG Systems

Ieu ngalakukeun ampir nanaon, ngan kasampak di wewengkon Anjeun kaahlian keur nangtukeun naon kuring nelepon Geofumados; dina kasus hiji parusahaan anu leumpang di trend jeung nurutkeun manajer manéhna ka kuring, nya rék dijual ka parusahaan anu kacida gedéna tapi junun nungkulan dedi nu ... keur ayeuna. 

Aranjeunna ngadamel solusi alit pikeun perusahaan ageung, boh di Outsourcing atanapi dina subkontran konvensional; dina kasus solusi geospasial aranjeunna kalebet ESRI, Bentley sareng Manifold. Dina titik ieu aranjeunna parantos ngagaduhan produk nyalira, sapertos Dossier Manajer nu kuring spoke taun ka tukang tur kiwari damel di MapBox, a puff neukteuk urat henteu dimaksudkeun salaku program GIS anyar tapi Handler pikeun pamakéan kota data geografis anu hade jeung Manifold 8x.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.