MobileMapper na ProMark manual di Spanyol

Sababaraha poé katukang maca hiji tanya kuring keur Guide Dasar keur Maké MobileMapper 100. Biasana manual ieu dina disk nu accompanies parabot dibeuli di Ashtech, ogé dina ngaran Jerman, Perancis sarta Inggris:

xM100 & 200Platform_GSG_B_es.pdf

xM100 & 200Platform_GSG_B_de.pdf

xM100 & 200Platform_GSG_B_fr.pdf

xM100 & 200Platform_GSG_B_en.pdf

Tapi kasalahan tina batur anu sakuduna geus dipecat sagala manual nu datangna dina ieu album disebut "Ngalalanyahan Guide" aya hiji salinan versi Inggris, sanajan maranehna boga ngaran séwang-. Saatos spinning (loba) aya kuring kapanggih eta jeung alesan ieu Kuring keur muatkeun di file pikeun ngundeur.

100 Manual mapper mobilemanual Ieu sami pikeun duanana MobileMapper 100Mana eta sarua jeung Promark Promark 100 200 na, sabab Tim téh sarua, ukur ngarobah setelan tina software jeung asesoris.

Lajeng indéks tina dokumen teh.

pamakéan munggaran

  • Unpacking
    Inserting batré dina receiver
    Ngecas batré pikeun kahiji kalina
    Ngalihkeun receiver
    Nyaluyukeun tingkat lampu tukang
    Adjustment downtime lampu tukang
    Manajemén kakuatan
    Lokalisasi
    Konci layar tur keyboard
    Kumaha carana nahan receiver
    Pindah ka modeu sare
    Pareum receiver

Ihtisar sistim

  • Hareup panempoan receiver
    mamerkeun
    Keyboard, gulung tombol na Lebetkeun
    Panyekel kalam na pensil
    GNSS anteneu terpadu
    mikropon
    anteneu GSM terpadu
    anteneu terpadu Bluetooth
    reséptor raray pungkur
    kaméra lénsa
    jelema nu ngomong
    kompartemen batré
    Panarima sisi pandangan (kénca)
    tombol kakuatan
    Power LED jeung batre
    panganteur SDIO
    Éksternal input anteneu:
    handap panempoan receiver
    Kakuatan / Data
    Docking Station
    view luhur
    view pungkur

fitur canggih

  • jenis suplai
    indikator LED
    batré internal
    muatan skenario batré
    méja pemetaan port
    Inserting kartu SIM
    Ngagunakeun modem internal
    fungsi aktivasina telepon
  • Ngadegkeun sambungan GPRS
    Ngadegkeun sambungan GSM dina modeu CSD
    sambungan CDMA via hiji handphone éksternal
    Ngédit éta senar standar dial
    Bluetooth papasangan antara panarima tur handphone éksternal
    Konfigurasi Connection Internét
    Camerawork
    Candak gambar a
    Ngaganti ngaran gambar a
    Muterkeun hiji gambar
    Cropping hiji gambar
    gambar AutoCorrect
    Ngahapus hiji gambar
    Ngarobah setelan gambar
    Ngarekam video
    Nangtukeun lilana pilem video
    Mimitian video
    Tungtung tina hiji video
    Muterkeun hiji video
    Ngaganti ngaran hiji video
    Ngahapus video
    Setélan sora

GNSS musieum

  • pilihan
    konfigurasi GNSS
    modeu diferensial
    NMEA
    kaayaan GNSS
    dibalikan deui
    ngungkulan
    kira-kira
    GNSS kaluar

Spesifikasi platform

  • spésifikasi GNSS
    processor
    sistem operasi
    komunikasi
    fitur fisik
    UI
    Memoria
    fitur lingkungan
    syarat kakuatan
    Multimedia tur sensor
    asesoris baku

Di dieu anjeun bisa ngundeur manual dina

4 balesan pikeun "Manual MobileMapper na ProMark di Spanyol"

  1. hai babaturan kuring gaduh promark 100 kuring hoyong unduh file kanggo pangolahan pos ka program solusi gnss sareng aranjeunna henteu muatan kuring meunang kagagalan ngarobih data baku DSNP
    batur tiasa ngabantosan abdi ti Peru

  2. Sampurasun, kuring mésér GPS Magellan Professional Model Promark3, tapi kuring ngan ukur dipasang dina Mobile Mapper CX, naon anu kuring kedah laksanakeun pikeun masang Promark3 ?, jalma anu tiasa nungtun kuring, abdi henteu gaduh instalasi cakram

  3. Leres, manualna kanggo 120, sabab éta parobahan antara modél-modél ieu minimal dina hal fungsionalitas. Naon anu jadi paningkatan sababaraha aplikasi anyar sareng kaayaan anténeu anu anjeun sambungkeun.

  4. manual Ieu ogé boga fungsi pikeun promark 120

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.