Bentley téh dibawa kana Kudu diideuan

Ngan sababaraha dinten tina lalampahan panjang ngaliwatan London lajeng Amsterdam, hayu urang nyandak katingal di kumaha bisa ngingetkeun Danes waktos datangna babarengan salaku finalis.

Finalis dina tema geospatial sarta Pamaréntah

government_geosite GeoSite, A parusahaan ti Dénmark baris hadir nganggo sambungan smoked via mobile, via jasa web nu dilibetkeun dina dua arah. Ti sawah, anjeun tiasa nangkep data kayaning foto na xfm atribut bisa dikirim via nirkabel ka Microstation tur ti dieu ngabales ogé. Pangalusna, nu pendekatan aplikasi kota.

Aranjeunna baris ngadamel presentasi di 19 11 am.

government_tvilum IT pamekar, Denmark ogé, éta nembongkeun ngembangkeun pikeun pamakéan cadastral ku ngagunakeun standar Feature Web Service (WFS).

Ieu lamun eta Sigana menarik, tempo yén pikeun ieu pagawean, geus miboga nempatkeun data via Geospatial Server IDPR (Mugia teu via Project Wise). Eta bakal sarta aplikasi munggaran dina xfm exploiting standar ieu, sarta éta jalan lantaran nepi ka kiwari xfm tetep hiji hal Bentley pisan tangtu sanajan nyokot sababaraha taun ka aya na ngarojong standar. Web Peta Service éta kasampak sakumaha hal pisan umum anu di alus Spanyol maksudna ningalikeun maneh peta sakumaha hiji gambar na pilihan atribut review; tapi WFS ngalibatkeun mawa lapisan vektor jeung méja atribut na handapeun OGC nu bisa mikawanoh sagala program lianna salaku ArcGIS, gvSIG, jsb

Duanana bakal ngajadikeun presentasi satengah jam ti 19 ti Oktober antara 11 na 12 tina satengah dinten. Kuring nebak basa na anu disada deui basa Jérman, kawas dina buku-buku Asterix na Germania. Tvilum Landinspektørfirma.

The finalis séjén anu ogé Denmark, modél balap 3D laleur nu. Teu sigana boga hiji pameran, tapi pasti ilubiung dina méja themed.

Dina panempoan mah, WFS nyokot hadiah.

nagara finalis

Latin Amérika lingkungan ngan banten jeung Brazil, boh dina widang tutuwuhan generasi kakuatan; jeung Amérika Serikat nambahkeun 11 Amérika. sésana téh ti Éropa 21, 14 Asia, 2 Afrika sarta 1 Oséania ditémbongkeun saperti dina tabel di handap ieu.

  • Amérika Sarikat (10)
  • Britania Ageung (8)
  • Australia (6)
  • Cina (4)
  • Dénmark (3)
  • Céko (2)
  • Bélgia (2)
  • Arabia (2)
  • Holland (2)
  • Singapura (2)
  • Uni Émirat Arab (2)
  • Malaysia (1)
  • Bangladés (1)
  • Namibia (1)
  • Irlandia (1)
  • Mesir (1)
  • Viétnam (1)
  • Italia (1)
  • Slowakia (1)
  • Brazil (1)
  • India (1)
  • Selandia Anyar (1)
  • Vénézuéla (1)
  • Jerman (1)
  • finalis

    Pikeun ayeuna mah kuring ngan bakal nyabit kategori jeung pausahaan bieu. Euweuh worthwhile tungtung ... na lalulintas.

    Komunikasi Ngaliwatan visualisasi

    • Kantor A02-Arsitéktur
    • AAPROG architecten bvba
    • Woodside Energy Ltd.

    bridges_ty_lin Nyambungkeun Project Teams

    • Crossrail Limited
    • Témbal Wilson Grup purwakarta
    • Témbal Wilson Grup purwakarta

    Inovasi di Bridges

    • Atkins
    • Tinggi Point Rendel-
    • TY Lin Internasional

    building_henning Inovasi di Gedong

    • Atlas Industries
    • Henning Larsen arsiték
    • McCauley Daye O'Connell arsiték Ltd

    Inovasi di kampus, Bandara, sarta pamasangan Militér

    • Garver, LLC
    • Sitech Layanan BV
    • Zaha Hadid arsiték

    Inovasi di Communications Jaringan

    • Precision Layanan kaserang, Inc.
    • O2 Telefónica Céko

    Inovasi di Konstruksi

    • Otoritas Angkutan darat
    • New York State Dinas Perhubungan
    • PT McDermott Indonesia

    Inovasi di Desain generative

    • BDP
    • Henning Larsen arsiték
    • Morphosis arsiték, Inc.

    Inovasi di géotéhnik sarta Geoenvironmental Téknik

    • Orion Téknik Inc.
    • Kaayaan Geologi Institute of Dionýz Stur
    • Technital Spa

    Inovasi di Pamaréntah

    • GeoSite.dk - GIS4Mobile
    • Odense Kommune
    • Tvilum Landinspektørfirma A / S

    Inovasi di Logam jeung Pertambangan

    • Aurecon Hatch
    • Bechtel Australia
    • PDC konsultan

    Inovasi di Power Generation

    • ECIDI - ngompa Panyimpenan Power Station
    • Engevix Engenharia SA
    • ESI Inc. of Tennesse

    Inovasi di Prosés Manufaktur

    • Industri Grontmij
    • GS Téknik & Konstruksi Corp
    • Royal Haskoning Téknik Industri

    Inovasi di Rail jeung Transit

    • AECOM - Neasden depot Project ningkatkeun
    • Mott MacDonald Limited
    • SREI infrasturktur Keuangan Limited

    Inovasi di Jalan

    • Aurecon - SH18 Hobsonville simpangan
    • Parsons Brinckerhoff Australia
    • Témbal Wilson Grup purwakarta

    structural_msn Inovasi di Téknik Struktural

    • Arup Singapura Pte Ltd
    • MSN Prestressed Beton
    • Y & V Téknik sarta Pangwangunan CA

    Inovasi di Utiliti Transmission jeung Distribusi Jaringan

    • Sentral Southern Cina Electric Power Desain Institute
    • imp GmbH
    • Nuklir kaayaan Electric Power Planning Desain & Institute Panalungtikan

    water_networks_arizona Inovasi di Cai jeung Wastewater Treatment Tutuwuhan

    • Carollo Insinyur
    • Carollo Insinyur
    • MWH Global, Inc.

    Inovasi di Cai, Wastewater, sarta Stormwater Jaringan

    • Arizona Cai Amérika sarta Narasimhan konsultan Services, Inc.
    • CH2M Hill
    • Westernport Cai

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.