Kursus MappingGIS: nu pangalusna aya.

MappingGIS, da eta ngalamar kami metot blog, konsentrasi modél bisnisna dina nawiskeun palatihan online ngeunaan masalah kontéks geospatial.

Dina 2013 nyalira, langkung ti 225 siswa nyandak kursusna, sajumlah anu sigana seueur pikeun kuring, ngémutan yén usaha éta aya dina dua pengusaha anu ngamimitian ieu sakedik sataun katukang. Janten urang ngamangpaatkeun mimiti 2014 pikeun ngamajukeun prakarsa anjeun.

Tangtu Python online pikeun ArcGIS 10.

Diajar ngadamel skrip pikeun ngajadikeun otomatis tugas GIS sareng ngatur inpormasi spasial

Kalayan ieu anjeun diajar ngagunakeun basa program Python dina cara anu pikaresepeun sareng intuitif. Kursus na ditujukeun pikeun pangguna ArcGIS rutin anu hoyong nyandak léngkah anu sanés, ngokolakeun inpormasi otomatis, geoprokasi sareng tugas generasi pemetaan.

Dina tangtu ieu anjeun diajar, step by step:

  • Ngalaksanakeun kalayan gampang nganggo basa program Python.
  • Hasilkeun skrip anjeun sorangan pikeun nyimpen dina prosés GIS anu saméméhna dilakukeun ku leungeun.
  • Inventarisasi, laporan sareng konsultasi kanggo eusi GIS gampang dihasilkeunna.
  • Léngkah anu ngajalankeun operasi GIS leutik pikeun ngatur jilid inpormasi anu ageung.
  • Manajemén sareng generasi peta sareng sérial peta malah tanpa muka ArcGIS.

Tangtu online ngembangkeun aplikasi pemetaan wéb. 

Jieun arsitektur geospatial lengkep sareng OpenGeo Suite

Kursus ieu ditujukeun pikeun sadayana anu hoyong diajar ngamekarkeun aplikasi wéb peta ku parangkat lunak open source, tina data impor, manajemén sareng penerbitan anu sami ngalangkungan wéb anu nuturkeun standar OGC.

Dina tangtu ieu anjeun diajar, step by step:

  • Nyiptakeun basis data spasial sareng ngalakukeun analisis spasial sareng PostGIS.
  • Unggah sarta jieun jasa data spasial nganggo GeoServer.
  • Jieun peta sareng nyiptakeun gaya ti wéb sareng GeoExplorer.
  • Optimalkeun cache gambar peta sareng GeoWebCache.
  • Jieun aplikasi pemetaan Wéb ngaropéa kalayan OpenLayers sareng Leaflet.
  • Damel sareng nganggo file geoJSON pikeun ngahémat arsitéktur anjeun sareng janten sadayana langkung gampang.

Tangtu online Ahli GIS: ArcGIS, gvSIG sareng QGIS. 

Diajar kumaha ngadamel tilu klien GIS desktop anu paling lega sareng nungtut di pasar tenaga kerja sadunya.

Éta mangrupikeun kursus anu lengkep dimana anjeun diajar damel sareng émbaran geografis raster sareng vektor, unjuran, aturan topologis, ngédit, nyiptakeun simbologi sareng labél, komposisi peta pikeun nyitak sareng publikasi online, geoprokasi sareng alat sapertos Model Pembina dina ArcGIS, SEXTANTE dina gvSIG atanapi GRASS di QGIS, jsb.

Dina tangtu ieu anjeun diajar, step by step:

  • Nyaho antarbeungeutna di ArcGIS, gvSIG sareng QGIS.
  • Digawekeun ku lapisan sareng jasa éksternal.
  • Datadit data spasial
  • Gawé sareng sistem koordinat sareng gambar raster georeference.
  • Nyiptakeun simbolis sareng panyiri.
  • Jieun komposisi peta.
  • Nyiptakeun geodatabase sareng topologi.
  • Ngalakukeun analisis spatial.
  • Dianggo ku SEXTANTE.
  • Nyebarkeun peta online

Tangtu online basa data spasial: PostGIS. 

Mimitian ngokolakeun database spasial open source PostGIS.

Kursus ieu nyumponan kabutuhan sapertos: Kumaha carana ngimpor corak kana databés? Kumaha nyepetkeun kecepatan réspon nalika ngalaksanakeun pitakon? Kumaha analisa spasial dilakukeun? Naha aya jenis geometri sareng jinis géografi? Kumaha ningali data naon dina PostGIS?

 Salaku tambahan, anjeun bakal diajar sacara metodologis, demi léngkah:

  • Kumaha carana masang PostgreSQL + PostGIS
  • Kumaha cara ngadamel database sareng nyayogikeun kapasitas spatial
  • Kumaha carana ngamangpaatkeun data spasial
  • Kumaha cara nempo sareng ngaksés data anu disimpen dina PostGIS
  • Naon jinis géométri anu aya
  • Kumaha carana kuring nganalisa spatial sareng naon fungsi spatial euweuh
  • Kumaha nyepetkeun pitakon
  • Kumaha carana damel sareng data raster
  • Kumaha carana damel sareng data OpenStreetMap

Tangtu online ArcGIS. 

Diajar kumaha pikeun nanganan klien GIS desktop anu paling lega sareng nungtut di pasar tenaga kerja di sakuliah dunya.

Ieu mangrupikeun kursus anu lengkep dimana anjeun bakal diajar damel sareng émbaran geografis raster sareng vektor, ngédit, simbolik sareng labél, ramalan, georeferencing, geoprocessing, nyiptakeun geodatabase sareng topologi, komposisi peta pikeun nyitak sareng publikasi panatik wéb nganggo ArcGIS online.

Dina tangtu ieu anjeun diajar, step by step:

  • Kumaha cara ngédit data geografis
  • Kumaha operasi sareng tabel
  • Kumaha gawé bareng sistem koordinat
  • Kumaha cara georeference raster gambar
  • Kumaha ngajalankeun alat ArcToolbox
  • Kumaha ngalakukeun analisa sareng Modelbuilder
  • Kumaha cara nyiptakeun simbolis sareng panyiri
  • Kumaha ngalaksanakeun analisis raster kalayan analis Spatial
  • Kumaha cara nyiptakeun geodatabase
  • Kumaha cara nyiptakeun aturan topologis
  • Kumaha cara nyebarkeun peta online sareng ArcGIS online

Tangtu online QGIS.

qgis Diajar ngokolakeun program GIS desktop sumber anu paling kuat di pasar tenaga kerja di sakuliah dunya.

Ieu mangrupikeun kursus anu lengkep dimana anjeun bakal diajar damel sareng inpormasi geografis raster sareng vektor, unjuran, ngédit, simbolis sareng panyiri, komposisi peta pikeun percetakan, geoprocessing, GRASS, online publication, jsb.

Dina tangtu ieu anjeun diajar, step by step:

  • Naon GIS a?
  • Antarmuka QGIS. Pambuka pikeun koordinat sistem.
  • Simbologi sareng panyiri.
  • Generasi inpormasi sareng panyuntingan tabel.
  • Operasi ruang.
  • Integrasi GRASS di QGIS.
  • Generasi Peta pikeun nyitak sareng medarkeun online.
  • Integrasi sareng basis data spasial: PostGIS.

Kursus-kursus tiasa dianggo sareng Kelas Virtual, ngarah tiasa dilaksanakeun iraha waé sareng aksés 24-jam. Sareng urang pikaresepeun kumaha aranjeunna ngamangpaatkeun blog sareng milisna salaku paméran kualitas kursusna.

Pikeun saha deui

Buka kursus-kursus MappingGIS

2 Bales ka "Kursus-kursus MappingGIS: anu pangsaéna aya."

  1. Ngahargaan anjeun anu anjeun nyerat artikel anu lengkep sareng kursus kami. Kami pohara bersyukur. Hatur nuhun loba!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.