Kursus MappingGIS: nu pangalusna aya.

MappingGIS, da eta ngalamar kami metot blog, Konsentrasi model bisnis na dina tawaran latihan online on jejer tina kontéks geospatial.

Ngan di 2013, langkung ti mahasiswa 225 nyandak kursus-kursus maranéhanana, jumlah anu sigana sehat, sareng nunjukkeun yén upaya perenahna di dua pangusaha anu mimiti perkawis ieu sababaraha taun katukang. Sangkan nyokot kauntungan dina mimiti 2014 pikeun ngiringkeun inisiatifna.

Tangtu Python online pikeun ArcGIS 10.

Diajar kumaha nyieun skrip pikeun otomatis otomatis tugas GIS sareng nanganan informasi spasial

Kalayan ieu anjeun diajar bahasa program Python dina cara nikmat sareng intuitif. Jumlah pastina ditujukeun ka pamaké biasa tina ArcGIS anu hoyong milarian hiji léngkah anu salajengna, otomatis ngokolakeun émbaran manajemén informasi, geoprocessing sareng generasi pemetaan.

Dina tangtu ieu anjeun diajar, step by step:

  • Unwrap nganggo basa program Python.
  • Ngahasilkeun naskah sorangan pikeun nyimpen éta prosés GIS anu saacanna digawekeun ku leungeun.
  • Inventarisasi, laporan sareng konsultasi kanggo eusi GIS gampang dihasilkeunna.
  • Hambalan tina ngalampahkeun operasi GIS anu leutik pikeun ngatur jumlah badag inpormasi.
  • Ngokolakeun sareng ngahasilkeun peta sareng runtuyan peta malah tanpa muka ArcGIS.

Tangtu online ngembangkeun aplikasi pemetaan wéb.

Jieun arsitektur geospatial lengkep sareng OpenGeo Suite

Kursus ieu ditujukeun ka sadaya anu mengen tokeun pikeun ngembangkeun alamban wéb peta ku sofwér open source, ti impor data, manajeménna sareng publikasi sami via wéb di handap ku standar OGC.

Dina tangtu ieu anjeun diajar, step by step:

  • Jieun basis data spasial sareng ngalaksanakeun analisis spasial nganggo PostGIS.
  • Unggah sarta jieun jasa data spasial nganggo GeoServer.
  • Jieun peta sareng nyiptakeun gaya ti wéb sareng GeoExplorer.
  • Optimasi cache gambar peta sareng GeoWebCache.
  • Jieun aplikasi pemetaan Wéb ngaropéa kalayan OpenLayers sareng Leaflet.
  • Jieun sareng nganggo geoJSON file pikeun nyimpen arsitektur sareng nganggo anu langkung gampang.

Tangtu online Ahli GIS: ArcGIS, gvSIG sareng QGIS.

Diajar ngatur tilu klien GIS desktop anu paling nyebar sarta dipénta di pasar tenaga kerja di sakuliah dunya.

Ata tangtu anu langkung lengkep kanggo diajar anu nganggo informasi raster sareng vectorial geographic, projections, aturan topological, editing, create symbology and labeling, komposisi peta percetakan jeung publikasi online, geoprocessing kalayan parabot saperti Model Builder dina ArcGIS, SEXTANTE di gvSIG atanapi jukut di QGIS, jsb.

Dina tangtu ieu anjeun diajar, step by step:

  • Nyaho antarbeungeutna di ArcGIS, gvSIG sareng QGIS.
  • Digawekeun ku lapisan sareng jasa éksternal.
  • Datadit data spasial
  • Dianggo ku sistem koordinat na georeferencing gambar raster.
  • Jieun simbolologi sareng panyiri.
  • Jieun komposisi peta.
  • Jieun geodatabase sareng topology.
  • Ngalakukeun analisis spasial.
  • Dianggo ku SEXTANTE.
  • Nyebarkeun peta online

Tangtu online basa data spasial: PostGIS.

Mimitian ngokolakeun database spasial open source PostGIS.

Dina hal ieu anjeun ngalengkepan pangabutuh saperti: Kumaha ngimpor shapefiles kana databés? Kumaha carana nyepetkeun laju respons nalika ngaéksekusi pamundut? Kumaha analisa spasial dilumangsungkeun? Naha nya aya tipe géométri sareng tipe géografi? Kumaha ningali data naon di PostGIS?

Sajaba ti éta, anjeun bakal diajar métodik, step by step:

  • Kumaha cara masang PostgreSQL + PostGIS
  • Cara nyieun database sareng mikeun kapasitas spasial
  • Kumaha cara ngangkat data spasial
  • Kumaha visualize sarta ngaksés data anu disimpen di PostGIS
  • Naon jenis geometri aya
  • Kumaha kuring ngalakukeun analisis spasial sareng naon anu aya fungsi spasial
  • Kumaha carana nyepetkeun konsultasi
  • Kumaha damel sareng data raster
  • Kumaha damel sareng data OpenStreetMap

Tangtu online ArcGIS.

Diajar kumaha ngokolakeun klien GIS desktop anu paling nyebar sarta dipénta di pasar tenaga kerja di sakuliah dunya.

Courseta tangtu anu langkung lengkep sareng anjeun bakal diajar damel sareng inpormasi geografis raster sareng vectorial, ngédit, simbolologi sareng panyiri, proyéksi, georeferencing, geoprocessing, kreasi geodatabase sareng topology, wangunan peta pikeun percetakan sareng publikasi panempo web sareng ArcGIS online.

Dina tangtu ieu anjeun diajar, step by step:

  • Kumaha ngédit data geografis
  • Kumaha beroperasi sareng méja
  • Kumaha damel sareng sistem koordinat
  • Kumaha georeference Gambar raster
  • Kumaha ngajalankeun parabot ArcToolbox
  • Kumaha carana ngalakukeun analisis sareng Modelbuilder
  • Cara nyieun simbolologi sareng panyiri
  • Kumaha cara ngedalkeun analisis raster sareng Spatial Analyst
  • Cara nyieun geodatabases
  • Cara nyieun aturan topological
  • Kumaha carana nyebarkeun peta online sareng ArcGIS online

Tangtu online QGIS.

qgis Diajar kumaha ngokolakeun software GIS desktop desktop anu pangkuatna sarta dipénta dina pasar tenaga kerja di sakuliah dunya.

Courseta tangtu anu lengkep dimana anjeun bakal diajar damel sareng raster sareng vektor inpormasi geografis, projections, editing, symbology and labeling, komposisi peta kanggo cetak, geoprocessing, jukut, publikasi online, jsb.

Dina tangtu ieu anjeun diajar, step by step:

  • Naon GIS a?
  • Panganteur QGIS. Bubuka keur sistem koordinat.
  • Symbology na panyiri.
  • Generasi inpormasi sarta ngédit méja.
  • Operasi ruang.
  • Integrasi jukut di QGIS.
  • Generasi peta kanggo nyitak sareng publikasi online.
  • Integrasi kalawan basis data spasial: PostGIS.

Kursus-kursus anu digawe sareng Virtual Classroom, ku kituna éta tiasa dicandak iraha waé sareng aksés 24 jam. Sareng kami hoyong menciloskeun kumaha cara na ngeposkeun blog na sareng milis salaku showcase mintonkeun kualitas kursus-kursus maranéhanana.

Pikeun leuwih jéntré,

Buka kursus-kursus MappingGIS

2 Balesan pikeun "Kursus-kursus MappingGIS: pangalusna anu aya."

  1. Ngahargaan anjeun anu anjeun nyerat artikel anu lengkep sareng kursus kami. Kami pohara bersyukur. Hatur nuhun loba!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.