Kuring keur iinditan

Kuring nulis warta Globedia.com

Sumuhun, sakumaha ceuk kuring sateuacan, Kuring masih iinditan jeung jauh ti hiji sambungan ditarima.

Ieu gambar paling signifikan tangtu we nu mere total stasiun. Dina foreground, nu pangalusna murid, sarta calon bisa hired salila genep bulan ngarah tim nu miheulaan Sokkia, dijieun ku lalaki heubeul anu moal bakal eureun diajak ngobrol sorangan.

IMG_1281

kuring bakal

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.