Blockchain na Bitcoin dilarapkeun ka Administrasi Land

Dina konferensi ngeunaan téhnologi informasi kuring ieu ditilik ku redaktur majalah anu consulted kuring dina aplikasi téknologi ieu di wewengkon pendaptaran Land, Cadastre sarta Manajemén Harta sacara umum. paguneman éta pisan metot, sanajan kuring ieu rada kaget kuring heran, tempo yén sababaraha bulan di majalah na geus dijieun publikasi nagara di wewengkon tropis Amérika ieu dilaksanakeun. Kuring dianggap ieu ngan siaran pers, nu kungsi lasut kasempetan pikeun menta rinci salajengna ti sumber aslina.

Kabeneran aya nu kamampuh viral of #blockchain na #bitcoin acronyms aya sia aya pondok tina endah, lain ngan ku sabab geus promoters hébat dina strata béda jaringan sosial, tapi sabab oge decouple teu bisa balik filsafat téknologi ieu dina mangsa nu bakal datang transaksi nutup antara pihak katilu. Artikel ieu nyimpulkeun aspék utama anu pausahaan ratcheted grata Amaretos wengi anu di réstoran jeung sailing musik hirup sapanjang walungan a.

Naon Blockchain

manajemén darat blockchainBlockchain nyaéta téhnologi pikeun nyimpen data dina awan securitized. Ranté JEUNG KOPERASI titik toko pakait sareng objek mimitina dijieun, ampir teu mungkin keur ngalanggar.

Aplikasi tina téhnologi ieu dina widang Manajemén Land, ngamungkinkeun prosés énkripsi transactional ku blok disambungkeun di awan a. Dina hal pendaptaran Land jeung notaris, ranté nu teu ukur constitutes nu saterusna, tapi kabeh operasi data sénsitip kana harta (pangajen, perbaikan, jualan, mortgages, survey, assessments, georeferencing, jsb) gudang awan énkripsi.

Naon Bitcoin

bitcoin HondurasBitcoin nyaéta téhnologi pikeun ngatur duit éléktronik antara pihak katilu. téhnologi nu ngarobah nilai duit di pasar formal dina duit crypto anu bisa dipaké pikeun purchases ti pihak kalawan kirang ti ongkos pasar formal. The Unit koin nu tipe bursa éléktronik migunakeun ranté BlockChain keur ngajamin akurasi.

Aplikasi tina téhnologi ieu Manajemén Land, ngalibatkeun konvérsi hiji judul pikeun unit koin, ngahurungkeun kana kaamanan a. Dina kaayaan ieu, sakali didaptarkeun judulna, ieu énkripsi ku BlockChain sarta sakali deui jadi kaamanan ku Bitcoin, éta bisa ditransfer antara pihak katilu tanpa sangkan loba parantara.

spasi ¿Fumada atanapi realitas?

Dina masalah ieu aya loba galau, sabab geus dijual leuwih ekstrim ti prosés bertahap anu bisa ngahontal dina celah waktos nu teu ukur gumantung kana aspék téhnologis tapi standar rada pulitik jeung hukum. Ku kituna, sanggeus Amareto kadua, lengkah kahiji ieu muka pikiran jeung ngabayangkeun naon anu lumangsung lamun urang mikir dieu dinten ka 25 taun, sedengkeun katresna anu dipirig kami bieu ngahontal satengah tina Margarita kahijina sarta balik kami ningali kalayan dipikaresep rupa pikeun némbongkeun total jahiliah maranéhanana clichés kami meunang dipaké geofumados obsessional.

Topik panggampangna pikeun nerapkeun ieu Blockchain sakumaha téhnologi, tempo kamampuh nu mere sistem transactional nambahan kaamanan informasi. Ieu naon dulur hayang, tinimbang gaduh data base tabular nu bisa dilanggar, ieu dina awan mana mustahil pikeun ngawangun ranté tina Tumbu ngandung tina sekuen fragmentary teu bisa pegat jeung boro ngartos. Ieu bisa dilarapkeun ka duanana di pendaptaran Land, dimana kondisi kiwari harta téh kaasup kana ranté nu: pihak ka urus (boga, notaris, juru ukur, bank, jsb), nu hubungan jeung alus (hukum, larangan, tanggung jawab), objek hukum nu tiasa tangible atanapi intangible (kayaning intelektual atawa biasa milik komersial), rujukan geometric sarta hususna puseur sahiji modél LADM, sumberna ... kabeh tina sekuen blok non-sinambung kawas ari DNA strand.

Maksudna teu ngaroko, téhnologi anu geus nyampak sarta documented bisa dilarapkeun dina widang séjénna.

Tangtu, Blockchain téh ngan hiji téhnologi, parabot teu siap dipaké; Anjeun kudu salawasna ngamekarkeun sistem atawa nerapkeun ka hiji aya, jeung kaayaan basajan dina spésifikasi teknis ngeunaan kontrak nunjukkeun yén pausahaan kudu nerapkeun téknologi Blockchain sarta tangtu kapasitas dawam nedunan QA sarta bakal luyu -sahenteuna ngartos satengah tina naon-.

Masalahna nyaeta bagian tina diobral tina téhnologi ieu téh percaya sakali dilarapkeun Blockchain eureun profésional lamun diperlukeun sangkan urus a. Tapi urang nerapkeun hiji pikiran kabuka, sarta mikir ngeunaan ieu:

Naon kajadian lamun urang leumpang ku tikét dina mata uang lokal nagara kuring, sarua jeung $ 10?

Ieu milik, abdi tiasa kana taksi na mayar tikét, memang can buka toko sarta meuli kartu pikeun menit ponsel abdi. Gumantung kana naon kota kuring bisa meuli PayPal kasaimbangan kartu atawa ngirim duit ku mobile tanpa keur perlu pariksa kaaslian na.

Mun dollar 100 bisa meuli handphone jeung loba di toko bakal pariksa yén éta téh sah, jeung mesin anu dijieun pikeun sangkan méré konfirmasi kaaslian nu.

5,000 sababaraha taun ka pengker ieu teu mungkin mun dipikir, saprak bursa ieu nyata, jadi mun anjeun ngarobah kuda pikeun plot hiji éta perlu boga profésional anu terang kuda pikeun mastikeun moal ngan nu anjeunna sehat, profésional ningali plot na terang garansi yén nini maranéhanana éta juragan, jeung sugan sejen profésional nulis dina buku operasi éta.

Meuli jeung ngajual kiwari bisa dilakukeun pisan gampang, kusabab duit fisik atawa éléktronik nyaéta sarana urus antara pihak katilu anu kaaslian bisa diverifikasi jeung katampa praktek.

Di dieu éta nalika nuliskeun Bitcoin, sakumaha janten unit nilai sipat sarta éta kaamanan a. Kuring ayeuna bisa ngajual judul di biasa sobat keur $ 2,000 bar. Mun anjeunna hayang sangkan méré konfirmasi kaaslian nu tiasa, atanapi anjeun tiasa nampi eta dina iman alus lamun manehna weruh kuring jeung weruh dimana manggihan kuring lamun dokumen nu boga masalah. Kitu lajeng, a akta judul, sakali enrolled dina Sistim énkripsi, securitized tur ilahar dipake misalna jadi dibikeun antara pihak katilu ngeusian hiji perantara, upami boga weruh yén sakali dina leungeun anjeun Hormat jeung anjeun bisa mindahkeun ka sejen leuwih atawa buka bank ngaluarkeun kana deposit deui dina ngaran anjeun. Tangtu, keur disada kawas haseup, tapi nu maranéhna bisa pikir anu dijual di guha of Machpelah ka Ibrahim dina papan tina hiji meander sahiji Walungan Yordan.

bitcoin blockchainKu kituna anu Blockchain nyalira aya sia aya leuwih ti hiji téhnologi lumaku jeung, kalawan sagala kaunggulan nu mudahan meunang. Sadar yen urus antara pihak katilu moal bisa balik saluareun naon hukum ngamungkinkeun; aya kénéh bakal perantara keur transaksi, teu robah leuwih ti éta garansi kaamanan yén sistem aya boga. The Blockchain naek kapastian hukum, tapi teu ngurangan kali transactional upami kondisi hukum pikeun ngaganti sistem dumasar kana amal notarial hinders dinya; ogé lowers waragad urus lamun alat téhnologis boga watesan pikeun incorporating swiftly a Kantor Front diaksés nepi pamaké atawa lamun celah tina penetrasi Internet di padesaan masih pohara lega, loba kirang upami kakawasaan Pangacara on inovasi protokol anu plating dina mesin tik na pedaran arah / jarak dina kaahlian sahiji pengacara a.
Sanajan kitu, Blockchain mangrupakeun hambalan badag. Pasti eta bakal téknologi anu bakal ngidinan impian tina salah sahiji mentors abdi, anu ngaharepkeun yén bank nu meuli na seller nempatkeun ramo dina maca sidik sarta nyieun jual. Maksudna technologically meujeuhna, tapi ngabogaan standar légal, pamaké kapercayaan dina data jeung kaayaan robahna méntalitas urang ... nyandak hiji kaajaiban ti sawarga atawa amalan pamaréntah mairan dina sahenteuna 25 taun kontinyu.

Bitcoin mangrupakeun lengkah saterusna pikeun securitization sarta ngalaksanakeun mata uang crypto. Ieu sahingga baris ngurangan Jumlah parantara. Tapi pikeun anu, aya loba dipigawé; utamana sabab mangrupakeun masalah téhnologis nu mangrupa ékonomi, merlukeun hukum lokal jeung waktu, nu kumaha bakal ngidinan pamaké pikeun ngarti tur nampa. Ngurangan perantara ieu hal nu bisa dilakukeun tanpa Bitcoin, sakumaha teu mung nagara nyieun Bank Séntral delegating kana kamungkinan ngadaptar KPR a, ngalegaan atawa sékrési; Peta saméméh notaris ieu heubeul, kalayan tulak dina folder konéng; tangtu, délégasi sarupa nu eta dirumuskeun ka notaris sarta watesan tina tanggung jawab antara Bona fide customer, anu iman notarial na pendaptaran iman umum. nilai ieu transformasi sipat immovable, movable, komérsial atawa intelektual ... pisan.

Tapi bakal kajadian. Pikeun extent nu Factom na Epigraph ngahontal proyék ditingali, preferably moal dunya katilu.

Mun jujur, Kami keur teuing simplistic sabab wates antara Blockchain na Bitcoin teu jadi knowledge; Ieu mungkin ngan kalawan Blockchain leuwih tanpa ngabogaan Resort ka Bitcoin.

Dina kasus nagara Amérika Tengah kieu nu disebut dina artikel majalah, nu kiwari geus mangrupakeun pilot project, nu keur nguji téhnologi Blockchain. Pasti di 4 taun eta bakal kanyataan kabuktian ngeunaan versi anyar tina hasil ngahijikeun Tatar pendaptaran System, nu dina spésifikasi teknis maranéhanana nyebutkeun dina ciri non-fungsi éta sistem kudu nerapkeun téknologi enkripsi ku ranté jeung Securitization. Bitcoin nyaeta dina crosshairs sahiji jalma anu mikir yén 25 taun aya waktu anu singget.

Dina titik ieu paguneman, abdi kakarék diringkeskeun, katresna éta yén panon volteaban kalawan Margarita kadua. Aranjeunna réngsé nepi sia nepi nonton petasan éta reflected dina cai tina Thames mere hiji glimpse tina silhouette of crotches maranéhna ... ngan lamun urang dimimitian ngawangkong ngeunaan kumaha anjeun tiasa nerapkeun Blockchain pikeun ngatur lahan pasti bakal simplify komplek lolobana tantangan survéy cadastral masif jeung pangajen anu dumasar kana kaayaan pasar.

blockchain bitcoin darat register

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.