Portent, rekomendasi kuring keur pilem

omen Nicolas Cage Foreshadowing ieu mangrupa pilem ngeunaan Nicolas Cage, abdi nyarankeun datang ka blog ieu gairah ngeunaan koordinat iwung / panjang.

Kuring asa teu ngabejaan carita lantaran minat anu leungit tapi dasarna ieu téh lambar kalayan nomer klik anak di sixties na nyerat disimpen dina waktos kapsul. taun 50 sanggeus éta dibuka, sarta Nicolas, saurang profésor Biologi Kelautan sarta Akuatik disetel ka parios lamun aranjeunna ngagaduhan rasa logis gumantung jasa Internet sarta pemetaan online.

Éta metot yén angka pakait jeung ugeran nu ngawengku lintang, bujur, Kaping sareng jumlah maotna kacilakaan utama di 50 taun panganyarna, sababaraha nu rék lumangsung ... na lumangsung!

Efek husus anu hébat, tapi nu patojaiah nu saliwatan ngabogaan gelar luhur ti rasa kosmologi, pikeun jalma anu ngarti dimensi anu pohara metot.

Dina tungtungna eta daun dampak kuat, nu gumantung kana titik agama of view tina panuduh. Kritik némbak anjeunna, tapi kuring nyarankeun tinimbang bade bobo peuting nonton musium.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.