peta Honduras on GPS

Kuring nepungan aranjeunna di Fair Technology of Honduras, dina édisi katilu na nalika aranjeunna ningalikeun gadis anu geulis produk dirina.

Maksad abdi Navhn, anu inovasi dina subyek anu aya sareng téknologi ... didieu asalna 4 warsih saterusna ti di Amérika Serikat. Ladenan maranéhanana didasarkeun kana sahenteuna dua jalur:

prod_navegacion

1. Systems navigasi

Ngadistribusikaeun panyungsi béda, kaasup Garmin, aplikasi pikeun navigasi dina PDA atanapi laptop. Nepi ka ayeuna perusahaan mimiti di Honduras ngadistribusikeun peta GPS, di mana maranéhna ngaku boga kota pangpentingna sareng poin dipikaresep utama.

Kanggo ayeuna aranjeunna masang peta kanggo $ 100 najan ongkosna normal nyaeta $ 200 sareng lembaga pikeun hoyong janten di jero peta anu aya aranjeunna ngatur promosi pamayaran tunggal $ 20; tuluy maranéhanana ngaharepkeun pikeun nambahkeun opsi jandela meupeus ambéh data anu tiasa diasupkeun deui, hyperlink ka situs sareng gambarna.

Sanaos di nagara-nagara ieu pamakean teu sering teuing, tren bakal didinya sahingga aya sababaraha solusi anu hadé pikeun wisatawan anu indit Honduras. Sajauh ieu, geus gaduh seueur tujuanana pikeun wisata sareng jasa anu saluyu kawas hotél, réstoran jeung hiburan.

2. Peta Honduras

Da eta peta pikeun alat nu bagerak, aranjeunna oge gaduh peta dina wéb, diwangun dina Geoserver dimana aranjeunna ayeuna promosi keajaiban alami 10 Honduras. Ieu kamungkinan yén kana waktu maranéhna bakal nyandak ka versi seluler anu bakal ngidinan pikeun jadi nyebarkeun tina handphone.

Alsota ogé ngawangun komunitas pamaké pikeun ngabagikeun peta sareng inpormasi géografis ... na teu goréng pikeun sadar situs ieu kusabab aranjeunna sering gaduh promosi anu metot.

,Ta mah, hilap ka dieu aya acara pidangan anu keur ditingalikeun sistem.

Leuwih waktos jasa ieu samentara dieureunkeun. Najan kitu, aranjeunna tiasa didownload Honduras peta pikeun GPS di Cenrut.

GPS nav

16 Balesanna kana "Maps of Honduras di GPS"

  1. Héjé dinten sasih Abdi hoyong alamat alamat-pasanan anu kuring cicing dina paningkatan yoro sareng seueur biaya anu tos dipasang di bicolo kuring lamun upami anjeun ngagaduhan sagalana masangana ngawartosan ngawartosan

  2. Pohara saé, tapi sabaraha seueur pisan téknologi ieu nyandak langkung waktos di Honduras.

    Abdi ngantosan Vérsi Mobiles .. !!

    Salam .. !!

  3. Upami peta ieu leres-leres pikaresepeun, kuring resep pisan sareng anu katingali ku minat kuring, anjeun tiasa ngintunkeun nomer telepon kuring tina gadis anu kaluar aya atanapi ngirim kuring demo peta pikeun ningali naha kuring mendakan éta?

  4. Sarta dina format naon anu anjeun ngeusian peta kanggo GPS éta?

  5. Kuring boga GPS Magellan 1500, Abdi hoyong ngamuat peta Honduras, anjeun gaduh éta modél ieu .. ???

  6. Halo babaturan, ayeuna urang gaduh peta kota-nagara utama sareng anu paling penting tempat, hotél, réstoran, pangadilan olahraga, pusat balanja, sadayana jinis usaha, sakola, universitas, jeung sajabana, upami anjeun resep nyerat ka alvarenga_r@yahoo.com

  7. Kuring dibere beja yén pausahaan henteu acan masihan layanan ieu.

    Éra

  8. Abdi hoyong punten ngawartosan abdi dimana abdi tiasa mésér peta sareng upami tos lengkep ka GARMIN 60CSX, abdi hoyong angkat

  9. Abdi bogoh ka anjeun sareng abdi bogoh ka anjeun sadaya sepi dad '

  10. Hello.
    Abdi hoyong terang deui ngeunaan anjeun sareng jasa anjeun.

    Tur upami mungkin pikeun ngalakukeun bisnis sareng anjeun.
    Ahirna, aranjeunna tiasa masihan kuring surélék atanapi nomer telepon kanggo asup sareng anjeun.
    Wasalam

  11. Hello Manuel, upami anjeun milarian kontak sareng Navhn, milari email anjeun dina halaman anu sanésna waé

    http://www.navhn.com/

    Upami anjeun hoyong kami ngobrol ngeunaan bisnis anjeun dina halaman ieu, ngirim email ka sanésna

    redaktur (di) geofumadas (titik) com

  12. Manuel Benavides sareng Carlos Galeano anjeunna nyebutkeun:

    Hola
    Kami hiji perusahaan Kolombia, kami ngajual GPS nyukcruk sareng lokasi kendaraan.
    Kami bakal ngadatangan Honduras ti Senén salajengna, urang hoyong tiasa gaduh rapat sareng mikirkeun produk sareng fasilitas anjeun sareng ngira-ngolo badé hungkul.

    Kami hatur nuhun kanggo respon anu gancang.

  13. pisan kumaha ayeuna mah nu langkung seueur tempat kanggo ningalian peta kanggo gps go ahead ieu penting pisan kanggo populasi sacara umum salaku sarana komunikasi anu penting di hiji dunya téknologi anyar nagara urang teu tiasa tetep koneksi

  14. halo produk ieu super husus sareng waktosna pikeun hal sapertos ieu mecenghul di nagara ieu. ucapan salamet

  15. Abdi séhat honda-dulur

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.