Ashes of a cinta ngaduruk

Ieu dinten tradisional bandara stres, ceramah dina basa Inggris geomatik sareng nyeri deui kanggo Toshiba berat-jalan anu nicked katuhu dina taktak katuhu. Saatos sababaraha jam hiber nyangsang kuring ngalaman dua coffe sareng bar coklat. Déwa waktos Kuring geus meuli vérsi khusus Hirup Nyaritakeun-Ti García Márquez-, kalakuan ku nu jual ngajual kuring masihan kuring design separator menarik anu kuring nyobian ngaran kuring, nyobian hiji kamajuan anu kuring henteu mésér di ahir. Punden pas ngantosan, kuring kungsi diuk di rohangan tempat aya anu nyambung ka jalma anu sanés nanaon anu sanés.

Nalika kuring ngadéngé panggero ka ngadeukeutan terminal 27 Kuring bangun kawas prajurit sarta geuwat indit langsung néangan korsi caket dieu. Nalika kuring ngajak kaluar buku kuring, anu kuring dugi ka sababaraha kaca 43, kuring nyadar yén SEPARATOR éta teu aya, abdi inget ningali éta tumiba tina korsi abdi, ku kituna kuring hurriedly balik balik pikeun milarian éta.

Nalika kuring datang, kuring henteu mendakan jelema nona wawuh suku-jalan anu sadang sareng koper héjo anu heureut pisan linggih dina korsi. Abdi tiasa ningali SEPARATOR di handap, abdi buru sareng sopan ménta nya pikeun ngidinan kuring pikeun nyandak hiji hal dina korsi-Na. Anjeunna ditémbak abdi nyepetkeun pisan, kana batal éta sareng leres gulung dina watak teu jeung anggahotana pikeun ngalakukeunana sorangan. Anjeunna nyandak pamisahan tur diawaskeunana kanggo sababaraha detik, teras anjeunna ningal kuring sareng halis katuhu sareng dina waktos anu sami kahirupan beku kawas charamusca.


Sakabéh sasih kuring éta pikeun merhatikeun hadiah ka nyumput kana tulisan hurup pikeun mesen ka sababaraha sakelas, hiji sakola sakola sadetana sareng anu sanésna kanggo lima puluh cents 17 hired garis kuring pikeun katresna anu murag lirik abdi sareng éta resep ngaran maranéhanana Maranéhanana éta taun nalika kuring ngira yén raray abdi, disumputkeun tukangeun cukuran parah di sisi sareng pejorative teu aya ti ibukota, pernah bakal ngidinan kuring respon positif ti ngalamun, kirang ti hiji anu caang panon pikeun tilu samet di hareup. baris abdi Hoyong moal nganteurkeun éta, kuring disebat surat ku kumawula carita ieu anu sarua, kalayan kecap-kecap anu kuring pernah ditunda di sadél. Anjeunna ngalaman narilep dina format anu ceuk, sareng ngeunah hébat anjeunna parantos silih ngalebetkeun ngaran inisial ngaran urang.

Hiji poé kuring megatkeun pikeun masihan hal éta, kampurunun éta téh nya didédakeun tapi aya padet kuring-waktos pikeun rencanana. Isuk-isuk kuring ngajak nya ngajantenkeun abdi Notebook Studi Sosial, di tengah anu parantos ditempatkeun di kartu anu caket, pas dina bagian éta manéhna kedah diajar mendakan henteu pikeun ngéléhkeun éta kasubuan di Professor Elida kalayan sual bangor na tina 7 isuk-isuk.

"Notebook anjeun," Ceuk kuring, samentara leungeun kuring nyorepkeun saolah-olah jaga obat atawa majalah porno asup kana Pondok Pasantrén.

Manehna ngalegaan pananganna sareng bari nempo kuring seuri seueur pisan, urang duanana disaksian kumaha hurup sakedik murag kana lantai. Kuring trembled kawas nalika Daddy Cecunguk Anjeunna mendakan kami pikeun maok tiwu, abdi nyepeng panon na mah bisa nempo kumaha bangsana ngukung, teras ngagulung ka handap pikeun nyokot hurup teras alis-Na manjang, dipanjangan jeung karidut deui bari leungeun -na ngaleungitkeun hurup sakedik. Lajeng halis na lolos sareng ningal kuring bari biwir anu hipu na dileupaskeun seuri kabeuleum, peradahan sareng sulap.


Theta alesan ékol kunaon Abdi terang sacara éksprésif nalika nungkulan pamisahan, geuwat manehna diimpor kuring kilométer dina taun anu kadua sanés 23 warsihna engké. Anjeunna kedah parantos maca ngaran kuring -yakin taya sahijieun sejenna boga- Anjeunna nyusahkeun dua halisna éta di pusat, warped aranjeunna sareng katingali ka abdi sareng anu nyingkronkeun nasibana wungkul. Halis éndah dirina dilegaan ka ngagentos, geura-giru ngagem dua panon panon, trembled jeung sungut hipu Sipat Atikan.

Kuring ngosongkeun, nyebarkeun panangan abdi kanggo masihan panyambungna sareng sawaktuna mah nyabak ménta arus listrik meuntas haté kuring sareng suku kuring dicekel kawas buta nangtung. Tombos pasihanana dina tikoro beurahan satengah kabentuk di ahir panon kuring nalika kuring nempo beungeut anu disimpen di séktor 1 tina catetan kuring pikeun taun. Bantang nyaéta sami, sareng sababaraha makeup, bayangan dina kongkolak panon sareng parlor drying nu teu aya watekna tapi anu disebatkeun rada beda kana naon anu pondokna pasantrén. Tapi ieu sorangan.

Lajeng bari nyandak leungeun urang, goblog kana tempat, koper jeung nois ku speaker, waktos kapsul dibuka. Aranjeunna lumpat ngaliwatan kenangan abdi genep bulan taun éta, sanggeus hurup saeutik keuna kana haténa sareng mutuskeun ngajawab kuring kecap anu ngajantenkeun abdi sakabeh minggu ku nyeri dina sternum. Kuring longed pikeun kelas datang ningali dirina datangna, beberes sareng rok nya di Puhu curuk, bulu coklat impeccable, supaya manehna bakal nyekel kuring jeung katingal éta bakal masihan abdi hirup sadaya isuk jeung pati peuting. Lajeng abdi miharep pikeun dinten soré datang sangkan anjeunna bisa masihan kuring notebook kalayan catetan saeutik anu bade ngeureunkeun dina saku kuring. Kelas lumangsung hiji kalanggengan, teu sabar ngababawa inert, maca eta tujuh kali, ku lawon na burih sareng nyeri di jero -jero di jero- sahiji tulang. Lajeng anjeunna miharep éta datangna peuting sangkan maranéhna bakal mareuman lampu. Kuring tutup panon kuring sarta sacara harfiah ningal beungeutna kalayan seuri seuri, halis na furrowed, dina camber, mesem.

Waktos teu sigana ogé, hal henteu gaduh rasa janten, kelas, jalma, ngan manehna jeung kuring. Teu aya anu kantos ditanya soal rusiah tina notebook anu parantos ngumpulkeun dua aksara ti dua langkung ti kunjunganna nuju unggal minggu, sareng bari frasa anu henteu kungsi diserat kana tatanan sareng ngajawab yén nepi ka saterusna kuring henteu kungsi dibéré inggris bentang sareng jiwa-Na.

Ieu kahirupan nalika Pondok Pasantrén, urang dipikacinta sareng sadaya jiwa kami nyanghareupan yén urang pernah henteu noél, mata panon urang moal pernah nyium, biwir anu urang ngan mugia dicium. Sababaraha kontak anu dipaling éta di kelas Guru Girls, nalika kuring ngantep dirina nganggo tatah ka uing mobil kai kuring bari masihan palajaran anu ngan ukur obyektif ku ngarampa leungeun dirina, kalakuan kalakuan manehna direspon ku salasahiji dina tips ramo kuring. Maranéhanana éta momen paling luhur roman, cenahdina kartu- anu ngalembereh jiwa na dina taun 13 kuring sensasi éta pisan kuat ku sabab éta nyababkeun éjakulasi pelumas sakedik sareng kahayang mati di jero méméh euforia pikeun ngajeruhan ngaranna dina Saturnus dina Senén isuk-isuk. Dina tahap ieu kuring henteu deui punten ngaku ngaku ieu ku cara tapi dina eta pubertos taun, tangtu, sagalana éta saé rusuh berurutan sacara hukum.

Tapi taya sahijieun ngabayangkeun lamun éta lebu anu tiasa disimpulkeun saluareun komplikasi anu diakukeun sareng masihan harti kana kahirupan ieu.


Momen anu panerangan bieu mikeun urang waktu pikeun nyambung sababaraha kecap di bandara, éta henteu kedah peryogi sareng abdi henteu saé sanés perhatoskeun anu panjang ramo jari. Kuku hipu nya, tanpa enamel, nyentet ramo kuring deui sareng nangkeup éta parah. Kuring nyium beuheung kabogohna deukeut anting nya jeung kahayang pikeun ceurik, bari manehna bau parfum nya tina mawar dina cai, abdi tiasa ngarasakeun careng plaintive nalika kuring ka dirina nami -sakumaha anjeunna disebut anjeunna- leres dina ceuli, sanaos kuring ngaraos payudara anjeun dina dada.

Lajeng spiker ngumumkeun ngaran kuring, peringatan yén panto bade nutup. Kuring ngarasa amarah sareng dina hiji nurut sedekan hate nu ngadadak Kuring nanya ka e-mail na, anjeunna nunjuk kana péparator, kuring ngarahkeunnana milik tapi abdi ngartos kabisa saeutik kalayan arroba sabot teu sanggup napsirkeun kecap ieu Gmail.

-Thariwangeun, abdi parantos milik- Cenah mah, di mana manéhna diémbarkeun insistently.
- Teu kaleungitan, anjeun kedah nyerat abdi

Tapi aya waktos anu janten, abdi nyandak divider, nempatkeun dina buku tur tinggaleun ku nangkeup anu singget sareng akibahan kacamatan na dina beuheung abdi.

Kuring meunang dina pesawat, cemas ka lomba ka kaleungitan sareng kaayaan sieun ti patepungan furtive. Kuring dipencet buku ka dada kuring salaku lamun éta bagian tina mahluk kuring, saolah-olah aya kahirupan kuring, sedengkeun kuring Nyiapkeun pikeun ngimpi. Sababaraha detik engké di pendamping iinditan mimiti ngobrol kawas bedil mesin, anjeunna sigana janten bodo anu teu bisa ngeureunkeun ngawangkong. Kuring henteu daék kaleungitan éta ku charlatan anu ngawartoskeun kuring sarébu hal dina genep ayat tanpa getih, ku kituna kuring nyandak kana subyek García Márquez. Ngan dina rencana abdi sigana geus maca unggal bukuna, pikaresep The Litter,jadi kuring ditawarkeun anjeunna salinan kuring, anu, saperti nu diharapkeun, abdi masih teu maca.

Kuring ngajak divider, abdi nahan dina kantong abdi sapertos sapertos hurup-leutik, teras abdi ditutupan panon abdi ... sareng abdi ningal deui éta. Aya, di mana manéhna diuk di sisi séjén pangadilan, dina jandela ti imah tina Prof Raquel Ramos, Suku meuntas sareng katingal kaleungitan. Kuring, ti sisi anu sanés, dina bangku kai, nepi ka panon urang disambungkeun dina thread maya anu seemed malire kaulinan baskét, kacapi pembimbing, parrots hareup panto atanapi papan skor final. Abdi émut anu lalampahan The relief, Ku kolam renang Mangkuk gula, nalika manehna ngagem hiji blus héjo aqua anu dipasangan dina awakna ... seuri kabogohna kedah waé anu sarua tapi dampakna sapertosna unik jeung henteu biasa. Lajeng abdi inget perjalanan ka San José del Potrero, -More potrero ti San José-. Waktos di serin celestial tina paduan suara Prof. Nancy ... siga malaikat.

-Esdras disiapkeun haténa, pikeun nengetan hukum na ...

Aranjeunna memang tumaros kawas malaikat.

Beungeutna-Na tungtungna tungtungna caressed kuring, sareng dua peuting teu bobo anjeunna sacara harfiah ngajurung kuring dina keur leumpang ngaliwatan méga.

Panyangkepan ti bandara gancang, taksi ngajak kuring ka hotél sareng di sawatara kuring linggih éta betah dina korsi gaya Louis XV néangan sambungan nirkabel. Kuring nempatkeun leungeun kuring kana kantong ka milarian SEPARATOR jeung kuring henteu manggih. Kuring nunda leungeun kuring dina tempat sejen, abdi henteu kapendak. Sieun narajang haté kuring sarta kuring mimiti néangan tempat anu sanés: dina buku, di dompét abdi, dina kaos, dina paspor kuring ... Abdi teu aya!

Lalaunan, salasahijina, sareng abdi deui dipariksa unggal petinju koper abdi, sabab kuring kedah miceun unggal sapotong, aya nyeri dina dada. Lajeng abdi pareum unggal pésta dugi éta taranjang, abdi parantos ngarasakeun kawas jelema bodo pikeun kadua kalina teras kusabab kuring teu eling mimiti nyieun sendok ku kuring sumping kana kacindekan anu resep.

-What Jarian! - kuring ambekan esophagus abdi. Samentara kuring kuring narik buuk kuring, kuring nyerepkeun pouts ngalawan hawa sareng ngaleupaskeun khusus anu lain pantes di blog ieu.


Nu bakal aya sababaraha taun ayeuna. Kuring henteu weruh naha henteu ngusahakeun cara anjeun neuleuman abdi, ka tanda tanya nasib, aya anggap we duanana pajeulit atawa ragu lamun éta bener kajadian.

Kuring ukur tiasa janten bersyukur pikeun sanggeus diwenangkeun kuring cinta dirina saluareun impian, langkung ti sakali. Langkung fleeting teu kaci, tapi dina dua kasus eta, nganggo hiji-hijina alesan pikeun ngingetkeun kuring yen kuring aya.

Deui ... Hatur nuhun.


Dicokot ti dinya, ampir sareng tinta anu sarua, pikeun sawatara pamiarsa anu terang yén sanés moal ukur OpenSource.

6 Jawaban "Irak asih asih"

  1. Hehe.
    Saenggeus 5 taun blog ... Upami anjeun tingali kategori Ruang sareng inspirasi, anjeun bakal nempo yén éta aya waé sok aya artikel kawas ieu.

    Salam.

  2. Abdi henteu ngartos, henteu sasuai ka pos ieu saha di GEOFUMADAS anu bakal janten bagian feminin atanapi hal sapertos anu, corny. jejejeje sorri tapi meureun aya jalma anu nganggap sami sareng kuring. Salam ka babaturan Geofumadas

  3. Leres, kuring ngarti yen hese ngiringna langkung daring batan kasaatan, nalika anjeun gaduh pamaca anu dibetakan hileud bacaan pisan.

    Hiji salam.

  4. Hai Angela. Saé pendak sareng anjeun di dieu, hatur nuhun kana karisma anjeun provoke.

    nangkeup a

  5. Nooooooooo kuring resep The Art of War ... Kuring ogé maca anu sapertos sareng tungtungna teu aya di bandara tapi dina dok anu dilapidated ... waktosna eureun pisan dugi ka burong sipil dina ramo ... sanaos desain na mormod maot

  6. Alus maca anjeun deui! Anjeun ninggalkeun kuring nyangkut kana layar pikeun kenal tungtungna ... sanajan kuring ngarasa yén panyambungna henteu bakal sumping

    Salam!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.