Tangtu Instagramas Surveying

Sanggeus lalampahan tilu dinten ', didieu kuring hayu sababaraha gambar ngeunaan Surveying tangtu Total Station.

Salaku Aristoteles cenah, wijaksana pernah nyebutkeun sagalana manehna nyangka, tapi salawasna nyangka sagalana manehna nyebutkeun ...

45 minutes've geus mikir kumaha carana nanyakeun sual a ngeunaan pamakéan kalkulator ilmiah ieu.

"Akurasi teu merta kaleresan"

Henri Matisse, hal transliterated sarta ampir superfluous kana gambar.

Lamun leungit telepon anjeun anu waragad AS $ 300 anjeun tiasa manggihan éta, sabab brings hiji GPS terpadu.

Naha eta moal lumangsung nepi aranjeunna yen nempatkeun anjeunna hiji mangsa pinuh patut $ 8,000?

... ulah poho kuring ...
Atawa ku tabrakan sababaraha.

Dialog bakal nempatkeun Gambar ieu, tapi hadé ninggalkeun ka imajinasi.
Muhun, teu sagalana éta goréng dina kursus.

8 balesan pikeun "Instagramas Tangtu Topografi"

  1. Kuring kudu diajar topografi online, abdi hoyong gaduh kartu bisnis kuring, abdi lllevo 15 taun sakumaha juru ukur hiji

  2. Baraya, tim ngabuburit ieu veses nanganan tapi boga kasusah pikeun ngundeur data mudahan mun boga program nuhun

  3. Abdi hoyong nyandak Tangtu anjeun sarta ogé ngajurung civil3d topografia jangjang Kami ti Peru sarta mudahan janten di comunicaicón kontinyu jadi Anjeun masihan abdi sababaraha tips
    Gracias

  4. Alus poé.

    Aya bakal sababaraha kasempetan pikeun anjeun pikeun ngalakukeunana di Guatemala, kuring resep kana éta. Email abdi nyaéta pgsilvestre@gmail.com.

    Saluods

  5. Ayeuna bakal di Honduras. Kamungkinan di El Salvador engké.

  6. Kami resep ngalakonan tangtu, mangga nunjukkeun mimiti tanggal tangtu, eusi, lilana, TIME inténsitas jeung ongkos.
    Sélular: 3138990142
    TELEF. 8369311
    jdariohoyosval@hotmail.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.