Google Earth di Uncyclopedia wikia

Kuring miharep isukan deui wisata, nu kuring geus reviewing na bade latihan kana dipakéna total Station sawatara poe ka tukang kuring meuli. Murid pisan museurkeun, anu landscapes pisan alus, tapi kakuatan di ieu padesaan ari lain mana, implying yén teu aya cai keur mandi na konektipitas ... ngomong. Ku kituna bari I balik deui ka broadband imah, sarta tangtu libur kuring, di dieu sababaraha waktu luang.

gambaran Uncyclopedia mangrupakeun versi geek Wikipédia, anu aya kalana ngabalukarkeun kurnia. Tempo sababaraha naon on Google Earth, atanapi sakumaha maranéhna ngomong di Yahoo Jawaban, Google Heart

tanda petik memorable

  • Hiji tempat La Mancha anu ngaran teu muncul dina Google Earth

- Miguel de Cervantes on Google Earth

  • nenjo kuring kuring henteu Martian fucking

- outfielder on Google Earth

  • Abdi tiasa ningali imah anjeun ti dieu !!!

- jalma rada deranged kemungkinan Google Earth

gambaran

Google Earth nyaeta program keur neangan dunya. Contona: lamun leungit kenop anjeun, anjeun tiasa nyimpen "abdi kenop" dina pilarian tur tangtu moal manggihan nanaon sabab program nu lebay.

Puseurna Google Earth

Google Earth ngabogaan host sahiji kagunaan mangpaatna, kayaning:

  • Nomeran imah anjeun sarta ngabejaan babaturan saeutik Anjeun.

  • 51 nomeran wewengkon, nu geus sakuduna jadi rusiah
  • Tangtukeun lokasi White House, sarta ningali naon anu pixelated (jeung henteu, anjeun kiwari bisa ningali Bush pilari ngaliwatan kekeran katutupan satelit Google (poto)).
  • Tingali di imah tatangga anjeun ningali lamun éta topless di teras.
  • Naha éta téh wengi di Australia (shit).
  • Tempo sabaraha jauh anjeun ti seniman favorit anjeun
  • Kuring ningali imah ex anjeun, nalika eta masih teu imah ex anjeun ... geek goréng nyeret !!!!!
  • Hatur nuhun ka google prestasi uribio bumi tirofijo nyungsi Ingrid Betancourt na assholes séjén 14, sanggeus néangan tuntas salila opat taun di google bumi di leuweung chibchombianas.

Anjeun tiasa ningali lengkep di Uncyclopedia

Anjeun tiasa ningali barang formal Wikipedia

Kuring sadar Uncyclopedia ningali hiji Hugo Chavez, nu maca verbatim naon anu ceuk ngeunaan Bush aya, lamun teu resep maca eta, teras tingali hiji koordinat peta:

Abdi hoyong diajar basa latin, mun nyarita jeung Amérika Latin

- rungkun demonstrating bakat na keur screwing up

Ningali anjeun sababaraha poé nepi ka ngabejaan kumaha atuh ieu jeung total stasiun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.