Esri nyebarkeun Buku Karangan Pamaréntah Smarter ku Martin O'Malley

Esri ngumumkeun publikasi ti Buku Kerja Pamaréntahan Langkung Leres: Pitunjuk Palaksanaan 14-Minggu pikeun Pamaréntahan Hasil ku tilas Gubernur Maryland Martin O'Malley. Buku na ngabédakeun palajaran ti bukuna sateuacana, Pamaréntah Seueur: Kumaha Pamaréntah pikeun Hasil dina Jaman InpormasiÉta nampilkeun singket, interaktif, gampang nuturkeun, rencana 14-minggu anu mana wae pamaréntah tiasa nuturkeun pikeun ngahontal manajemén kinerja strategis. Buku kerja ngamungkinkeun pamiarsa nyiptakeun kerangka pikeun:

  • Ngumpulkeun sareng bagikeun inpormasi anu pas sareng akurat
  • Cepat nyebarkeun sumber.
  • Ngawangun kapamimpinan sareng kolaborasi.
  • Ngembangkeun sareng ngeusian tujuan strategis anu épéktip sareng indikator prestasi konci.
  • Evaluasi hasil.

En Pamaréntah langkung saéO'Malley narik pangalaman anu jero dina ngalaksanakeun pangukuran sareng sistem manajemén kinerja ("Stat") di tingkat kota sareng nagara di Baltimore sareng Maryland. Salaku hasil tina kawijakan ieu, daérah ngalaman pangurangan panggedéna kajahatan di kota-kota utama dina sajarah Amérika Serikat; ngabalikeun tina turunna 300 taun di kaséhatan Chesapeake Bay sareng sakola rengking munggaran di Amérika Serikat salami lima taun sakaligus.

"Kami nembé leungit lacak peran penting anu diparéntahkeun gubernur," saur O'Malley. "Aranjeunna gaduh paréntah hasil ngahijikeun sareng antosan krisis anu gancang. Ieu mangrupikeun keterampilan kapamimpinan anu nyalametkeun nalika krisis datang. "

Ayeuna pamimpin tiasa nyandak solusi anu kabuktosan ieu sareng nerapkeunana ka organisasi pamaréntahan sorangan di kirang ti opat bulan. Buku Kerja Pamaréntahan Seueur Éta mangrupikeun pendamping praktis Pamaréntah langkung saé sareng pikeun nagri jangji Stat.

Buku Kerja Pamaréntahan Langkung Leres: Pitunjuk Palaksanaan 14-Minggu pikeun Nganteurkeun Hasilna Eta sayogi dina cetak (ISBN: 9781589486027, 80 halaman, $ 19.99) sareng tiasa didaptarkeun ti kalolobaan pangecér online di dunya. Éta ogé sayogi kanggo ngagaleuh di esri.com atanapi ku nelepon 1-800-447-9778.

Upami anjeun ka luar Amérika Serikat, kunjungan esripressorder ningali pilihan urutan lengkep, atanapi dina situs wéb Esri ngahubungi dealer lokal anjeun. Pengecér anu ngahudang tiasa ngahubungi dealer buku Esri Press, Layanan Pamedal Ingram.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.