Surveying latihan maké AutoCAD na Jumlah Stasion CivilCAD

Ieu salah sahiji tutorials pangalusna Kuring geus katempo, hususna keur pamaké CivilCAD aranjeunna nyangka sangkan Kabiasaan topografi kalawan Civil3D nyandak leuwih loba léngkah tur pajeulitna.

total stasiun Civilcaddokumen geus diwangun na kdu ka web ku Insinyur Manuel Zamarripa Madinah, saha loba bakal ngahargaan kahayang anjeun ka méakkeun waktu jeung manual kualitas ieu.

Umumna kertas anu dumasar kana struktur lila 12 60 leuwih Kaca di jéntré step by step; dina bagian alus pangajaran na kertas tulisan éta kualitas alus. Loba tugas anu dipigawé dina rasa nu pamaké anyar, clarifying yén kalawan waktu pamaké ngalaman bakal manggihan trik sangkan hirup leuwih gancang.

Dina bagian hareup, maké CivilCAD geus kacida alusna diwangun, ku kasaimbangan dijelaskeun naon gambar. Mangka bagian anu ngécéskeun pamakéan total stasiun ngan bisa laksana, kumaha euweuh praktis.

Ieu tabel eusi:

  1. Bab kahiji nyaéta indéks, tapi teu boga nomer lengkep.
  2. learnings CivilCAD pikeun ngamimitian. bagian ieu ngajelaskeun kamampuhan jeung kaunggulan CivilCAD geus diringkeskeun, anu saliwatan teh aplikasi pikeun topografi nu geus nyebarkeun ngaliwatan Mexico. aspék penting tina manajemen skala na percetakan perenah oge dipedar; Di dieu dokumen éta téh hiji-hijina kasalahan sabab Tumbu ka blog dugaan mana anjeun bisa leuwih jéntré tapi jalur situs dipintonkeun leungit.
  3. Diajar gambar tina hiji pita ngangkat. Hal ieu diajarkeun ngagambar darat diangkat kalawan pita, tanpa itungan ngagunakeun triangulation, utamana garis, bunderan sarta intersections.
  4. Diajar gambar tina hiji pemberontakan ku bearing tur jarak. Di dieu téh kumaha carana ngagunakeun parabot CivilCAD for jeung gambar kompas jeung topo kalawan pita atawa bearing sarta jarak; Lucuna ogé nembongkeun kumaha carana sangkan santunan ku metoda sabanding polygon ka panjangna ti sisi.
  5. Diajar ngitung jeung teken polygon ku koordinat. Hal ieu diajarkeun ngagunakeun spreadsheet jeung teken koordinat tina database a; ogé éta ngécéskeun kumaha carana ngahasilkeun UTM koordinat grid.
  6. Diajar gambar tina hiji profil leveling. Kumaha carana narik propil taneuh tina itungan hiji profil leveling, ngajalankeun hiji Aksara .scr extension ieu kaasup.
  7. Diajar konfigurasi topographical ku metoda radiasi. Di dieu karya téh dibawa ka generasi ti garis kontur kalawan data anu aya dina daptar titik xyz sakumaha generating stasiun total.
  8. Diajar drafting sahiji saluran komunikasi. bagian ieu téh lega, deui eta ngawengku generating model digital, tapi Sajaba rarancang geometric jalan jalan kaasup horizontal, ngagambarkeun kurva nangtung, profil generasi rupa bumi jeung bagian cross. Sagalana geus diwangun kalayan modul SCT Jalan, kaasup ngumpulkeun kurva massa.
  9. Learnings ngamimitian jeung Stasion Jumlah. bagian ieu téh dasar pedaran, umum fitur pangpentingna tina Jumlah Stasion Sokkia Séptémber 630 RK; jeung deui hiji rujukan ka blog nu jalur kasebut dibikeun. Bari manual dina ngécéskeun léngkah hereinafter dokumen nu leungiteun kasaimbangan na kalawan gambar kirang grafis; Tapi sakumaha nyeratna nyebutkeun, bakal aya hiji versi ningkat engké.
  10. learnings Polygonation pikeun total stasiun. Diajar nganggo total stasiun di ngangkat polygonal; dieu ieu metot anu ngécéskeun kumaha carana lulus data tina PC pikeun total stasiun.
  11. total stasiun Civilcad Learnings pikeun ngarékam data éléktronik. Nyaho total stasiun jeung sumber na keur pemetaan jéntré, ngagunakeun data éléktronik; dasarna Éntri data.
  12. Learnings pikeun mindahkeun data ka PC Anjeun. Diajar employ catetan éléktronik ti Stasion Jumlah na di jieun na mindahkeun informasi ka komputer, sahingga pindah ngembangkeun komputer ditulungan teken langsung.
  13. Learning to nganggo Station Jumlah na software aplikasi na. Diajar kumaha ngajalankeun program dilebetkeun kana stasion, facilitating pendataan rupa bumi ieu.

Hiji usaha alus ku pangarang, nu nembongkeun kematangan sarta pertumbuhan dina komitmen kana demokratisasi tina pangaweruh.

Ti dieu anjeun bisa ngundeur dokumen teh.

Di dieu anjeun bisa nempo eusi deui ku pangarang nu sami.

Balesan keur 8 "latihan pikeun surveying maké AutoCAD na Jumlah Stasion CivilCAD"

  1. Salam, kuring anyar sareng kuring hoyong diajar peradaban, kuring parantos ningali sababaraha tutorial sareng kuring ningali éta langkung saderhana tibatan civil3d, kuring resep, kuring damel salaku draftsman sareng kuring nampi seueur file dina autocad anu parantos dibangkitkeun profil, kontur bagian dll. tapi tanpa poin atanapi pangkalan data, janten kuring henteu tiasa ngahasilkeun hasil kuring, tapi kuring kedah ngitung sorangan, bagean, profil atanapi topografi umum, aranjeunna tiasa ngabantosan kuring ku demo atanapi prosés ngahasilkeun titik tina kurva tina tingkat. Kuring bakal ngahargaan pitulung anjeun, berkah

  2. Hai Oscar.
    Kuring teu apal ningali hiji Civil3D manual sarupa.
    Salam ka bumi Sandino; Nalika leumpang di dinya kuring bakal ngabéjaan yén anjeun gaduh koko. Abdi ngarepkeun krisis éta pas énggal.

  3. Alus dinten Ing. Anjeun boga hiji panongton kawas kieu nu sacara manual tapi pikeun neuleuman ngagunakeun CIVIL3D?
    Salam ti Nikaragua.
    Oscar Espinal
    Whatsapp: 505 88441929

  4. kumaha ogé tangtu. Kuring baris favoreser salaku juru ukur hiji.

  5. ing.samarripa Abdi jalma anu parantos nyobian ngalaksanakeun autocad sareng sipilad tapi pikeun sababaraha alesan kuring henteu tiasa ngalakukeun éta kuring indit sareng kuring ningali program na kuring hoyong naroskeun ka anjeun upami anjeun tiasa ngagarming ningali pidéo anjeun diajar ngagambar ku Koordinat pikiran sacara manual dina autocad sareng sipil sareng upami kuring tiasa ngagaduhan kasempetan pikeun damel sareng May on jaminan yén kuring ngalakukeun ing pakasaban padamelan. Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring bakal nganuhunkeun pisan yén Allah ngeusi penjualan anjeun.

  6. Kami geus diganti file.

    Malah, ieu ruksak.

  7. Pangalusna Wasalam:

    Supaya ngawartosan yén anjeun nyobian ngaunduh file… Unduh CivilCAD sareng Total Station Learning…. sareng saurna unduh nalika kuring mukakeunana, kuring nampi pesen anu nyarios:
    file teu bisa dibuka kusabab teu jinis file didukung atanapi korup (misalna ieu dikirim sakumaha gagantél dina e-mail teu dikirim neuleu).

    Éta pikaresepeun pisan pikeun ngalaksanakeun hal ieu, upami anjeun tiasa ngabantosan ieu kuring hatur nuhun, boh ningkatkeun file atanapi anjeun tiasa masihan ka kuring ku surat.

    Hatur nuhun pikeun perhatian Anjeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.