minggu elmu

Weekta parantos minggu seru pikeun barudak, sareng percobaanna pikeun fair science fairlmu Pengetahuan Alam.orok

Sok aya anu aya seueur waktos kanggo latihan sareng ngarencanakeun, damel di Beba parantos ngabenerkeun sirkuit listrik ngagunakeun mercusuar karton mantra. Sanaos basajan, paling anu saé nyaéta yén anjeunna parantos kagunkeun yén laporan sareng pameran tingkup dikembangkeun dina basa Inggris, sabab anjeunna aya dina Bilingual ti Kinder (budak éta teu ngahontal kabagjaan éta).

Oge scribbles tina hurup-Na utamina aslina kalayan iwal judul punjul. Sahiji rasa éta henteu pisan pikaresepeun kanggo henteu parantos kanggo fase salajengna. Pikeun hiji salajengna urang bakal kedah rencanana anu langkung atos, anu ngembangkeun pangabisa alam na. Ieu jelas yén lapangan na sanés panalungtikan murni, tapi lisan, matématika sareng seni; Kombinasi aneh anu Sigana mah arsitektur jeung tirani Nazi.

Samentara karya Boy urang téh tingkat sanés. Dina tahap ieu mangrupa pembaharuan Stand saprak éta meunang tempat mimiti dina tingkat lima bagian tina Kahiji Kursus, jadi tekenanna nyaéta pikeun bersaing sareng sakabeh sakola. Hiji motivasi anu saé ngira yén proposal kahijina robot éta teu sigana metot pikeun guru.

Anjeunna geus di ieu leuwih ti sabulan, ku dua sahabat anu kuring parantos nyangkut sareng mawa saatos aranjeunna dimimitian kompor gas métana. Somethingta damel pikaseurieun, sabab aranjeunna nganggo video dina waktos nalika aranjeunna ngumpul runtah, diantara aranjeunna anjing ékskrési; mess anu rongkah aranjeunna angkatan sareng mom, aranjeunna parantos manja mangkok salad anu sigana pisan dikaluarkeun tina pamayaran.

Wasta pantes nalika 15 poe sanggeus nutupan métana anu kahubung dina tungtung selang, éta ngan perlu malikogan minyak atah ka anjeunna dina mantra kompor supados henteu nangkep garing.

Ogé pikeun anjeunna nyaéta kadua kalina anjeunna ngéléhkeun di ieu, nalika anjeunna aya dina Kaopat Gelar urang nyiptakeun imahna kumplit jeung bohlam sareng panel saklar pikeun nembongkeun sabaraha anjeunna sacara ékonomis tiasa simpen ku cara ngawatesan pamakéan hiji, dua, atanapi langkung hurung. Waktu éta, manéhna meunang jabatan anu kahiji dina satingkat sakola, nyaéta pakasaban anu saé téh digawekeun di payun ku kami geus nyiptakeun imah ku kotak Printer Kodak sareng hateupna ku kotak Pizza dina sabtu minggu, saterusna kami dicétkeun ku éta. kalawan tempera sareng urang ninggalkeun celah di sisi mana urang bisa ningali dua lanté dipapaésan sagemblengna tina Toys aya.

Ieu mangrupikeun artis séjén, sanaos langkung grafis sareng pakait sareng téknologi.

Abdi inuman

Lila-hadé, aranjeunna ngingetan kuring ngeunaan dinten College kuring nalika urang nyiptakeun transistor tester, aparat anu ayeuna mah bakal ampir teu dianggo, tapi aya dina dinten anu sanésan teknisi perbaikan radio. Karya anu gedé, najan éta henteu konteks kusabab éta dipikaresep pisan pikeun masarakat umum dina lantai tina Kongrés Nasional, ieu ogé sihanana sareng pajeulit anu ngajelaskeun kana juri sareng guru naon nu ngarti kana polaritasna NPN, kusabab alatna ogé diwenangkeun pikeun nguji polaritasna jeung kontinuitas, anu urang terang iraha teknisi éléktronika dedicated ka karajinan janten resep kaulinan.

,Hh, hargana poé anu, Griselda, pami awewe ti sirkuit anu singget jantung éta langsung di hareup jeung nyerep dina urang ti waktos ka waktos najan urang henteu kungsi terang ku saha nu mana wae nu tilu nerds didédik seuri. El Chele, Obesso sareng Hulk (kuring), sabab kuring nickname anu nganggo sababaraha taun; kahiji munggaran diditarkeun kana jejer éta, ayeuna manéhna téh teknisi dina elektronika sareng anjeunna boga bengkel anu saé nu ngeusi tulang, anu satuluyna aya pangacara sareng abdi ... pujangga téhnologis.

3 Balesan pikeun "Minggu ilmiah"

  1. Kuring émut yén di sakola, urang nyarios kitu, "stasiun radio": Kami nyiptakeun program dina visual dasar 6.0, niru pamuter musik, ogé kami ngarobih frekuensi kana mikropon nirkabel, anu sanés nampi, dikirim ka frékuénsi tangtu Éta mikropon dihubungkeun ka komputer sareng pamuter dina dasar visual, salian mendakan frékuénsi anu pas dina pamuter radio (éta kedah radio digital, sabab frékuénsi mikropon pun, henteu anéh sabab kajantenan dina radio normal, 100.4. tibatan 100.5) Sareng sareng ieu kami milari musik anu dipikahoyong, ku hal anu super menarik tétéla….

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.