Tin nyieun model digital Bentley Loka

Situs Bentley mangrupa salah sahiji parabot di pakét katelah Bentley Negeri Sipil (Geopak). Hayu urang tingali didieu kumaha nyieun modél rupa bumi dumasar kana hiji 3D peta aya.

1. data

Kuring maké file tilu diménsi anu ngandung model triangulated dimana unggal obyek mangrupakeun 3Dface, Mana disebut Microstation wangun.

Modél tin di situs MicroStation

2. manajemén proyék .gsf

jieun proyék

payil .gsf (Geopak file situs) nyimpen informasi ti aplikasi béda Geopak sarta mangrupakeun jenis database binér. Pikeun nyieun salah sahiji di handap geus rengse:

moedeler situs> Project Wizzard> Jieun proyék anyar> salajengna> kana ngaran "sawah san ignacio.gsf"> Next.

Lajeng bar proyék nembongan, milih:

Proyék> Simpen

proyék kabuka

samodel situs> Project Wizzard> Buka proyék nu aya> Taliti.

Sarta kami néangan proyek nu nembe dijieun tur pilih kabuka.

3. Item toko di .gsf

Ayeuna urang merlukeun .gsf ngandung émbaran peta, jadi urang kudu ngabejaan jenis objék anu.

Jieun modél anyar

anyar modél situs > Napelkeun ngaran pikeun modél "dtm san Ignacio"> ok.

Modél tin di situs MicroStation

toko grafik

modeller situs> proyék wizzard> Impor grafik 3D

Dina panel nu nembongan, urang napelkeun ngaran obyék, dina hal ieu "dtm"Urang nangtukeun karakteristik kasabaran tur tipe objék, dina hal ieu salaku kakosongan. Anjeunna bisa geus dipilih Contours bisi tina garis kontur, megatkeun garis, watesJeung sajabana

Modél tin di situs MicroStation

Modél tin di situs MicroStation Lajeng ku tombol pilih elemenUrang pilih kabeh objék tina tempoan. Tetep Pilihan éta, nganggo pilihan pikeun meungpeuk na nyieun kotak nu di sabudeureun sadaya objék.

Mencet tombol ngalamarSarta dina panel handap counter objék muncul dina nurun urutan, bari ngasupkeun proyek bade.

Nepi ka ayeuna, Geopak dipikaharti yén sadaya objék ieu mangrupa bolong objék interconnected.

4. Ékspor ka tin

Ayeuna naon urang kudu éta objék dijieun bisa diékspor salaku modél digital (tin) jeung ngalakukeun ieu:

Ékspor Modél / Objék

Sarta dina panel kami milih naon urang ngekspor téh ukur obyek, sarta jenis; Eta meureun hiji file binér atawa Land XML. urang milih tipe tin File.

Modél tin di situs MicroStation

Urang ogé nangtukeun nami file na Anjeun tiasa nyetel offset hiji nangtung. Salaku urang kirimkeun sadaya item moal ngangkat hiji wates.

Tur aya nu gaduh eta, éta hitungan milih cara nu rék ningali tin teh; kalawan contours, kumaha mindeng, atawa pintonan vektor, urang gé ningali di pos sejen.

Modél tin di situs MicroStation

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.