Manual pikeun make GPS sarta total stasiun ngabuburit

Handap tumbu ti gvSIG milis béréndélan nu kiwari dijadikeun resmi di Vérsi final 1.10, Abdi kapanggih hiji situs metot. éta Openarcheology.netNu disetir ku Oxford Arkeologi nyiar ngamajukeun pamakéan parabot bébas sarta Sistem pikeun surveying aplikasi dina proyék arkéologis.Manual total stasiun ngabuburit jeung GPS

Situs, hal paling berharga anjeun boga nu manual pikeun pamakéan pakakas ngangkat, kaasup diundeur jeung integral tina lapisan data di gvSIG.

The manual pisan praktis, sabab dirina henteu dokumén mere ngagunakeun parabot aranjeunna berorientasi metodologi tur integrasi pikeun ngangkat hiji System Émbaran Geographic. Kapanggih kaasup ngungkulan jeung format keur pendataan.

Di loka éta aya sahanteuna 7 dokumén tétéla boga sababaraha mitra tapi adaptasi metodologis maranéhanana nyaéta Anna Kathrin Hodgkinson. Di handap ieu daptar manual, tilu di ieu ngandung hiji édisi kadua nu gvSIG 1.9 sarta sababaraha perbaikan ka dokumén dipaké.

  • Ngagunakeun ngabuburit Jumlah Stasion (robotics) Runtuyan 1200.
  • Ngagunakeun ngabuburit Jumlah Stasion Series 1200.
  • Ngagunakeun ngabuburit GPS GX1230 (ransel)
  • Ngagunakeun ngabuburit GPS RX1250XC

Manual total stasiun ngabuburit jeung GPS Ieu mangrupakeun bahan berharga pikeun sababaraha baris boga disadvantage anu sipatna dina basa Inggris; Tapi balik nu bakal mangpaat ti urutan step by step ieu ogé diwangun.

Pikeun ngundeur data dipaké ngabuburit GeoOffice. integrasi GIS pikeun gvSIG dipaké tur dipedar sababaraha dasar kayaning georeferencing gambar, ngédit lapisan, ngagabung perenah tabel sarta percetakan, jeung sajabana

Pikeun némbongkeun kuring ninggalkeun indéks sahiji mimiti manual (Series robotic total stasiun 1200):

perkenalan
Netepkeun nepi ka protokol pikeun ngabuburit Jumlah Stasion 1200
- Sababaraha catetan
- Survey Book
- Ahir survéy
- kaayaan Cuaca
- Setup Survey
- Nyetel Stasion Total
- Nyieun Proyék Anyar
- Sababaraha prosedur Setup (sanggeus penciptaan pakasaban)
- Nyetel nepi Backsight-prisma
- Surveying
- Mimiti survéy
- Survey Umum
- A kasar Guide to coding jeung titik Gajah Mungkur
Nyieun titik Jeung file ko-ordinates sarta muatkeun kana Station Total
netepkeun kaluar
Ngungkulan dina situs

- Kasalahan Survey
- Masalah encountered Kalayan Station Total
- The nyah tur ATR setélan standar di Stasiun Total
Protokol pikeun ngundeur éta ngabuburit 1200
Protokol pikeun inputting data kana GIS

- The Project Manager
- The data anjeun bakal nungkulan
- Point na garis data
- Merging na ngamutahirkeun data
Shapefiles ngedit
Nambahkeun Tables / Kajadian Lapisan mun gvSIG
ngagabung tabel
Nyitak di gvSIG
georeferencing
Masalah encountered Jeung gvSIG

1 Appendix:
Kontrol Co-ordinates:
2 Appendix:
survey Codelist
3 Appendix:
metadata
4 Appendix:
Teken of Rencana

di dieu Manual tiasa didownload.

6 balesan pikeun "manual pikeun make GPS sarta total stasiun ngabuburit"

  1. Kumaha pikeun ngundeur manual sarta manajemen ngabuburit TPS total stasiun 1205

  2. sakumaha abdi tiasa acquire salah sahiji stasion ieu

  3. salam redaktur bisa nyadangkeun link download kanikmatan nuhun

  4. necedito capacitacion URGENTE del manejo de GPS y otro sequipos topograficos, indicar informaci{on y fechas.

  5. Fin del proyecto en octubre de 2012;

    Las Naciones Unidas (NGO Branch – Cartografía Sección) llevar a cabo la liquidación estación LEICA precio especial de € 1.000 (US $1.211);

    Costos de envío son de su responsabilidad, varían dependiendo del país de compra y pagadero antes de enviarlo.

    El Leica estaciones totales robóticas a la venta:

    – 8 Leica TCRP 1205 R300 R300 1203 y TCRP

    – 3 LEICA TS02 – 3»

    – 4 Leica GX1230 GPS RTK

    Email de contacto: un.org.ngo@gmail.com

    ********************
    Cartographic Section
    United Nations – Room S-1093
    Washington, W 1913
    ********************

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.