Manual pikeun make GPS sarta total stasiun ngabuburit

Handap tumbu ti gvSIG milis béréndélan nu kiwari dijadikeun resmi di Vérsi final 1.10, Kuring parantos mendakan situs anu pikaresepeun. Nyaéta ngeunaan Openarcheology.netNu disetir ku Oxford Arkeologi nyiar ngamajukeun pamakéan parabot bébas sarta Sistem pikeun surveying aplikasi dina proyék arkéologis.Manual total stasiun ngabuburit jeung GPS

Situs, hal paling berharga anjeun boga nu manual pikeun pamakéan pakakas ngangkat, kaasup diundeur jeung integral tina lapisan data di gvSIG.

Buku manual katingali praktis pisan, sabab éta sanés nyalira mangrupikeun dokumén pikeun panggunaan pakakas, tapi langkung condong kana metodologi pikeun survey sareng ngahijikeun Sistem Informasi Geografis. Éta kalebet ngarengsekeun masalah anu kapendak sareng pormat pikeun pendataan.

Di loka éta aya sahanteuna 7 dokumén tétéla boga sababaraha mitra tapi adaptasi metodologis maranéhanana nyaéta Anna Kathrin Hodgkinson. Di handap ieu daptar manual, tilu di ieu ngandung hiji édisi kadua nu gvSIG 1.9 sarta sababaraha perbaikan ka dokumén dipaké.

  • Ngagunakeun ngabuburit Jumlah Stasion (robotics) Runtuyan 1200.
  • Ngagunakeun ngabuburit Jumlah Stasion Series 1200.
  • Ngagunakeun ngabuburit GPS GX1230 (ransel)
  • Ngagunakeun ngabuburit GPS RX1250XC

Manual total stasiun ngabuburit jeung GPS Ieu mangrupakeun bahan berharga pikeun sababaraha baris boga disadvantage anu sipatna dina basa Inggris; Tapi balik nu bakal mangpaat ti urutan step by step ieu ogé diwangun.

Pikeun ngundeur data dipaké ngabuburit GeoOffice. Pikeun integrasi GIS, gvSIG dianggo sareng sababaraha aspék dasar dipedar sapertos georeferencing gambar, éditan lapisan, gabung tabel sareng nyetak dina tata ruang, sareng sajabana.

Pikeun némbongkeun kuring ninggalkeun indéks sahiji mimiti manual (Series robotic total stasiun 1200):

perkenalan
Netepkeun nepi ka protokol pikeun ngabuburit Jumlah Stasion 1200
- Sababaraha catetan
- Survey Book  
- Ahir survéy  
- kaayaan Cuaca  
- Setup Survey
- Nyetel Stasion Total  
- Nyieun Proyék Anyar  
- Sababaraha prosedur Setup (sanggeus penciptaan pakasaban)  
- Nyetel nepi Backsight-prisma  
- Surveying        
- Mimiti survéy  
- Survey Umum  
- A kasar Guide to coding jeung titik Gajah Mungkur  
Nyieun titik Jeung file ko-ordinates sarta muatkeun kana Station Total
netepkeun kaluar
Ngungkulan dina situs

- Kasalahan Survey
- Masalah encountered Kalayan Station Total
- The nyah tur ATR setélan standar di Stasiun Total
Protokol pikeun ngundeur éta ngabuburit 1200
Protokol pikeun inputting data kana GIS

- The Project Manager
- The data anjeun bakal nungkulan
- Point na garis data  
- Merging na ngamutahirkeun data  
Shapefiles ngedit
Nambahkeun Tables / Kajadian Lapisan mun gvSIG
ngagabung tabel
Nyitak di gvSIG
georeferencing
Masalah encountered Jeung gvSIG
   

1 Appendix:
Kontrol Co-ordinates:
2 Appendix:
survey Codelist
3 Appendix:
metadata
4 Appendix:
Teken of Rencana

di dieu Manual tiasa didownload.

6 Balesan ka "Manual pikeun panggunaan GPS sareng total stasiun Leica"

  1. Kumaha pikeun ngundeur manual sarta manajemen ngabuburit TPS total stasiun 1205

  2. sakumaha abdi tiasa acquire salah sahiji stasion ieu

  3. salam redaktur bisa nyadangkeun link download kanikmatan nuhun

  4. Abdi peryogi latihan URGENT dina penanganan GPS sareng alat topografi anu sanés, nunjukkeun inpormasi sareng tanggal.

  5. Tungtung tina proyék dina Oktober 2012;

    Perserikatan Bangsa-Bangsa (Cabang LSM - Bagéan Cartography) ngalaksanakeun pamukiman stasiun LEICA harga khusus € 1.000 (US $ 1.211);

    waragad pengiriman barang anu tanggung jawab anjeun, rupa-rupa gumantung kana nagara meuli jeung payable saméméh ngirim eta.

    The ngabuburit total stasiun robotic pikeun diobral:

    - 8 Leica TCRP 1205 R300 R300 1203 sareng TCRP

    - 3 LEICA TS02 - 3 »

    - 4 Leica GX1230 GPS RTK

    Kontak email: un.org.ngo@gmail.com

    ********************
    Cartographic Bagéan
    PBB - Kamar S-1093
    Washington, W 1913
    ********************

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.