gambar Impor sarta modél 3D Google Earth

Microstation, ti 8.9 (XM) Vérsi brings sababaraha fitur keur berinteraksi sareng Google Earth. Dina hal ieu kuring ningali ka impor tilu diménsi model na gambar, hal kawas naon hancana AutoCAD 3D Sipil.Connect with MicroStation autocad google bumi

fungsi ieu diaktipkeun ku:

Parabot> Geographic

atawa lamun MicroStation aya dina Spanyol, nu dina praktekna sesah beradaptasi:

Herrameintas> Geographic

Ieu pungsi a ngajalankeun on wae platform Microstation sakumaha PowerCivil, Bentley Peta, Bentley Coax, jsb Kagenep jeung ikon katujuh ngawula salah disingkronkeun Google Earth view dumasar kana naon urang kudu di Microstation jeung lianna pikeun ngalakukeun sabalikna. Ikon kaopat nyaeta mawa gambar Google kana peta.

1. The DGN file

Pikeun dimimitian ku, fitur ieu merlukeun yén file DGN nyaeta 3D, upami urang gaduh file diwangun cikal 2D naon nu kudu aya:

File> Ékspor> 3D

Connect with MicroStation autocad google bumiTeras we buka file nu kami geus diékspor. Fitur sejenna anjeun kudu gaduh hiji sistem rujukan geografis. Ieu robah saeutik sanggeus Microstation 8.5, tapi biasana sadar sistem ditugaskeun ka versi eta sok sanaos ukur nyebutkeun eta sistim UTM tapi henteu nangtukeun daerah. Mun anjeun teu mibanda, éta dijieun ngagunakeun ikon bar mimiti nu némbongkeun awal pos jeung milih dina sistem perpustakaan kami hayang. Dina hal ieu urang napelkeun sistem projected (northing, easting ...) jeung milih Dunya (UTM) pilihan WGS84 datum, éta sistem ngagunakeun Google Earth.

Teu bisa berjuang kituna sistem bisa nangtukeun mun paporit anjeun sareng kitu teu matak ditéang iraha wae nu merlukeun.

Dina kasus Google Earth, real perlu dilegakeun ka nyumputkeun kompas, status bar, grid atawa unsur lianna nu kami teu dipikaresep. Ieu oge mungkin kalawan pilihan tina gambar sajarah anu sumping ti Google Earth 5, kaluar coverages taun teu suku kami, sababaraha kali paling panganyarna anu kirang ditingali. Sakali siap, urang kudu milih daerah dipikaresep, tur nyieun sinkronisasi antara Google Earth na Microstation.

Connect with MicroStation autocad google bumi

Aya panel nu mere kami sabagian konfigurasi, tapi dina praktekna teu sakumaha mangpaat sakumaha sistem rujukan nu nangtung dipake ku Google Earth geus rada disederhanakeun, kalawan sababaraha iwal dina bagian Amérika Serikat tur Puérto Riko. Ku kituna saeutik rasa milih simpangan luhurna; Naon anu penting didieu nyaeta anu ngabedakeun hiji bolong triangulated atanapi reticle a datangna; Anjeun kudu sok aya aktif di "Témbongkeun lapangan".

Connect with MicroStation autocad google bumi

2. gambar impor

Pikeun ngimpor gambar anjeun ngan kudu milih tombol kaopat on toolbar tur klik dina layar. Hasilna urang ngahontal reticle direbut.

Connect with MicroStation autocad google bumi

Pikeun nempo gambar, ngalakukeun: Parabot> ngarobah> Témbongkeun, Sareng ieu anu eta lifts panel di sababaraha konfigurasi kami mutuskeun tipe Rendering, pisibilitas tina garis na kacaangan gambar.

Connect with MicroStation autocad google bumi

Pikeun nempo model dina isometric kami ngalakukeun jeung alat anjeun dina Témbongkeun, sarta nempatkeun hiji isometric ogé muterkeun kalawan bébas. Tempo éta malah mungkin ngarobah wewengkon fenced pager atanapi zone dumasar kana hiji obyék. Tur upami urang milih pilihan nu stereoUrang bisa ningali gawé bareng gelas stereoscopic -jalma anu poho balik sanggeus wayang-. Panel I némbongkeun handap béda rada gumantung aplikasi, sakumaha dina hal ieu Kuring maké PowerCivil nu boga pilihan deui Rendering.

Connect with MicroStation autocad google bumi

gambar nu mangrupa grayscale sarta kualitas aya sia aya pondok tina uih deui ieu ngan hiji sreen print; ningkat Vérsi maké Google Earth Pro sarta Google buruk dina modeu DirectX. Lamun model digital, anjeun moal bisa ningkatkeun leuwih ti Google nawarkeun, kumaha ieu sigana sumber pisan praktis pikeun digawé tambahan StitchMapsKalawan nu bisa ngundeur gambar kualitas luhur na ieu bisa georeference.

Bari ngawengku rendered mun némbongkeun pikeun éta modél digital teu hiji gambar, unggal waktu robah a ieu dilarapkeun ka ngajadikeun hiji gambar dihasilkeun dina diréktori sarua, nu bisa boga muatan misah jeung manajer raster.

Clarifying sababaraha patarosan: No 3D brings wangunan, saperti ieu henteu bagian tina model digital sarta bisa ngaronjatkeun akurasi model ku nangkeupan leutik. Ningali conto San Sebastian, dimana kualitas informasi mangrupakeun méwah; katuhu teh newak sarua dijieun kalayan tingkat zum béda.

san Sebastian 3d google bumi Basajan

Sajauh, PlexEarth istighfar salaku integrasi alat hadé antara Google Earth tur platform CAD nyokot.

5 balesan pikeun "Impor gambar na model 3D Google Earth"

  1. Abdi hoyong program urgent dimana I rgistro sarta ngurangan

  2. En Bentley.com
    Tangtu, éta teu gratis.

    Lamun ngadaptar jeung layanan MILIH anjeun bisa menta versi percobaan, upami profil anjeun lumaku.

  3. mana abdi tiasa leungit alat ieu utlizar di googleEart kuring

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.