Gelombang surveying maling alat

Handap ieu pernyataan dipikaresep umum

kolega Dear.

gambaran Kanggo sababaraha bulan kapengker nepi ka poé ieu, surveyors na koléktif nu nalangsara angka maling total stasiun urang, kadar na GPS.

Ti pagawéan kuring, hiji distributor produk di Topografi, langka teh minggu mah teu ngadangu tina sababaraha perampokan dina stan, mobil atawa malah diparkir di gawe sorangan.

Umumna robberies ieu téh nyokot tempat di na sabudeureun Madrid. Loba kolega nyebutkeun ngabogaan individu katempo anu maok tim kami pikeun mafia, nu lajeng ngabalukarkeun nagara wétan kidul Afrika I, tapi urang teu bisa ngalakukeun nanaon.

parusahaan kuring, salaku parusahaan nu rente parabot pikeun koléktif urang, nembe dina karya pembina a, geus ngalaman nu maling hiji stasion GPS sareng dua tinggi-tungtung ngabuburit brand.

Bentuk maling, lumangsung di kali tepung, numana "maling" unashamedly datangna digawekeun tur nyekel "beureum atawa konéng buleud" na balik tanpa arousing kacurigaan nanaon. Abdi teu bakal mikir yén salah sahiji asisten atawa staf kami terang nilai parabot gawé atanapi tumaros sneak keur maling keur lumangsung.

Minggu kamari, abdi ogé pikir nu mangrupa kajadian terasing, deukeut A42, di knifepoint, salempang kana GPS ngalereskeun pasangan juru ukur tina ours, nyieun eta ngagolér di lantai on deui-Na, ngarah kapaksa ngajalankeun waktos.

Kuring malah dipake dina antrian a, abdi ngalaman maling sahiji alat nu dipaké, ieu keur diparkir di Gerbang nu dipager anu na I 20 méter ti shoveling diajak ngobrol ngawas teh.

Ti posisi kuring salaku juru ukur hiji, Kami écés paduli kaayaan sarta anu ngahontal tingkatan na lamun batur anjeun atanapi batur anjeun terang bisa exert sababaraha tekanan on pulisi, politisi jeung pasukan média warta bakal wilujeng sumping. Pikeun bagian abdi, abdi bakal nampa kerjasama pinuh, tangtosna.

Barina ogé kecap ieu, abdi nawiskeun sababaraha saran (reversionados forum pos Cartesia) jeung salaku ieu ngumbar, loba urang kudu eureun digawé, sabab moal bisa nyokot maling alat Anjeun. Sumuhun, lamun komputer Anjeun insured, panutup asuransi, tapi waktu nu diperlukeun sababaraha poé pikeun ngumpulkeun sagala nilai bahan teu boga muatan na awon sadaya dinten leungit di resolving sadayana isu birokrasi. Mun Perkakas kasebut disewa ka imah suplai, éta anu diperlukeun éta franchise nu tiasa janten 20% tina nilai kiwari beuli peralatan.

  1. Taya teuing misah ti tingkat atawa total stasiun, salawasna pending. Lamun kudu mindahkeun, nedunan sababaraha manajemén assess naha leupaskeun lajeng vover mun parkir atawa manggihan batur lalajo anjeunna. Utamana ati di wewengkon lalulintas tinggi, sabab bisa jadi jalan na Bina Marga.
  2. - Mun alat anu dibabawa dina mobil, teu dipisahkeun teuing ti anjeunna. Dina kali dahareun lamun bisa jadi dina tetempoan mobil na lamun teu nyandak parabot sareng anjeun ka réstoran atawa watang.
  3. - Tempat nu dibereskeun GPS, dimana jalma anu di gawe jeung paménta nu nyandak katingal a.
    Ogé ditempatkeun di hésé ngahontal tempat kalawan pisibilitas goréng ti jalan jeung loka kalawan saeutik lalulintas, atawa plot fenced tatanggana, nanyakeun lamun éta jaga bisa ditinggalkeun aya sababaraha jam (teu biasana nempatkeun masalah). Hiji leyuran téh mawa mobil, nempatkeun sakabeh tim dinya iwal anteneu radio jeung GPS, sarta mobile kana metoda koreksi ti mobile teh.
  4. - Mun mungkin, sareng GPS, gawé bareng stasiun rujukan jeung GPS euweuh maké dibereskeun.
  5. - Sagala ukuran lianna nu bisa mikir.

Dibikeun situasi, rarasaan yen kami nu pangawalna ngeunaan batur penting, tapi mangrupakeun mata pencaharian urang na mun urang butuh, utamana di kali ieu tina krisis, urang nyaho yen kami geus ditinggalkeun.

Meureun pos ieu henteu patali jeung proyek Anjeun, tapi lamun patali, atawa nyaho jalma nu teu, punten, lulus.

Dina pembuangan anjeun, hiji ucapan.

Juan Toro

Teknis Insinyur juru ukur

6247 wasit
Diréktur teknis & komérsial

topografi Téknis
juantoro@latecnica.com

2 balesan pikeun "surge surveying maling parabot"

  1. Perlindungan anti maling maling kode PIN dina méga anu parangkat modéren sakumaha damel. . Éta aman? Kumaha sistem ieu jalan. Salam

  2. Kami geus dipilih pikeun ngagunakeun ukur jadi alat panarima widang disambungkeun ka VRSNow of Madrid, sarta anu bosen jadi loba masalah sareng asuransi ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.