Unggul pikeun AutoCAD, gampang kantos

Urang kungsi geus dikaitkeun jejer ieu sateuacan, memang, urang hKuring sono ka kasimpulan nu pangalusna, tapi kuring teu acan gaduh bisa nyingkahan dedi ngobrol ngeunaan versi super basajan anu up forum pamaké Cartesia ngan kiwari.

Ieu mangrupakeun spreadsheet Excel basajan kalawan kolom keur Éntri data, ngaran titik sarta xyz koordinat, idéal pikeun titik penanganan diangkat total stasiun aranjeunna dina txt dipisahkeun ku koma. Salaku salawasna, ngabogaan macros diperlukeun bisa diaktipkeun.

vb makro autocad xyz

Anjeun bisa nyetél sababaraha parameter dasar sapertos warna, ukuran teks, tempo élévasi éta.

vb makro autocad xyz

aplikasi basajan téh nya éta ngirimkeun data langsung sakumaha Ole obyék, jadi Anjeun ngan kudu jadi kabuka AutoCAD, sadaya versi sarta ngawangun bolong titik. Percanten ka misah lapisan titik, Konci jeung naskah sunda.

Diperlukeun sangkan tempoan pinuh pikeun nempo sakabeh titik nu mibanda teks zy anjeun tetep di élévasi 0.

Metot, kaasup kode henteu ditangtayungan ngarah bisa diajar kumaha maranéhna ngawangun eta.

vb makro autocad xyz

Kuring diusahakeun eta kalawan data yen kuring dipaké deui pikeun ngawangun garis kontur AutoCAD 3D Sipil sarta éféktif jalan. buka aya sarta ngurangan lest lajeng boga sandi atawa euweuh merlukeun bisa forum Cartesia didaptarkeun.

vb makro autocad xyz

Balesan keur 8 "Ti Excel mun AutoCAD, gampang kantos"

  1. dina pesawat dihasilkeun dina beus PC nu ngandung spreadsheets Excel,
    lamun dibuka ku palatih pikeun Mac, abdi teu visualize bentuk,
    tiasa batur mantuan

  2. pantun,
    Dimana kuring bisa manggihan inpo leuwih lengkep atanapi bilbiografia on topik ieu numbu Excel na AutoCAD?

  3. Kabéh alus teuing, hatur nuhun pisan kanggo kaca,
    Ayeuna Kuring néangan hiji jalan ka hyperlinked sipat objék kalawan data sarua di AutoCAD, contona
    Speed ​​jeung aliran dina hiji titik (Excel) lajeng di Autocad di miboga sipat data sapertos némbongan.

  4. Abdi hoyong salinan anu programita__cuanto dollar vales_y sakumaha cancelo___

  5. Hai Alexander.

    Miluan titik-titik? éta bolos titik, naon anu anjeun hartosna ku gabung kana titik?

  6. Saludos alat ieu kapanggih unggulan !!!, kaca poster sarta, gunana pikeun nyebutkeun !!!, nu urang alus teuing pikeun mantuan kami jadi, Kami murid didieu di Kolombia Construcciones Civiles, éta digawé kacida alusna ngabuktikeun jeung Abdi bogoh ka uninga:

    1) bisa nyambungkeun titik-titik na keur di ACAD, abdi teu tingali tumbu anu bakal nyandak atuh lamun aya tuto hiji di dieu.

    Ieu kuring ngan sual loba, loba atuh.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.