Tarik polygon kalayan arah jeung jarak ti Excel mun Microstation

Sababaraha taun ka tukang mah diterbitkeun artikel némbongkeun kumaha concatenate data ka Excel ngawangun hiji polygon kalawan AutoCADTanpa ngabogaan ngalakukeun sagala protokol:

@distance <sudut ....

Lain ari kami dina kursus AutoCAD batur kuring nanya lamun nu bisa dipigawé ku garis paréntah MicroStation. jawaban nu geus Sumuhun, anjeun ngan kudu ngarti yén Keyin of Microstation teu sarua garis paréntah AutoCAD. Hayu urang tingali kumaha anjeun tiasa ngawangun, saliwatan diajar niggles saeutik dipaké di program ieu:

Gambar di katuhu conto hiji polygon dumasar kana arah jeung jarak.

kotak kursus autocad sarta jarak MicroStation

MicroStation bisa ngagambar ieu sakumaha Abdi dipedar saméméh, Kalayan disadvantage atra tina AutoCAD- -and sami, nu tedious jadi nulis hiji-hiji, kamungkinan kasalahan komo tangtu saméméhna teu ngareset.

kursus MicroStation

Muhun, prosés concatenate téh ngan sami I dipedar mun AutoCADNgan anjeun kudu ngarti hal anu béda Microstation.

The keyin teu diwangun nurutkeun paréntah téks online tapi mun nelepon pesenan kalayan orientasi obyék, jadi ngan ngarojong aksara 56. Sajaba merlukeun pamakéan titik koma (;) pikeun misahkeun pesenan sabab kawas AutoCAD datang ti logika programming Dasar, logika Clipper ieu brings kalayan naon ieu dipigawé nalika aya Microstation anjeunna masih disebut ustation.

Dirumuskeun ieu, cara pangbasajanna nyaéta pikeun nelepon Paréntah ti file téks jeung paréntah @ nu abdi manggihan saeutik pisan nyaho tapi nu mangrupa prosedur anu geus salawasna dipake Microstation ngolah pesenan dina bets. malah nu titik impor ti daptar txt mangrupakeun mdl yén manten ieu.

Ngagunakeun Excel ngajar saméméhna digawé minangka ngarobah koordinat arah jeung jarak, abdi bakal nunjukkeun salaku concatenate pikeun Microstation:

titik Concatenate.

Naon kapentingan kami téh pamustunganana éta konci dina mungkas boh:

titik tempat ;XY =374037.736,1580735.145;

Tempat titik éta paréntah titik, kaasup spasi, titik koma nya éta nandaan urutan sejen, XY = mangrupa paréntah ka asupkeun koordinat na titik duanana koordinat biru jeung héjo anu dipikawanoh. Dina tungtungna a titik koma anyar pikeun nandaan hiji asup atanapi lengkah deui paréntah.

Kitu lajeng, asumsina yén sél dipikaresep kuring nu disambungkeun U7 na V7 bakal jadi:

= CONCATENATE ( "titik tempat ; »,»XY =",U7, »,»,V7, »;»)

kotak kursus autocad sarta jarak MicroStation

Ku kituna, ngan nyalin eusi kolom AA dina file txt, abdi gé nelepon puntosgeofumadas2.txt. Kuring nyarankeun Anjeun nempatkeun eta langsung di C sahingga teu jadi susah jalur.

Dina hal ieu Kuring keur nempatkeun dokumén abdi, jalur bakal: C: \ Pamaké \ pamaké \ Dokumén \ puntosgeofumadas2.txt

mun ngajalankeun, aktipkeun jandela garis paréntah (konci dina), Hal ieu dilakukeun ti Puseurna> konci dina lajeng diasupkeun ordo:

@C: \ Pamaké \ pamaké \ Dokumén \ puntosgeofumadas2.txt

Urang Lebetkeun, sarta aya nu gaduh eta, anu titik-titik digambar dina urutan Anjeun. Ayeuna kudu ketebalan kandel garis pikeun tampilan.

kotak kursus autocad sarta jarak MicroStation

Concatenate galur.

Keur kitu, operasi téh sarupa, urang ngajalankeun paréntah nyaéta tempat garisSajaba kami nganyahokeun nunjukkeun yén jalur boga asal jeung tujuan hiji.

tempat garis ;XY =374032.234,1580716.255;XY =374037.736,1580735.145;

= CONCATENATE ( "tempat garis ; »,»XY =«, U6,», », V6,»; »,»XY =«, U7,», », V7,»; »)

Salinan paste di file txt, nyimpen sareng ulang ngaji

@C: \ Pamaké \ pamaké \ Dokumén \ puntosgeofumadas2.txt

Tur aya nu gaduh eta:

kotak kursus autocad sarta jarak MicroStation

Hiji kaunggulan nambahan éta ngawangun arah kotak sarta jarak ukur merlukeun pembuatan salinan di Excel, sarta témpél di Microstation. Pasted husus Anjeun bisa milih antara mahluk gambar, sapotong study atawa dikaitkeun itungan

kotak kursus autocad sarta jarak MicroStation

arah MicroStation UndeuranPikeun ngalengkepan artikel, Kuring nyusun dina file sample di Excel, Dina mana ngan kudu ngarobah titik asal, arah jeung jarak na template tiasa mangpaat pikeun iguana wae kalawan leuwih ti satengah pound tina tulang rusuk. Di dieu conto txt.

Merlukeun kontribusi simbolis ku diundeur, anjeun bisa ngalakukeun jeung kartu kiridit atawa PayPal.

14 balesan pikeun "tarik polygon kalayan arah jeung jarak ti Excel mun Microstation"

  1. Kasus Trimble ja PowerDraft vaheline expot / import ja koodide mkm programmi teete?

  2. abdi moal ngantep abdi ngalakukeun hal eta dina Microstation ngabejaan kuring dipikawanoh paréntah input

  3. pantun !!! babaturan hayang nanya, Abdi peryogi program pikeun autocad 2015.el mdt 6 atanapi upami abdi tiasa nyadiakeun keur intarlar.grasias.

  4. Batur bisa ngawartosan upami Exell template ngagambar polygons kalawan autocad, kompatibel jeung sagala versi AutoCAD atanapi 3d sipil?

  5. Dear sobat, abdi nampi kana pedi file, hatur nuhun pisan !!

  6. Messrs. Senvie duit ku Pay Pal tapi teu bisa manggihan cara keur hayu atuh ngundeur file ti Excel mun MicroStation

  7. sakumaha anu kuring lakukeun supaya anjeun sahenteuna tiasa ngajantenkeun kuring, kirimkeun ka kuring ku pos aya jalma anu hese pisan kengingna mayar… .tangkalan sareng kuring nganuhunkeun pisan …… jaime

  8. Dina kaca download tina web ieu téh lambar nu ngidinan Anjeun tarik titik ti koordinat dina Excel

  9. HELLO KUMAHA AND KOMBIERTO KANGGO KANGGO KELUAR LATIHAN UNTUK AKTOK MEGUSTARI UNTUK MELAKA ITU AUTOCAD MIO IS 2007 THANKS

  10. AutoCAD ogé anjeun tiasa di mdl ............ ..

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.