2011: Naon nyangka: CAD platform

Hello babaturan kuring, maranéhna spent libur, petasan, nacatamales na embraces taun anyar. Ieu alus janten deui di sisi ieu kahirupan, sataun alus keur warta.

autocad 2012AutoCAD asalna tina 3 taun sanggeus ngancik panganteur jeung aya anu ngomong yén ieu bisa janten sataun milestone salaku maranéhanana éta 2000, 20004, 2007 0 2010.

Di sisi séjén Bentley datang dina taun kadua nya ku sanggeus gotten i (leuwih 3 Pilih) kana versi 8 tramping ampir sapuluh taun. Jadi logis urang nganggap yen duanana aya nepi ka hal pikeun sataun hiji nu teu bisa balik unnoticed jeung logika serial nu nyebutkeun waktu keur parobahan badag kieu bisa henteu panjang jadi opat taun ... na tilu geus lila pisan.

AutoCAD:

Eta kamungkinan yen urang witnessing pertengahan Dupi ngajalankeun AutoCAD 2012 -ditimukeun taun ieu salaku Ironman- dumasar kana dua tren panungtungan nu tos urang katempo saprak 2008. Pikeun ayeuna mah teu pira aya dina tetempoan, salaku béréndélan pamundut bakal leuwih speed na usability bari panjang bisa ngundeur AutoCAD 2012 haratis, pikeun tujuan nguji, saeutik geus ngadawuh ngeunaan éta.

autocad 3 Pilihan kahiji nya éta keukeuh software warisan migrasi dumasar kana garis paréntah tur maksakeun kami nganggo tombol pisan waragad. Ieu alus keur dewan gambar badag hareup, sabab kudu wajib ngagunakeun Labs usability mana naon anu ditéang téh nyieun operasi beuki dinten langkung intuitif, pamikiran workflows sarta objék tinimbang garis teken planes. Loba kamajuan panganyarna dijieun AutoDesk 2010 na 2011 dina versi balik arah ieu tapi aranjeunna tetep teu pikir modeling BIM tingkat vektor basajan. Catetan yen lamun hayang ngalakukeun bisa nyarankeun yén 2013 merlukeun sejen (sejen) versi DWG, moal sabab deal tapi sabab mangrupakeun fun prakték éta giliran pesaing poténsial.

Simkuring resep hal kawas transparansi, diperlukeun konstanta (konstrain), sarta pilihan pikeun nyumputkeun objék tanpa ngagunakeun parabot express; kumaha oge, eta moal bakal jadi ciri goréng éta kompetisina manten, sakumaha bebas pintonan dinamis mun meunang mangpaat pangseueurna ti gawé bareng sababaraha monitor. AutoCAD 2011 geus dibuktikeun yén anjeun bisa streamline langkung speed, AutoCAD 2012 mudahan neruskeun bet kitu, sanajan ieu lila ninggalkeun pikeun kamajuan dina ngajadikeun (anu sorangan leungit sarta poé).

Trend sejen yen urang tingali unggal poé téh mangpaatkeun Ecological pamaké Mac. Eta teu kudu susah jeung pikir Kuring mikir deui ArchiCAD kaluar tina pasar anu tadi geus kasurupan rada rasa arsiték. AutoDesk mangrupakeun trend jangka panjang, éta mintonkeun naon loba geus ngusulkeun, éta garis bodas parusahaan anu jangji pikeun 5 taun hareup méméh ragrag caket tina PC istilah salaku misalna. Dina panempoan kuring keukeuh kana gawe AutoDesk on iPad Arsenal na fend mean Maya, Revit, manggih na konteks husus sejenna Civil3D yakin yén taun ieu bakal datangna dina versi manzanita.

Upami Sadérék, abdi sumpah Mah nuju atuh a Air. Hah, sartamun hoyong-

Sanajan kitu, hiji software jeung nu tingkat positioning kalayan ayana publik dina kantong nu, tarung beuki ngurangan kompetisi pikeun inovasi (teh sentimen investor atra). Nyieun kalolobaan sapi saméméh éta ngahontal titik turunna. Tapi boga mamang yen tim furry dikonci di basement hiji pamikiran hirup henteu kabayang, sarta kaget kami kalayan hal leuwih ti éta paréntah anu sarua dina tabel langkung geek, kalawan resiko dipikawanoh keur dicokot ku kapir dina pasamoan bisnis.

Microstation

Ieu sataun gede pikeun Bentley, nu bisa euweuh nuluykeun na Pilih Series leuwih ti 4 bakal ahir kreativitas bolos (atas nama). Naon kajadian anu yén puffs pausahaan ieu, moal kabawa publik tapi hiji warisan kulawarga méré aranjeunna langkung kabebasan redesign ampir di will. Sangkan bisa nyangka ngaran nu ngaleuwihan V8 credibility, keukeuh maké éta, malah nyieun sami tapi ku visi saluareun vektor.

v8i_banner_image

Dina tren nempo Bentley bakal mangpaatkeun I-modél. Ieu ngandung harti popularize nu DGN Navigator jeung undoubtedly kalawan credibility hébat, tapi tantangan nu teu gampang lamun anggap we yen Bentley hayang ngeureunkeun keur dipikawanoh pikeun Microstation tur ngenalkeun Project jeung asset Wise Wise saluareun pasar captive Na. Hiji strategi alus bakal salajengna nguatkeun interaksi antara garis rékayasa, tutuwuhan, arsitéktur jeung jaringan sabudeureun standarisasi sareng format éndah nu sigana dibawa ti planet sejen, sanajan kanyahoan mun paling planét ieu.

Hal endah nyaeta anu sok on nu DGN sarua v8.

Kuring gé jadi ngantosan mun kuring reuwas, sabab kasusah keur hiji emporium dilahirkeun ti nanaon sarta résiko incu téh saeutik museurkeun warisan na bisa ngakibatkeun pamanggih Listing on pasar saham atawa manggihan hiji meuli badag (lamun eta aya ku motivasi anu sarua). Naon nguntungkeun nyaéta pikeun ngembangkeun aplikasi dina xfm pikeun gadget di niches mana Microstation ieu diposisikan, lantaran euweuh jaminan yén bakal cocog dina ngajalankeun panjang. Sanajan VBA poho yen sakumaha AutoCAD 2011 ditinggalkeun manehna, Bentley bakal mungkas nepi ninggalkeun sagalana pikeun .net.

CAD séjén

Dina konteks sejenna aya séjén hébat dieu, anu looming kalayan ayana leuwih. 1292661111310_f Teu kawas GIS na modeling, anu Open Source saeutik positioning geus ngarah ka kompetisi serius sahenteuna baca tur edit versi panganyarna tina DWG atanapi DGN. Jigana urang duanana boga pakta saling kana spasi moal kabuka, a pinalti keur OS, najan Daun kami kauntungan interoperability antara aranjeunna nyaeta ngadeukeutan unggal poe. Ku kituna lamun urang teu bisa ngaharepkeun warta ti QCad, BRL-CAD jeung nu lianna kaluar aya kitu kanyahoan yén kuring teu malah datang ka pikiran batur.

The pangdeukeutna hiji ieu IntelliCAD geus musna, anu masih mayar searched gain taneuh dina popularitas aya sahiji AutoCAD. Jeung disadvantage yén ieu nyokot leuwih ti ngan keur mirah ka dampak, kalawan ukur pita AutoDesk ti 2009 ditinggalkeun aranjeunna dina jalan aspal anu, dumasar kriteria sarua strategi perangna: popularitas, autocracy na mamang teu sababaraha niat jahat basajan.

Kitu?

Henteu éta mugia cai haneut invents hiji topik anu mangrupa sangkan linier (CAD, teu aplikasi). Tapi teu langkung urang balik anleh lakukeun hal anu sarua sakumaha anyar sabab ngahontal removable bar grafit bubuk pamupus atawa pamupus listrik, papanggihan nu éta teu radikal tapi robah hirup lantaran disadiakeun naon ieu canned.

The magic ngabogaan lapisan ulah ngabogaan ngabasmi unggal pesawat lila pisan ceased mun enthrall, persis anjeunna dieureunkeun lamun XML nu masihan hirup jeung garis. Kami geus undoubtedly katempo loba parobahan dina CAD nu dijieun urang leuwih mutating posisi jeung Cadista ngaran draftsman.

Pikeun bagian abdi Mugi babaturan ieu keukeuh dina nyieun hal gampang urang geus ulah, tingali lest Steve Jobs hayang urang nyandak planes kalawan kuku. sedekan-Na dina moal wanting sangkan kalam pikeun iPad worries kuring.

Hiji Balesan to "2011: Naon nyangka: CAD platform"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.