2011: Naon nyangka: CAD platform

Halo babaturan kuring, pesta, cohetillos, nacatamales sareng rangkulan Taun Anyar diliwatan. Éta saé deui dina ieu kahirupan, dina taun anu saé kanggo berita.

autocad 2012AutoCAD asalna tina 3 taun sanggeus ngancik panganteur jeung aya anu ngomong yén ieu bisa janten sataun milestone salaku maranéhanana éta 2000, 20004, 2007 0 2010. 

Di sisi sanésna Bentley sumping dina taun kadua saatos nempatkeun i (plus 3 Select) kana versi 8 anu umurna ampir sapuluh taun. Janten sacara logis, urang nganggap duanana bakal aya sababaraha taun anu teu tiasa diperhatoskeun sareng logika tina séri anu nyarios yén waktos parobihan anu ageung dina ieu henteu tiasa teras janten opat taun ... sareng tilu parantos lami pisan.

AutoCAD:

Eta kamungkinan yen urang witnessing pertengahan Dupi ngajalankeun AutoCAD 2012 -ditimukeun taun ieu salaku Ironman- dumasar kana dua tren terakhir anu urang tingali ti 2008. Kanggo ayeuna teu aya seueur pandangan, sabab daptar pamundut langkung gancang tibatan kagunaan sareng sanajan mungkin ngundeur AutoCAD 2012 haratis, pikeun tujuan nguji, saeutik geus ngadawuh ngeunaan éta.

autocad 3 Pilihan kahiji nyaéta keukeuh migrasi warisan parangkat lunak basis paréntah sareng maksa diri urang ngagunakeun tombol sakahayangna. Ieu saé dina sisi ageung tabel gambar, sabab pikeun ieu anjeun kedah maksakeun nganggo laboratorium usability, dimana anu anjeun pikahoyong nyaéta ngajantenkeun operasi langkung intuitif unggal dinten, mikiran aliran tugas sareng objék tibatan gambar garis blueprints. Seueur pamekaran pangénggalna anu parantos dilakukeun ku AutoDesk dina vérsi 2010 sareng 2011 aya dina arah ieu, sanaos aranjeunna henteu mikirkeun modél BIM dina tingkat vektor saderhana. Catet yén upami anjeun badé ngalakukeun éta, anjeun tiasa nyarankeun yén 2013 bakal meryogikeun versi sanés (sanés) dwg, sanés kusabab éta nempatanana tapi kusabab éta mangrupikeun latihan anu pikaresepeun pikeun ngarobah pesaing anu berpotensi.

Kami resep hal-hal sapertos transparansi, kendala, sareng pilihan pikeun nyumputkeun objék tanpa nganggo alat anu jelas; Nanging, fungsionalitas anu dilakukeun ku persaingan, sapertos pandangan dinamis anu mandiri, pikeun nguntungkeun tina damel sareng sababaraha monitor, moal goréng. AutoCAD 2011 parantos nunjukkeun yén kagancangan tiasa dipidamel langkung épisién, mugia AutoCAD 2012 bakal teras-terasan dilakukeun, sanaos pikeun ieu urang kedah ngantep paningkatan rendering salami lami (anu parantos ketinggalan jaman sababaraha dinten).

Trend sejen yen urang tingali unggal poé téh mangpaatkeun Ecological pamaké Mac. Sakuduna henteu sesah pikeun anjeun, atanapi saur anjeun anjeun panginten nyandak ArchiCAD kaluar ti pasar deui, anu parantos ngukuhkeun dirina nyalira dina rasa Arsiték. AutoDesk milari trend jangka panjang, sabab éta ngabayangkeun naon anu disarankankeun ku seueur, yén perusahaan garis bodas mangrupikeun janji pikeun 5 taun ka payun sateuacan ragrag caket istilah PC sapertos kitu. Dina pamanggih kuring AutoDesk bakal keukeuh digawé on iPad Arsenal na fend mean Maya, Revit, manggih na konteks husus sejenna Civil3D yakin yén taun ieu bakal datangna dina versi manzanita.

Upami Sadérék, abdi sumpah Mah nuju atuh a Air. Hah, sartamun hoyong-

Nanging, parangkat lunak sareng tingkat posisi éta, kalayan ayana publik dina pasar saham, langkung berjuang pikeun ngirangan persaingan tibatan ngabaru (ieu mangrupikeun parasaan jelas investor). Ngoptimalkeun sapi anjeun sateuacan anjeun pencét titik turunna. Tapi kuring henteu ragu yén hiji tim buluan dikonci dina kolong panginten hal-hal anu teu tiasa dibayangkeun, sareng aranjeunna kaget kami ku anu langkung seueur tibatan paréntah anu sami dina méja langkung geek, kalawan resiko dipikawanoh keur dicokot ku kapir dina pasamoan bisnis.

Microstation

Mangrupikeun taun anu saé pikeun Bentley, anu henteu tiasa deui neraskeun sareng Select Series na anu langkung ti 4 bakal janten ekstrem kreativitas anu teu aya (namina). Naon anu lumangsung nyaéta haseup perusahaan ieu, anu ku henteu janten masarakat umum tapi warisan kulawarga masihan aranjeunna langkung kabébasan pikeun ngararancang diri ampir-ampiran. Janten urang tiasa ngarepkeun nami anu ngaleuwihan kapercayaan V8, anu keukeuh ngagunakeunana, sanaos ngalakukeun hal anu sami tapi ku visi saluareun vektor.

v8i_banner_image

Dina tren nempo Bentley bakal mangpaatkeun I-modél.  Ieu hartosna ngapopulerkeun Navigator sareng dgn, henteu diragukeun kalayan kapercayaan anu hébat, sanaos tantanganana henteu gampang nunjukkeun yén Bentley hoyong lirén dikenal ku Microstation sareng ngenalkeun Project Wise sareng Asset Wise saluareun pasar tawanan na. Strategi anu saé nyaéta pikeun ngahijikeun deui interaksi antara garis rékayasa, tutuwuhan, arsitéktur sareng jaringan sakitar standarisasi sareng format anu saé anu sigana dibawa ti planét anu sanés - sanaos henteu kanyahoan ampir sadaya planét ieu.

Hal endah nyaeta anu sok on nu DGN sarua v8.

Kuring bakal ngantosan reuwas, sabab kasusah janten emporium anu lahir ti mana waé sareng résiko yén anak incu rada resep kana warisanana tiasa nyababkeun ideu pikeun muka umum atanapi milari anu mésér anu hébat (upami nyaéta ayana ku motivasi anu sami). Naon anu nguntungkeun nyaéta ngembangkeun aplikasi dina xfm pikeun gadget di tempat dimana Microstation diposisikan, sabab aya jaminan yén éta bakal cocog dina jangka panjang. Sanajan urang hilap VBA, éta sapertos AutoCAD 2011 ninggali éta, Bentley bakal tungtungna ngantepkeun sadayana dina panangan net.

CAD séjén

Dina konteks sejenna aya séjén hébat dieu, anu looming kalayan ayana leuwih.  1292661111310_f Béda sareng GIS sareng modél, Open Source henteu gaduh sakedik posisi pikeun nyieun persaingan anu serius sahenteuna maca sareng ngédit versi dwg atanapi DW panganyarna. Saur kuring duaan ngagaduhan pakta pikeun sanés pikeun muka rohangan, éra pikeun OS, sanaos kami nyandak kauntungan yén interoperabilitas diantawisna langkung caket unggal dinten. Janten kuring henteu terang naha urang tiasa ngarepkeun berita ti QCad, BRL-CAD sareng anu sanés anu henteu kanyahoan yén anu sanés bahkan henteu asup akal.

Anu parantos paling caket nyaéta IntelliCAD, anu dibayar parantos milarian kauntungan tina AutoCAD anu parantos aya. Kalayan karugian anu nguruskeun ieu langkung murah tibatan pangaruh, kalayan ngan ukur pita AutoDesk ti saprak 2009 nyéépkeun aranjeunna dina trotoar, strategi dumasar kana patokan perang anu sami: popularitas, otokrasi sareng kuring henteu ragu yén sababaraha niat jahat saderhana.

Kitu?

Atanapi urang ngarepkeun cai haneut ditimukeun dina subjek anu linier (CAD, sanés aplikasi). Tapi henteu nganyenyeri yén urang balik deui anleh lakukeun hal anu sarua sakumaha anyar sabab ngahontal removable bar grafit bubuk pamupus atawa pamupus listrik, papanggihan nu éta teu radikal tapi robah hirup lantaran disadiakeun naon ieu canned.

Keajaiban gaduh lapisan supados henteu kedah nyusud unggal pesawat tiheula lirén lirén urang, tepatna nalika xml masihan kahirupan. Kami pasti bakal ningali seueur parobihan dina CAD anu ngajantenkeun kami langkung mutasi posisi jeung Cadista ngaran draftsman.

Pikeun bagian abdi Mugi babaturan ieu keukeuh dina nyieun hal gampang urang geus ulah, tingali lest Steve Jobs hayang urang nyandak planes kalawan kuku. Keukeuh anjeunna henteu hoyong ngadamel pensil pikeun iPad ngahariwangkeun kuring.

Hiji Waleran ka "2011: Naon Anu Diarepkeun: Platform CAD"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.