Salaku nurunkeun ukuran file DGN / dwg

Ieu kajadian lamun urang boga file kalawan kavling informasi, kayaning a DGN kalawan 70 lapisan (Tingkat) jeung di sawatara titik kami ngamimitian nyoplokkeun sababaraha tingkat ditunda lapisan sejen, anu file aslina tetep ukuran sarua. Bisa komo anjeun mupus sadaya data jeung tetep sarua, sanajan teu boga sajarah diaktipkeun.

Dina hal ieu, kuring geus peta nu tadi ampir kabéh informasi tina munisipalitas a, nu diukur 17 MB. Kuring ngahapus sagalana tapi tetep diukur ukuranana méh sarua.

MicroStation.

Sababaraha urang naon maranehna ngalakukeun kabuka file anyar, nelepon peta rujukan jeung nyalin eta via pager atanapi diékspor ka pager File. Nu disadvantage tina metoda ieu nyaeta yen anjeun bisa leungit sajarah lamun geus ngagunakeun, Anjeun ogé bisa leungit perkara anu anu ngonpigurasi dina file via Setélan / file desain.

niiskeun DGN dwg Jadi jalan Hadé pisan mun éta masihan purgative a, istilah ieu dikedalkeun babaturan di tangtu kusabab proses ieu disebutna AutoCAD kosongna.

Jang ngalampahkeun kitu téh File / neken. Dina seleksi pilihan Hal ieu ngonpigurasi dihapus ekspektasi, kaasup tingkatan henteu kapake, gaya garis, gaya tulisan, blok (sél), jeung sajabana

niiskeun DGN dwg

Sakali kapilih lumaku niiskeun sarta voila, file abdi 17 1 ngan murag MB MB. Ogé dihapus objék nu némbongan hantu anu muncul dina peta tapi teu bisa dirampa.

Anjeun tiasa disetél dina Workspace / prefferencesSarta pilihan nu operasiKu kituna lamun ninggalkeun Microstation niiskeun file.

niiskeun DGN dwg

kalawan AutoCAD

File> teken puseurna> kosongna

Di dieu hiji pilihan bonus nu mintonkeun item nu teu bisa cleaned, sarta méré alesan naha. Pikeun milih anjeun kudu nganggo konci Ctrl.

niiskeun DGN dwg

Hiji Balesan to "Kumaha mun nurunkeun ukuran file DGN / DWG"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.