A katingal di Mobile Mapper 100

Ashtech nembe dibuka modél komputer anyar na, nu ieu ditémbongkeun dina International Conference ESRI nembe disebut Mobile100 mapper mobile Mapper 100, nu datang ka évolusi jeung karakteristik Mobile Mapper 6 tapi leuwih luhur ti accuracies ProMark3.

Dina panggih, ieu tim kuring nganggap yen Magellan bakal nyekel leuwih taun datang, eta tungtungna ngarecah skéma tutup ieu PM3 nu pasti hiji kalde digawekeun tapi kawates dina naon kami geus sagala questioned.

Hal goréng éta Promark3 teu diwenangkeun pikeun ngajalankeun aplikasi pihak-katilu pikeun hal ArcPad. Sanajan éta nomer pertandingan ukuran layar basajan panon ngising urang pisan praktis.

Promark oge kagungan watesan waragad raster konvensional, iwal éta binér. Upami hiji tim gede, naha éta téh kabel taliti, anjeun geus masihan kami hiji can hiji poé.

terus MobileMapper 6 eta tetep kawates ka tim nu teu ngarojong frékuénsi dual, tapi tega postprocessing ngahontal akurasi submeter éta kawates. Eta teu bisa jadi base lajeng ukuran Antics ieu nalangsara, sigana anjeunna bakal inherit nu 100.

Nu éta anu pangalusna MM100

  • katalitian. Pasti ieu paling berharga, sanajan tim iyeu ampir US $ 5,000. Ampir 2,000 Promark leuwih ti opat kali naon MM6. Sanajan optimasi pikeun mastikeun data newak canyons na handapeun nyertakeun ngajaga precision tinggi:

50 handapeun real-time SBAS sentimeter, kirang ti 30 real-time sentimeter DGPS na kurang ti hiji centimeter kalawan pos-processing atawa RTK.

  • GNSS pitur. pilihan koreksi diferensial nu inovasi greatest lamun dibandingkeun kalayan MM6 komo jeung PM3:

45 paralel sadaya-dina-view saluran
-GPS
-GLONASS
-L1 C / A
-SBAS: Waas / EGNOS / MSAS
téhnologi sabeulah
DGPS, RTK jeung ngolah pos kalawan Kantor MobileMapper
Anjeun tiasa moto data base atah jeung ogé bisa jadi Rover.
183 seratan kaluaran NMEA
RTCM2.3, RTCM3.1, CMR na CMR +, DBEN,
Atom (ieu disebut gelombang Ashtech dioptimalkeun Olahtalatah)
Ieu ngarojong pihak-base RTK: VRS, FKP, Mac

  • Windows. Dina basa 11 kaasup Spanyol, jeung nu bisa ngajalankeun sagala newak aplikasi ArcPad séjén atawa navigasi anu dijalankeun dina Windows Mobile 6.5.
  • software tambahan. Datang kalawan Mobile Mapping nu mangrupa aplikasi tina Ashtech, GNS GNSS musieum ngadalikeun Mobile Mapping Lapang sarta Microsoft Office Mobile. Sajaba ti Internet Explorer, ActiveSync na Transcriber tulisan leungeun pangakuan.
  • Sedengkeun pikeun konektipitas, Bluetooth MM6 brings, tapi ieu geus ngarojong Wireless 802.11. Ogé ngarojong docking stasiun.
  • Kawas MM6 brings kaméra, sensor kompas, mikropon na spiker nyalametkeun.
  • Datang kalayan kartu 256 MB jeung batré litium nu dieusi dina tilu jam geus. Sajaba ti éta, ti saprak adaptor nu sanes hiji hal aneh tapi pangecas AC universal.

Pondokna, hiji tim submeter real-time. Malah novelty a, urang kedah nyangka kaulinan ngaran, sabab ngawengku Promark Promark 100 200 na anu ngartos ieu sarua tapi kalawan anteneu geodetic jeung software. Mana beda-beda teh Mobile Mapper 10 nu review hiji dijieun lega link ieu.

mm100 Teu kasampak goréng, tapi kudu ngabuktikeun eta. Ku kituna anu janten Ashtech Magellan, teras mulih deui ka Magellan sigana ngawitan nyaimbangkeun, sanajan anjeunna ngalirkeun hiji wawakil séjén tina salah sahiji dua merek. Tapi tina pangalaman goréng MMPRO kali, kami geus katempo kapasitas bearing hadé ku Ashtech, sarta kami nyangka aing Promark3 tim ieu henteu hartosna sangkan aranjeunna tos rengse leungit ka extent yén kajadian ka Pro.

Buenos Pro, tapi kasalahan manajemen kacau.

32 balesan pikeun "A Tingal Mobile Mapper 100"

  1. Wilujeng énjing, kuring ngagaduhan tekanan spéktra gps, peta senar nandaan kuring kasalahan nalika kuring aktipkeun atanapi kedah mésér parangkat lunak atanapi ngadaptar di tempat sanés, sareng anténeu naon anu kedah dipésér pikeun spéktrum gps 10

  2. Kuring boga spéktra presicion sarta musieum gnss Abdi teu tiasa ningali koordinat UTM, nyaho kumaha carana diatur eta up?

  3. Abdi ti Peru. Kuring geus kaala a diferensial GPS spéktra L1, tapi ukur gawéna jeung rasi GPS Abdi hoyong terang kumaha rasi GLONASS diaktipkeun.
    Hatur nuhun pisan kanggo reply anu.
    Wasalam

  4. AKU DITIKIRAN DI PROSARK 100, TAPI TAPI C UNTIL KUMAHA MANYA KM DAPAT KANGGO BISA PROSES POS. Kuring GELENG NU INGKEUN PUTTING POINT PUTTING, HANYA KONTOH KONTROL UNTUK Q BASATNA DENGAN HENTEU DENGAN STATIS KOMUNITAS DENGAN TANGGAPAN TANGGUNGJAWAB AND DENGAN RESPONS INI

    Péru

  5. alus misalna yén nalika loading 2 100 GPS MobileMaper Anjeun nembongan dina hiji lampu konéng sarta séjén lampu beureum di sisi na teu kudu muncul kawas warna anu sarua tina lampu ...

  6. hi abdi peryogi tutorials video pikeun prosés manajemén program sanggeus Spanyol mangrupakeun leyuran GGSN

  7. hi Abdi peryogi tutorials video pikeun ngatur promark fild 100 di Spanyol
    Kuring bisa masihan abdi sababaraha arah

  8. Wartosna nyaéta ngeunaan sual survey anu anjeun badé naroskeun sareng promock 100 sareng alat GPS anu sanés, anjeun kedah ngarobih file alat-alat sanés anu sanés promarck kana file RINEX teras lakukeun pos-processing kalayan program GGSS tina solusi ASterch. alus tuah

  9. Hola que tal ... .tenia pro bari eta teu datang ka dieu ... tapi moal lamun ngalayanan ... malah lamun maranéhna sabenerna boga lisénsi pikeun nempatan pos proceso..se dijual misah ...

  10. Alus dinten Abdi hoyong terang kumaha nu pos-processing anu dipigawé dina MobileMapper 100 atawa liga ningali procedidmientos salam sarta hatur nuhun

  11. Bapak mario Roberto ARGEÑAL

    Kuring estimasi I kedah kolaborasi

    Kuring boga 6 molibe mapper na mah geus teu aya bisa nyieun proses pos-processing, abdi nembe diajar yén program atawa software ieu dilisensikeun nedunan proses pos nyaéta sejen, sakumaha cuendo kotak activola log kotor data atah pikeun pos-processing, ceunah lisénsi nu teu sah.

    Mangga ayudemen

  12. Selamat pagi Rochín

    Kuring estimasi I kedah kolaborasi

    Kuring boga 6 molibe mapper na mah geus teu aya bisa nyieun proses pos-processing, abdi nembe diajar yén program atawa software ieu dilisensikeun nedunan proses pos nyaéta sejen, sakumaha cuendo kotak activola log kotor data atah pikeun pos-processing, ceunah lisénsi nu teu valid sabab ieu supplying software nu.

    mke kuring bisa kolaborasi di brirndarme pitulung on kieu

    Kuring miharep komentar nuhun

  13. Sampurasun, kuring ti Kolombia, anu tim submetric nyarankeun kuring ngagunakeun salaku rover, gaduh basis pro pikeun postprocess anu saé salaku basa lokal, kuring nyarios éta kusabab ukuran topografis tanah kosong pikeun prosés titling sapertos (kuring nganggo piring géodik sareng di dinya kuring tempatna pro salaku basa bari kuring ngalakukeun perimeter nganggo MM100 saatos nganggo file kadua si rover sareng pangkalan anu ku kuring dianggo dina hal ieu kuring ngalakukeun postprocessing ...) pikeun jinis conto ieu anu rover anjeun nyarankeun yén anjeun masihan hasil kuring kalayan precision anu langkung ageung dina postprocessing
    atawa lamun boga gagasan hadé ngeunaan kumaha carana sangkan pemberontakan nu didadarkeun di luhur anjeun
    Patarosan sejen lamun kuring ngalakukeun dina metoda ieu bisa dipaké pikeun koordinat mooring

    atawa nyarankeun kuring meuli dua MM100 ngagunakeun hiji basa jeung salah sakumaha Rover nuhun pikeun perhatian Anjeun

  14. Kami moal payu. Anjeun kedah mendakan distributor di nagara anjeun.

  15. Salaku hésé sakumaha anu kasebut dina formulir pembayaran

  16. nu Maper 100 mobile fungsi pikeun topographical naék salam

  17. Abdi hoyong terang upami sagala aplikasi tina mapper mobile anu bisa dipaké dina ipad atawa iphon

  18. Leres éta tiasa, tapi akurasi henteu nyukupan. Staking butuh akurasi sentimeter atanapi milimeter, khususna upami éta plot.

  19. Hatur nuhun pikeun comment Anjeun mantuan kuring loba salam ti mexico jeung ucapan salamet pikeun kaca ieu tuah

  20. Hayu urang tingali lamun kuring dipikanyaho ku bagian:

    lisénsi -A GPS Mobile Mapper 100 diperlukeun postprocessing, supaya data bisa nyokot disaluyukeun ku metoda ieu.
    Salawasna jadi postprocesar langkung akurat ngalawan data dicandak ku komputer sejen atawa data base lokal ngalawan Rinex.
    'Dina tempat ieu aya sababaraha barang anu nunjukkeun cara ngalakukeun postprocessing ngagunakeun Mapper Kantor Mobile, duanana ngagunakeun Mapping Mobile na Mapper Kantor Mobile.

  21. dinten alus maneh bisa mangga mantuan kuring jeung sababaraha patarosan:

    Kuring boga 100 MobileMapper kalawan ArcPad ... tapi abdi postprocessing anjeun tiasa nyarankeun kuring ka lisénsi postprocessing nyieun pangaluyuan saterusna on PC abdi atanapi tiasa I ngundeur data RINEX mun dasi dinya engké tanpa ngabogaan acquire postprocessing lisénsi ... atanapi kuring téh beuki wijaksana mésér atawa kode postprocessing asalna kaluar sami boh nganggo atanapi tanpa kode aktif ... .if kode nu diaktipkeun tanpa kode aktivasi tiasa ngawartosan cara ngalakukeun postprocessing ti RINEX dator nu lowered, transformasi data RINEX mun Ashtech up data draw ti duanana GPS jeung méré data RINEX ... atanapi teh proses dina MobileMapper Kantor.

    Hatur nuhun sateuacanna sarta salam ti mexico

  22. dinten alus, sual abdi naha MM100 bisa ngalakukeun stakeout dasar, kayaning staking tina plot, tangtu nyoco anjeunna kalawan titik nyata.

  23. Hello Rochin
    Gumantung kana aplikasi anu anjeun pikahoyong. Biasana pikeun planimétri cekap (pangukuran plot), upami data ditunda, tapi upami éta karya altimétri, sapertos ngahasilkeun bumi pikeun desain irigasi atanapi staking pikeun jalan kelas, akurasi pangangkatan Éta henteu cekap, kumargi teu aya sapuluh sentimeter nalika mendesain saluran atanapi nyirian sapotong.

    Topografi ideally total stasiun, theodolite konvensional atanapi tingkat precision.

  24. Hai G. Abdi gaduh hiji tim prosproceso MM6, anjeun pikir tim ieu estu MM100 bisa ngahontal precision misalna, éta puediera funsionar salaku alat ngangkat dipercaya? Topograficos ... Hatur nuhun

  25. Abdi nyarankeun Garmin GPS Peta 62st. Kuring teu percanten Magellan. Éta judgment abdi.

  26. Kami botani a, abdi teu merlukeun precision of juru ukur hiji sarta sempet panginten a Magellan Triton. Kumaha saur anjeun?

  27. Leresna leres. Kabel sigana lemah pisan dina bagian anu ngahubungkeun ka antena, butuh pisan perawatan.

    Sapertos kabel USB tina total stasion, upami éta gélo, éta pasti henteu deui dianggo. Aranjeunna mahal mésér aranjeunna masing-masing, nungtut aranjeunna dugi ka henteu aya eksistensi.

  28. Ieu waktos nyandak sakabeh pertimbangan ieu. jahat tim ieu nu kabel.
    Saludes sadayana

  29. babaturan urang,

    Kuring boga MM6 sarta digawé dina kaayaan kerja sampurna, sarta bari Alat ieu alus teuing jeung pohara mantuan hususna keur manula, ucapan salamet dina kreasi anyar, balik payun.

    Alhamdulilah All-

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.