warta MobileMapper Lapang sarta Kantor MobileMapper

2011 Juni anu dileupaskeun versi anyar tina software dipaké dina komputer AshtechKukituna lamun meuli parabot anyar pasti bakal moal datangna versi ieu dipasang. Kuring butuh artikel ieu nunjukkeun dimana Anjeun tiasa ngundeur ogé fitur panganyarna dina update ieu:

MobileMapper100_handheld-WDina kasus MobileMapper Lapang, éta geus ngarilis Vérsi 2.03. Ieu dipake dina GPS MobileMapper 6, MobileMapper 10 na MobileMapper 100Kabéh dina Windows Mobile.

Di antara fitur anyar didadarkeun:

  • rojongan pikeun MobileMapper 10, The paling beredar tempo nu ieu bakal masihan poténsi gede pikeun kaulinan ieu.
  • Ditingali dina layar pilihan luhurna jeung kasabaran (HRMS na VRMS) jeung poé nu ieu leungit di tim ieu.
  • Ulang atribut pilihan, merenah dina kasus parcels atawa gedong ngabogaan ciri nu sarupa, saperti bakal janten subdivision mana dipakéna, kelas, kualitas bisa jadi sarua.
  • atribut wajib. Nyieun lapisan, anu bisa disetél atribut anu diperlukeun, teu sahingga petikan kana widang hareup bari informasi ieu teu lengkep.
  • témplat pakasaban. Di handap ieu mangrupakeun témplat nu bisa nyimpen widang umum yén iraha anjeun dimimitian proyek teu kudu disadiakeun; metot sakumaha eta bisa.
  • Ngaran pakasaban kiwari Sigana di layar utama, nu gampang pikeun nyingkahan kekeliruan atanapi akang ningali naon pagawean di pamakéan.
  • Rojongan pikeun deploying Buka Street Peta salaku tukang peta lapisan kalawan sambungan internét.
  • rojongan file bentukna 4D
  • Indikator dina tampilan nalika mode SBAS diaktipkeun
  • rojongan pikeun AXF format ESRISanajan versi ieu teu ngarojong (pikeun update) widang tanggal / waktos.
  • Ayeuna, aksés via NMEA protokol COM2 lamun ninggalkeun palabuhan geus euweuh eureun. Pikeun kuring aya kajadian kitu ka abdi, saprak kuring kedah diatur deui nepi cara kieu ku gvSIG Mobile, Mana dijieun sinyal GNSS ngonpigurasi kalawan MobileMapper Lapang atanapi ArcPad leungit.
  • pilihan Transofrmación ITRF koordinat mode SBAS
  • Alamat robah indikator dina modeu Pikeun Pindah, anu Lapang MobileMapper
  • Diantara bug, masalah ieu dilereskeun dina header file DBF kalayan widang multi-bait

Dina hal Kantor MobileMapperGeus dibuka versi 2.1, ieu software desktop dipaké pikeun nyieun peta kasang tukang, data download sarta nedunan data postprocessing. Pikeun sistim Windows XP diperlukeun ActiveSync dina Windows 7 perlu euweuh.

update kieu robah handap disebutkeun:

  • Anjeun tiasa muka sababaraha payil sakaligus, teu hiji-hiji
  • paréntah anyar pikeun ngapdet file bentukna
  • rojongan file pikeun 4D Wangun sarta fitur Tipe M
  • data base Impor atom RNX
  • Ayeuna anjeun bisa ngalakukeun data postprocessing kalawan MobileMapper diangkat 10
  • fungsionalitas nu anyar pikeun ngapdet polder ilahar dipaké dina mindahkeun data antara alat jeung PC nu
  • rojongan manajemén pikeun apdet versi tanpa ngabogaan reinstall ti scratch
  • Geus diropéa koordinat sistem Chinas sarta sababaraha bug dina atribut Jepang

Main WindowOffice

Di dieu anjeun bisa ngundeur:

MobileMapper Lapang 2.03 mun 100 MobileMapper di Spanyol

MobileMapper Lapang 2.0 (2.03) pikeun MobileMapper 10 di Spanyol

MobileMapper Kantor pikeun MobileMapper 6, 100 MobileMapper, MobileMapper 10

update MobileMapper Kantor sigana langkung tedious, ku kituna moal bakal menyakiti ka uninstall.

Pikeun MobileMapper Lapang, anu cab anyar teu sakabéh karya, kaasup kode aktivasi pangakuan atawa GLONASS postprocessing. Sanajan urang kudu ati dina MobileMapper 6, anu tétéla teu acan diuji.

6 balesan pikeun "Lapang sarta MobileMapper Kantor Anyar MobileMapper"

  1. Kami ngagaduhan umpan mapper 100. Kumaha cara ngundeur dadu baku atanapi PC sareng Windows Vista?
    Teu nyambung ka komputer atanapi komputer

  2. Kuring boga kode aktivasi MOBILEMAPPE6.0 ieu kaala ku universitas kuring tapi ayeuna teu bisa manggihan cd teh

  3. Kuring boga mapper 6 tapi aktivasina Konci mobile fiels mapper mobile geus wandered cara nu bisa cageur Konci atawa meuli leuwih nuhun anyar atawa program sejen nu bakal nulungan kuring ngagunakeun komputer, hatur nuhun

  4. Magellan GPS cx Windows CE; pertanyaan anu anjeun bisa masang MobileMapper Lapang

  5. Hatur nuhun parentah tim anjeun, mangga nanya dimana abdi tiasa kursus nyetir pikeun tim ieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.