Mobile Mapper 10, gambaran kahiji

saatos meuli Ashtech ku Trimble, spéktra geus dimimitian pikeun ngamajukeun produk Mobile Mapper. Pangbasajanna tina ieu teh Mobile Mapper 10, nu abdi hoyong nyandak katingal di kasempetan ieu.

Mobile Mapper versi Pro, CE na CX réngsé aya najan masih di pasar anu panungtungan; ti téhnologi agul diawalan dipikawanoh Mobile Mapper 6Nu ngarupakeun miheulaan ieu kami ayeuna presenting. jalur mah béda, sabab hiji MM6 sanajan ngabogaan teknologi anyar dina watesan sistem operasi, teu ngaleuwihan Mobile Mapper Pro dina watesan responsiveness, ieu panarima pohara rupa sanggup maca C / A kode jeung carrier fase. Baku dibawa postprocessing na panungtungan waragad nawar alus éta sabudeureun 1,200 dollar ku postprocessing. Bari tetep hijina MM10 maos C / A kode jeung téhnologi (tingkat software, teu narima) dilakonan jangkauan CMS 50 postprocessing; Kuring geus salawasna sangkan postprocessing, tapi waragad pilihan ieu mangrupa $ 500 tambahan, misalna maneh kaluar salaku 1,900.

Kumaha eta beda jeung Mobile Mapper 10 6 Mobile Mapper

babandinganana mapper mobileSacara umum béda téh signifikan. Sedengkeun pikeun desain, nu MM10 nyaeta taller, lega, tapi narrower; mibanda sebaran hadé ruang; Simkuring pernah terang kumaha pan roasting di luhur. Di tungtung eta boga nubs karét anu nyieun leuwih gampang pikeun nanganan dgn hiji leungeun.

tabél di handap nembongkeun aspek héjo nu masihan potensi 10 Mobile Mapper hormat greatest mun MM6 sarta ditandaan beureum anu karugian anu dilawan robah. Kuring keur ogé nempatkeun kolom ka némbongkeun naon kajadian ka Mobile Mapper 100, Diantarana I spoke baheula.

Mobile Mapper 6 Mobile Mapper 10 Mobile Mapper 100
constellations GPS, SBAS GPS GPS, GLONASS, SBAS
Canales 12 20 45
prekuensi L1 L1 L1, L2
update 1 Hz 1 Hz detik 0.05
Format data NMEA NMEA RTCM 3.1, atom CMR (+), NMEA
Bisa ngajalankeun dasar No No Si
Precision mode real-time SBAS 1 - 2 MTs. 1 - 2 MTs. kirang ti 50 cm .. di SBAS, kirang ti 30 cm. DGPS.
akurasi postprocessing kirang ti hiji méter kirang ti 50 sentimeter 1 cm.
processor 400 MHz 600 MHz 806 MHz
sistem operasi Windows Mobile 6.1 Windows Mobile 6.5 Windows Mobile 6.5
komunikasi Bluetooth, USB Bluetooth, USB, GSM / GPRS, Wifi GSM / GPRS, BT, WLAN
ukuran X x 14.6 6.4 2.9 cm 16.9 x 8.8 x 2.5 cm X x 19 9 4.33 cm
beurat 224 gram 380 gram jeung batré 648 gram
layar 2.7 « 3.5 « 3.5 «
Memoria 64MB SDRAM, 128 MB Flash memori, SD MB SDRAM 128, 256 MB NAND Mémori Micro SDHC up 8GB MB SDRAM 256 / 2 GB NAND, Micro SDHC
suhu minimum -20 C -10 C -20 C
suhu maksimum + 60 C + 60 C + 60 C
serelek rojongan tur Geter 1 méteran méter 1.20 onto beton méter 1.20 on beton, leuwih standar ETS300 019 & Mil-STD-810
batre Hiji pasangan AA Litium / durasi dugi jam 20 Litium / durasi dugi jam 8
anteneu Tipe Internal / kaluar Internal / kaluar Internal / kaluar

A pamutahiran penting aya dina batréna, tinimbang dua batré AA litium brings sauntuyan nepi ka jam 20; goréng pikeun ampir tilu poé anu poé gawé 7 jam. Ieu pasti mantuan manehna jadi narrower.

Taya pamutahiran dina akurasi tanpa postprocessing, éta ampir browser kalawan accuracies radial handap 2 méter. Hiji kudu ngarti yén hiji tim ngan hiji frékuénsi, teu ngarojong RTK. Tapi pamutahiran on data akurasi MM6 mun postprocesarlos, nu bisa jadi handapeun 50 cm, sarua jeung piksel konvensional dina ngangkat orthophoto désa.

akurasi Ieu kahontal ku sabab nganggap extent mun 20 saluran (L1 GPS C / mode A jeung SBAS: Waas / EGNOS / MSAS). Sajaba hartosna postprocessing bisa jadi kalayan hormat ka database jauh via GPRS atawa Wi-Fi.

Bawa versi anyar tina Windows Mobile, processor geus ningkat (Ieu mangrupa ARM9) tapi di tingkat software brings sarua dina: Windows Mobile. Aktif Sync jeung Internet Explorer. Mobile Mapper Lapang anu kaasup, nu sarupa jeung mobile Mapping kalawan sababaraha perbaikan; Tapi ogé éta ngarojong ArcPad najan lisénsi ieu ngan bisa dibeuli di Amérika Serikat.

Ogé éta boga memori nu leuwih gede kapasitas, brings up 256 MB NAND (non-volatile Flash), malah ayeuna ngarojong MicroSD nepi ka 8 GB.

Salaku extras tiasa mésér anteneu éksternal sarta raket ngagantung dina iteuk. Pikeun energize Anjeun pilihan di postprocessing kudu dibayar konci aktivasina.

kacindekan

Pikeun harga na, leumpang turun AS $ 1,500 henteu kasampak goréng. Sanajan dina pendapat abdi éta ngan hiji Pocket GPS jeung kamampuhan GIS.

Éta idéal pikeun tanah désa, leuweung, proyék lingkungan atawa jalma dimana 50 sentimeter akurasi nyaeta kacukupan. Jelas, urang kudu ngamangpaatkeun GIS teh, sahingga lapisan ngangkat tina garis, polygons, atawa titik jeung Jumlah atribut nu urang punten, kaasup foto na audio.

Anjeun kudu ningali naon kajadian lamun kami nganggo gvSIG Mobile pikeun manggihan hal anu leuwih ti sakadar Mobile Mapper Lapang.

Naon beda ngeunaan Mobile Mapper 100

mobilemapper100start1_1279292619623

Tangtu, nu Mobile Mapper mangrupakeun 10 kaulinan nalika Copara Mobile Mapper 100. Maksudna tingkat séjén tina alat precision sanggeus postprocessing dugi 1 cm, najan masih frekuensi a.

Bisa oge aral pangbadagna nyaéta yén MM10 teu scalable, meunang nepi aya pikeun kaperluan dirancang.

Nu dimaksud Mobile Mapper 100 sorangan bisa diskalakeun. Kalawan anteneu éksternal sarta sababaraha konfigurasi bisa jadi Promark 100, kalayan nu langkung lengkep ihwal Promark 200 geus eta ngarojong frékuénsi dual.

Sanajan di luar perumahan anu sami.

perbandingan kieu bakal katingal dina pos sejen.

Di dieu anjeun bisa manggihan wakil produk ieu.

Di dieu anjeun bisa manggihan deui produk Ashtech.

18 balesan pikeun "Mobile Mapper 10, gambaran kahiji"

  1. Kuring rék mantuan kuring boga mobille GPS MAPPER 10, sarta Abdi hoyong mésér anteneu éksternal, sual kuring jenis anteneu Toko jeung jenis aksésori tapi nu kuring gawe kacida alusna

  2. sakumaha teh harga resmi mapper mobile 100

  3. Kuring boga mapper 10 Mobile kalayan prosés pos, alat-alat naon atuh mésér salaku base station jeung akurasi tiasa ngantosan.?
    Wasalam

  4. software GM 10 Bisa dipasang dina leuwih ti hiji komputer?

  5. Éta gumantung kana nagara dimana anjeun aya. Anu paling canggih nyaéta sareng distributor Topcon / distributor Magellan

  6. Ka saha meureun perhatian: Dimana abdi tiasa kéngingkeun asesoris MM6, ditambah hiji manual pinuh keur dipake AT 100%.
    NO kuring ninggalkeun Anjeun atawa nepi lajeng, ngantosan warta ASAP.

  7. Hello, pohara alus
    Kuring parantos milarian dina situs web Geofumadas tapi teu acan mendakan naon-naon anu kuring milari, ku kituna kuring parantos mutuskeun naros langsung: naha anjeun ngagaduhan pituduh / manual atanapi terang tempat dimana waé kuring tiasa didownload kumaha damel di lapangan sareng tim « asemht mobilemapper 10 ». Kuring terang yén patarosan éta éksténsif, tapi naon anu anjeun tiasa mairan, kuring ngahargaan éta. Naha manual pangguna tina versi 100 tiasa leres pikeun 10? Éta ngan ukur anu kuring parantos ningali dina wéb anjeun. Kuring parantos nganjang ka situs web Ashtch sareng teu acan seueur anu katingali. Abdi nampi buku manual pakét Kantor.
    Hatur nuhun tur Wasalam

  8. Kuring ngagaduhan maper 10 tapi kuring henteu mendakan cara ngonpigurasikeun sistem nat 27 sareng senar nat 27 ngan ukur lintang sareng umur panjang muncul sareng kuring peryogi "x" & "Y" & "Z"

  9. Kuring disewa a Mobile Mapper 6. Teu saha nyaho kumaha file MMW (waypoints) nu dirobah jadi format GIS séjén? Teu masihan kuring pilihan jeung Kantor Mobile Mapper

    Iker Iturbe

  10. Kuring 35 pesos Méksiko jeung lamun kuring merlukeun akurasi, sadar urbanisms ... suggesting Kuring meuli ku jumlah ieu ... punten kirimkeun atuh cutatan a

  11. Holaaaaaaaa!

    Ayeuna anjeun dicutat Trimble, upami kuring gaduh anggaran $ 1500, naon anu anjeun nyarankeun Mapper Mobile atanapi Trimble Juno? Pikeun akurasi, reliabiliti, navigasi, gis, kanyamanan, jsb

  12. Juno alus pisan. Kalayan postprocessing akuratna aya di sekitar jalan subway, tanpa ditunda anu kalebet panunjuk arah anu katepatan luhureun 2.50

  13. Kumaha ngeunaan Trimble Juno SB pikeun digawé lapangan? Kuring teu merlukeun akurasi centimeter

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.