2 6 egeomates hiber sarta Tumbu

lalampahan panjang salila tilu poé kuring geus touring jeung succulent dahareun Creole. Tungtungna deui loba surelek can dibaca jeung kaméra Kodak megapiksel anyar 12.2 lakukeun kacida alusna.

Di dieu nyaeta sababaraha cara maca jeung warta dipikaresep ka anjeun:

Bentley manjangan interoperability FME.

software aman Pisan metot, Bentley Peta geus kamampuhan pikeun interaksi data via terpadu ETL de Software aman. Ku kituna anjeun bisa maca leuwih ti 250 format CAD, GIS, raster na database. novelty nu teu yén pamaké Bentley, tapi pikeun platform séjénna sangkan jauh, baca DGN V8 tapi pcocos (atawa taya) kungsi disebutkeun maca data XML ti proyék Bentley Peta.

Pikeun Bentley panjang tur AutoDesk kagungan ditandatanganan hiji perjangjian pikeun ngaronjatkeun isu interoperability kalawan alternatif ieu nyieun keur berinteraksi sareng AutoDesk Sipil Bentley Peta 3D. Simkuring pikir salah sahiji pangalusna kaputusan BentleyKusabab ETL fungsi bursa adaptor pikeun duanana beban (beban), dipiceun (sari) jeung transformasi (transformasi) informasi kalawan pendekatan spasial, nu Aman Software teu kacida alusna. pausahaan béda nyieun ngaliwatan jalur ieu, diantarana:

  • AutoDesk
  • ESRI
  • Google
  • MapInfo
  • MapInfo
  • Intergraph
  • Oracle
  • SmallWorld

Gawéna kalayan versi ti Bentley Peta MILIH Series1, atawa V8.11.7 dirilis dina 2009 Nopémber. Patarosan badag abdi naha software open source bisa ngamangpaatkeun ieu. Di dieu anjeun bisa ningali video kumaha gawéna.

2. Pajak Harta Tangtu

DSC00994 The Lincoln Institute geus ngumumkeun hiji Development Profesional Kursus metot kana Pajak Harta Real di Amérika Latin.

Ieu bakal 23 30 mun 2010 April di Kosta Rika, diwanohkeun ku Awak Téknis Standardisasi (ONT) Program Regularization of Cadastre na Pendaftaran of Kosta Rika.

Metodologi dumasar kana studi kasus ti pangalaman nu geus ngajalankeun di Kosta Rika jeung bursa di tingkat kelas maya saméméhna, kalayan peserta ti nagara béda diharepkeun pikeun ménta hasil berharga pikeun tantangan kuat kayaning:

  • Hubungan antara pajak harta jeung pajeg lianna
  • model waragad lokal; Desain pajeg sipat pajeg
  • desentralisasi fiskal
  • proyék Cadastral sarta rutinitas ulang structuring terus diropéa data
  • pangajen massa jeung kontrol kualitas gawé
  • Combating ngajauhan pajak (kempelan jeung recovery hutang)
  • Layanan Taxpayer
  • indikator kinerja mun evaluate pajeg kinerja

Jeung Abdi ... Abdi hoyong buka.

software aman 6 Disarankeun situs minggu ieu

IDEE blog

  • Nandatangan na CNIG Freed ngundeur data peta

FICUNFV

Sumberdaya / jasa kana rékayasa tur konstruksi.

SinfoGeo

Salila Geomarketing sigana paling di paménta.

GeoMarketingSpain

babaturan Tireless, geofuman on nu matuh dina cara badag.

GeoDatum

stasiun GPS Dunya dina peta

GoogleMapsMania

desa Spanyol ditinggalkeun

geo Jobe

The anyar ArcGIS 10 10

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.