GPS ukuran tina hiji konci ring-jalan mobile

Aya gadget anjeun teu manggihan dina warung telepon kawas telepon nu ngarojong 30 menit beuleum jero cai, di hal nu recubres hiji iPhone pikeun poé ski jet atanapi GPS miniatur inget hiji jalur di laut.

Telefonostodoterreno Ieu mangrupakeun warung mana anjeun bisa manggihan yén loba terjal spesialis teleponi jeung panaratas dina sector ieu ku katalog anu cukup luas produk; pikeun mintonkeun sababaraha conto nu bisa kapanggih dina ramatloka na:

GPS miniatur

Abdi geus pohara kapaké bari I spent ampir sajam néangan wahana dina parkir dimana maranéhna miboga leuwih ti kandaraan 4,000 na poho nulis turun bagian kode; Kuring éta rék milu sedih jeung ngadamel pamikiran fool I geus dipaling. Pikeun hal ieu, atanapi lamun remembering jalur tanpa resorting ka browser konvensional, alat ieu dianggo wonderfully. Éta jadi leutik nu ngarangkep jadi keychain a, tiasa nyimpen cukup titik inget ukur hiji jalur mulang handap panah.

telepon GPS konci-jalan

The waterproof smartphone Case AquaBox

Ieu bisa meunang mobile, tanpa ngahulag ngagunakeun kabaran. Idéal pikeun pamakéan dina pantai, kolam renang ngojay, olahraga cai atawa ngambang fishing lantaran alat berkat handhold sarta anjeun bisa dip nepi ka 6 méter tanpa resiko.

telepon GPS konci-jalanIeu cocog sareng sadaya model ieu:

  • Apple: iPhone (kabeh), iTouch
  • BlackBerry: kandel 9700, 9000, Mutiara, Storm 2, kurva obor
  • HTC: Pahlawan, Touch Pro2, Aria, Dengdekkeun 2, droid luar biasa, Touch abdi, Ozon
  • HP: iPaqGlisten
  • Huawei: naek
  • Kyocera: loteng
  • LG gosip Toel, Tanthom, babaturan deukeut, OptimusS, M, Centio
  • Motorola Backflip (tutup) R2D2 Droid, Droid 2, Devour, CliqXT, Defy
  • Nokia: N8, Nuron 5230
  • Korma: Pixi Tambih Deui, Pra
  • Pantech: Crux
  • Samsung: Neangan, naluri HD, Intercept, Transofrm, Captivate, Momen, haliber, Karajinan, Gravitasi
  • Sanyō: Zio
  • Sony Ericsson: Vivaz

Sadaya telepon rupa bumi

Biasana dirancang pikeun cai atawa beueus lingkungan, jadi ilaharna ngarojong nepi ka satengah jam submerged, hawa ekstrim, ngambang dina cai sarta anu coated ku casing karét ka tahan tetes leuwih 1.50 méter. Sajaba ti éta, maranéhna mawa kamar pikeun leuwih ti hiji kartu SIM tur datangna Henteu dikonci pikeun pamakéan ku sagala panyadia teleponi; mindeng aranjeunna endure jam lila omongan kontinyu tanpa kaleungitan sinyal. Sababaraha ngawengku hiji pointer laser, senter, radio FM, a generator keur ngecas batré tanpa listrik sarta sababaraha, kawas kasus Bravus LM802B ngarojong nepi ka 19 poé dina modeu sayaga.

telepon GPS konci-jalan

Aya merek kawas Bravus, Samsung, Sonim, ITTM, Topcom, ATEX, antara séjén kalayan model béda jeung jéntré kaayaan dipikaresep. Ku kituna lamun boga rencana meuli telepon-jalan atanapi jadi distributor a, ieu téh mangrupa tempat dimana pikeun ngamimitian.

Kuring nyarankeun ngagunakeun search canggih, koméntar sarta nawaran, Tumbu di handap kaca tapi nyangka pamustunganana nempatkeun aranjeunna dina siklus navigasi langkung diaksés sabab tempat pisan metot.

http://www.telefonostodoterreno.es

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.