Tarik online on Google Maps

Ngabayangkeun urang kedah masihan customer hiji peta sketsa pikeun tampilan dina internét atawa di Navigator GPS Anjeun. Contona, urang boga plot pikeun dijual, jeung route ka meunang aya na indikasi jalan. conto sejen bisa jadi hiji wewengkon MODIS Satelit Gambar poé éta, nu urang miharep bisa ngecas program pemetaan Anjeun.

Pangbasajanna bakal digambarkeun dina Google Earth na kirimkeun ka kml disimpen, tapi lamun urang make data latar kayaning MODIS, OSM atawa rupa bumi view Google Maps, asuransi teu jadi basajan.

Keur kitu, GPS Pangatur visual Mibanda jasa bébas merenah nu ngidinan sketsa online tipe aréa gawe, jalur na titik. Lajeng file bisa disimpen salaku KML atanapi GPX.

GPS Pangatur visual

Ngagambar wewengkon ngan kudu balik nyirian titik, Anjeun bisa disaluyukeun kalayan ngagunakeun sered tur nutup diklik dina titik mimiti. Pikeun jalur klik dina titik panungtungan, dina tungtung pilihan nu geus ngaku maneh ngaran stroke nu.

Latar, Anjeun bisa milih Google Maps, dina versi hibrid maranéhanana, gambar satelit atawa rupa bumi. GPS Pangatur visual Anjeun oge bisa nempatkeun:

  • Buka Street Peta
  • poean MODIS
  • bulao marmer
  • Landsat 30m

Pikeun nagara kalawan informasi langkung anjeun bisa ditampilkeun oge:

  • USGS topo, hawa + G
  • OpenCycleMap mol.
  • NRCan jasa Kanada.

Ogé gigireun pilihan wallpaper anjeun bisa milih perséntase transparansi anu lamun 100% ngan némbongkeun peta digambar. pangalusna tina GPS Pangatur visualNu di tungtung lapisan bisa disimpen salaku kml pikeun dipintonkeun dina Google Earth atanapi GPX pikeun muka navigasi GPS dina file komputer.

GPS Pangatur visual

Dina sababaraha kasus, diblokir pop-up tiasa ngaganggu lamun nyimpen payel. Gumantung kana panyungsi, Anjeun kedah ngaktipkeun ieu jandéla munculna dipintonkeun, dina conto nu Kuring maké Google Chrome. Ogé kudu ningali alat anu teu beuki kawates tapi topik ieu Zonum.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.