Trimble mundut Ashtech; urang bisa nyangka

Jeung warta teh teu geus pisan heran, dina kali ieu nu pausahaan badag mésér pesaing maranéhanana ngagabung jeung megatkeun nepi kana lembar; pune tapi urang pasti mikir yén éta bisa lumangsung ku parusahaan eta dijieun parabot ieu kami nganggo atanapi rencana pikeun acquire éta dina.

Dina pendapat abdi sarta sobat alus kalayan saha kuring dibagikeun masalah henteu alarmed. Aranjeunna konsékuansi globalisasi jeung merging dilawan téknologi pikeun moto, prosés jeung data pemetaan jasa. Nganggur teu jeung jalan éta di ngabandingkeun nu total stasiun (60 11 dina tanda). Kabeneran aya nu kompetisi (ngadorong téhnologi Cina) ragrag kana tilu lega:

  • Éropa (ngabuburit)
  • Jepang (Topcon)
  • Amérika Sarikat (Trimble)

Tapi unggal sahijina datangna ti sajarah panjang sapertos nu ngagambarkeun salaku rékayasa sipil, Biologi Kelautan sarta Akuatik, photogrammetry, surveying, GIS sarta transportasi geus putting babarengan disiplin jadi ampir leupas. Évolusi CAD / Cam / téknologi CAE, komputer, gadget Internét sarta nambahan dina trend rada metot.

pikeun ngabuburit (Swiss), mangrupakeun pewaris jalma tim Wild kami dipaké di universitas, ku carita ti 1819 pakait sareng pabrik tina kaméra Leitz kawentar. Nyimpulkeun acquisitions dina widang photogrammetry na sensing jauh sempet meuli ERDAS jeung LH Systems di 2001 jeung er Mapper, ionik jeung Acquis di 2007.

Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellanSokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan

Ayeuna sagi genep AB (Swedia) nyaéta nu boga ngabuburit, kawas Geomax na nembe oge meuli Intergraph (2010).

pikeun Topcon (Jepang), datang ti 1932; di 2000 Topcom meuli Javad; Kee di 2006 na 2008 Sokkia. Lengkah saterusna bisa janten parusahaan Cina, nu saeutik dipikawanoh di lingkungan urang tapi tumuwuh kalayan global bisa nyerep Topcon nu geus dugi di sawatara wewengkon di aplikasi.

Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan

Tur upami TrimbleDi sisi ieu dunya éta leuwih panganyarna (1978) tapi ku aggressiveness pausahaan AS. Hewlet Packard miboga akar jeung; di 1990 asup kana pakét Datacom, teras meser spéktra Precision 2000 na TDS di 2003 Nikon; di 2004 MENSI, GeoNav; di 2005 Pasifik crest, MTs sarta Apache Panyiaran na Applanix.

Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan

2006 lajeng mésér Piara, xyz, Quantm, BitWyse Sabelas, Meridian na daftar mana on ... kaasup diantara panungtungan Definiens di 2010. Jadi meuli di 2011 Ashtech aya sia aya leuwih ti hiji acquisition anyar -tangtu, tanpa Magellan manehna sempet geus dijual-.

Prosés ieu teu biasana maéhan tapi téknologi inovatif nu jadi leungit. Trimble geus meuli Ashtech nambahan daya saing spéktra Precision, teu maéhan téhnologi agul, sakumaha Abdi ngartos eta jadi jauh, urang gé ningali engké.

«Ngagabungkeun portopolio produk GNSS lebar Ashtech kalayan jaringan distribusi global Spectra Precision tiasa masihan surveyor pilihan anyar anu saé pikeun efisiensi optimal.»

Kalayan ieu, mangka ngijinkeun eta euweuh urang ningali Mobile Mapper 6 yén Magellan éta ukur garis anyar disebut Mobile Mapper 10 na 100 Mobile Mapper. Jeung MM100 Anjeunna ngalaman dicokot katingal a Sababaraha poé ka tukang, eta nawiskeun sailing 40 cm sarta kirang ti 10 cm kalayan postprocessing; sedengkeun MM10 téh leuwih leutik tapi bakal dipasarkan keur kaperluan lahan désa:

Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan Eta bakal mibanda ningali, tapi anjeun ngan kudu ngabayangkeun tim AS $ 1,500 atanapi kirang, kalawan WindowsMobile kabuka, kaméra, software gis, postprocessing sarta yén anjeunna tiasa Gunung program pendataan keur stasion kalawan Bluetooth. A pakarang ampuh ngalawan AS $ 2,400 atawa leuwih nya tangtu biaya stasiun collector tanpa kamungkinan GPS GIS. Nganggur teu jeung basajan Mobile Mapper 6Sanajan eta ngarojong RTK; Moal lami deui anjeun bisa nyieun stasiun kolektor jeung hardware ieu sareng software Sokkia SSF

Kawas sisi Ngaran 3 mangka doomed ngaleungit, ukur ningali Promark 100 na 200 Promark. Beda kadua ku kahiji nyaéta yén PMK200 jalan kalawan dual frékuénsi GPS atanapi GLONASS jeung frékuénsi GPS. Panon, teu tahan dual GLONASS prekuensi.

Sokkia topcom trimble ngabuburit GPS magellan Tapi diantara GLONASS / frékuénsi GPS na dual frékuénsi GPS, abdi resep pilihan kadua -sahenteuna di wewengkon tropis Amérika nu aya jadi seueur alternatif-.

Promark duanana sakumaha Mobile Mapper 100 mangrupakeun komputer kalawan hadwér katut sofwérna sarua. Di jalan aranjeunna parabot scalable, masalah konfigurasi, dimimitian ku hiji MM100; lajeng bisa mésér anteneu éksternal dual-frékuénsi (aya nu boga Promark), upami anjeun hoyong anjeun beuki terpadu geodetic Manifold software lajeng ka RTK sarta ngabogaan tim rongkah.

Muga beuli téh keur alus sadaya.

sagi genep

Trimble

Topcom

Hiji Balesan to "meuli Ashtech Trimble; urang bisa nyangka "

  1. Sae pisan informasi anjeun, hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.