StitchMaps, masalah umum

StitchMaps ieu aplikasi pangalusna Tembok diwangun pikeun nyieun mosaics orthophoto ti Google Earth direbut tina Kumaha gawéna Kuring spoke lila pisan.

StitchMaps bébas download Nu prosesna sateuacan, leumpang ka handap pantallazos tina Google lajeng ngagabung sareng Photoshop atawa Bentley DescartesUrang terang yen StitchMaps teu leuwih ti éta. Unggal newak merlukeun calibration husus ti saméméhna; ngalakonan eta sacara manual anjeun tiasa ningali yen tiap kotak ngabogaan Incremental leutik sapanjang garis melengkung, nu Google manten eta dina rotasi Tujuan na oge sabab mangrupakeun ngagambarkeun datar tina curvature bumi. Jadi naon hancana geus newak StitchMaps walungan leutik langsung ti ActiveX na calibrating ngalawan mosaic nu ngajadikeun mimiti, motong edges dina titik kontrol katuhu nu katingali nalika kami nurunkeun file calibration pikeun Ozy Explorer.

Pikeun alesan yén server Google Earth teu tiasa ngadeteksi undeuran, sakumaha lumangsung kalawan GIS Manifold, éta diblokir IP. Tapi dina hal ieu, newak geus rengse ti ActiveX.

Saatos sababaraha taun pamakéan, didieu kuring ngajawab patarosan nu sering manggihan aya:

1. Dimana anjeun turun StitchMaps?

Patarosan anu tetep unanswered, hanjakalna situs anu disebarkeun teu aktif. Saatos bari entertained ku paménta mungkin keur Google kana ngadistribusikaeun program komérsial anu dilanggar istilah na. Rahayu anu jalma anu méakkeun sarimbag nyandak mojang kalayan panon geulis réstoran carte la, for deui teu bisa dibeli. Urang bisa jadi teu ningali lian ti StitchMaps 2.6 Vérsi ritel, moal AS $ 49. Éta beuli worthwhile sakumaha sigana aya kasadiaan para beuli Shareit!, Tapi teu muncul sadia for jeung cobaan download.

Panon, euweuh aya henteu hartosna éta Hack légal. Memang, aya sababaraha anu konfigurasi ditémbongkeun di pos ieu, ngan boga versi StitchMaps 2.6 Tambih Deui, sahingga sababaraha ulah dilarapkeun ka versi 2.5 atawa saméméhna.

2. Mangrupa kajahatan handap gambar kalawan StitchMaps?

Ieu mangrupa ngalanggar ngagunakeun hiji aplikasi anu urang jum'atan dibeuli. Atawa mangrupa kajahatan handap gambar Google tur gabung aranjeunna, naha urang make program ieu atawa kombinasi printscreen tambah sababaraha Aksara ka motong edges na lulugu modificarle ka unggal gambar. Naon kajahatan anu ngagunakeun gambar Google pikeun tujuan komérsial tanpa idin Anjeun, jadi lamun aranjeunna bisa dipaké pikeun kotamadya di mana robah pamarentahan di unggal 4 taun detracts ti darat Profitability, urang bisa disebutkeun yen teu kajahatan. 🙂

3. Kunaon kuring teu bisa ngahemat gambar?

versi ukur dibayar disimpen gambar, nu versi percobaan ngan nyieun newak jeung nunjukkeun kumaha mosaic jeng.

4. Naon versi Google Earth jalan StitchMaps?

Jalan jeung versi mana wae, urang nyarankeun panganyarna.

5. ¨¿Porqué hangs nalika nyimpen gambar?

Ieu geus ngalakonan di hal nu ilahar sabab urang boga masalah RAM. Biasana, proses nu ngalir, sarta ngan hiji pesen nu nyebutkeun mun anjeun buka ngahemat mucunghul "Teu Control valid"Blasphemer lajeng pesen dipintonkeun di Jerman sarta hangs pernah nyalametkeun gambar. Aya variabel béda éta pangaruh ieu, nyandak kana akun urang tiasa mantuan nyegah overburdening memori:

  • format nu disimpen, Anjeun kedah nganggo jpg, sabab sanajan urang pilih TIFF, kualitas gambar moal ningkatkeun, tapi gantina moal beuratna hiji pisan uih tina MB.
  • Capture ukuranana aréa × 512 512 dianjurkeun. Nya kitu, wewengkon badag milih teu nguntungkeun pisan, sabab nyekel dijieun StitchMaps printscreen.
  • Kualitas 70 komprési jpg disarankeun.
  • 24 format piksel bit Disarankeun jaga nada. Sanajan ngagunakeun 16 bit teu robah teuing.

StitchMaps bébas download

  • Atawa éta luyu sangkan mosaics badag teuing. A mosaic of 10 10 × kaluar pisan gancang, tapi salah sahiji 24 × 24 merlukeun komputer ngabogaan RAM luhureun 2 GB. Éta hadé off di pihak, jeung jangkung di sabudeureun éta méter 400.

StitchMaps bébas download

Kedah ngaktipkeun pilihan "Otomatis ngahemat gambar peta"Jadi nu sateuacan urang nyebarkeun éta mosaic pakarang geus disimpen, jadi lamun geus beku henteu masalah.

Sajaba, Anjeun teu kudu boga loba teuing program muka bari ngajalankeun StitchMaps lajeng dimuat RAM unnecessarily. Kuring nganjurkeun nutup sababaraha Kabiasaan tambahan, maké tugas manajer via Ctrl + alt + del jeung prosés perlu nutup kayaning iTunes nulungan, Google updater, HPutilities, Adcrobat macaJeung sajabana

nu watermark atanapi kompas Google mucunghul

Pikeun nyegah unggal newak data sanggeus uing mosaic nyokot, Anjeun kudu nganonaktipkeun kompas jeung status bar Google Earth. Ieu biasana kajadian nalika anjeun boga resolusi pisan low on setélan monitor anjeun, meunang sapotong logo Google dina unggal gambar; ieu direngsekeun ku dilegaan wewengkon splice dituduhkeun salaku "Peta Gambar tindih". 10% umumna eta mana ogé, tapi bisa ngakibatkeun 15 atanapi 20 upami diperlukeun.

gambar kumaha georeferenced.

Aya cara lianna ngalakukeun hal eta langsung kalayan program GIS nu ngarojong kml na gambar rectification. Bisi mah dipake nyaeta:

  • Google Earth di teken a kuadran sahiji wewengkon anu kapentingan kuring turun, ngagunakeun gambar polygon jeung kontur hijina pilihan. Kedah anu kacida gedéna, abdi nambahkeun garis tambahan pikeun reticule.

StitchMaps bébas download

  • Engké, di handapeun sakabeh mosaic, ninggalkeun cahayana lapisan nu ngandung polygon bisa diteundeun study dina gambar final.
  • Tetep polygon sakumaha kml
  • Kuring muka program GIS kawas GIS Manifold na gvSIG.
  • Kuring napelkeun proyéksi maké Google Earth, jadi koordinat geografis Lintang, bujur na Datum WGS84
  • Lajeng, anjeun ngarubah assigning proyéksi UTM sarta Datum dipikaresep (Conto Zona Norte 18 na Datum WGS84)
  • Kuring ngekspor ka DXF file pikeun muka sakumaha file vektor dina program CAD.
  • Lajeng dina CAD, anu tiasa Microstation atawa program AutoCAD, nelepon gambar kalawan pilihan pikeun sacara manual nomeran lajeng warpeo ngagunakeun sakumaha sumber juru digambar dina peta sakumaha sasaran juru vektor polygon.

tips tambahan

Hiji waktu nu sae pikeun ngundeur téh peuting. Utamana lantaran anjeun tiasa unggah a mosaic badag tur buang Anjeun nyandak sare waktu beurang atawa nonton TV. Pikeun moal runtah waktu nongkrong jeung kejutan jeung inget yen Anjeun teu kudu maké naon program séjén pikeun méré use're bakal dimuat kana printscreen Gambar ruining sagala pagawean Anjeun.

Ogé miceun savers layar anu bisa diaktipkeun lantaran euweuh gerak mouse atawa savers énergi nu mareuman monitor atawa hard drive sanggeus sababaraha waktu.

alternatif séjén nya StitchMaps AllallsoftOgé 3D Sipil manten hal mun keterbatasan ukuran na resolusi, PlexEarth téh geulis alus y Gambar Downloader Google anu geus teu anéh katempo aya.

14 balesan pikeun "StitchMaps, masalah umum"

  1. Pikeun pangaweruh kuring, aya tempat dimana Anjeun undeur eta.
    Pikeun maranéhanana anu dibeuli program terus funcionándole pinuh.

  2. Hello ngadangu anjeun nyebutkeun yen moal bisa dibeli, 'Tapi aya wae ngundeur atawa hal ??? boga 2.4, tapi euweuh deui karya anjeun kudu nyaho ???

  3. Hai Max, Abdi ngahargaan lamun prune kirimkeun atuh 2.4 versi peta Stitch ti geus hatur nuhun pisan!

  4. Teu mungkin, aturan situs ieu teu ngidinan lampah anu ngalanggar hak cipta.

  5. Anjeun tiasa lulus lisénsi nganggo StitchMaps. Abdi tiasa méakkeun laksana nu.

    hatur nuhun

  6. Hai ngan anjeun bakal ngahutang lamun ngirim kuring program ... usik nu dipasang dina web (versi test) tapi teu dianggo ....... mangga email abdi ronal_rojas2003@yahoo.com

  7. Hello I méakkeun sarua F. Consegal ...
    Kuring ngan mésér sareng mayar StitchMaps di ShareIt, tapi link download «http://stitchmaps.com/registered/stitchmaps.php» henteu jalan. Kusabab kuring gaduh nami sandi sareng kecap konci anu sah pikeun versi 2.6, kuring bakal ngahargaan lamun aya batur tiasa nyayogikeun file kuring kaheksekusi program éta.
    Hatur nuhun pisan.
    Kuring dikirim surelek ka relevan Petr Bezdecka 'info@stitchmaps.com' sarta 'dibagikeun-dinya! layanan palanggan 'tapi maranéhna teu direspon acan.
    Sababaraha abdi tiasa dianggo kalayan ieu.
    Hatur nuhun.
    Abdi e-Mil: lokgiova@gmail.com

  8. Hei, sarta anjeun teu bisa mere atuh program ?? Kuring geus diusahakeun diundeur ti sababaraha situs tapi tacan bisa acan. Ogé néangan Vérsi mayar tapi ogé, anjeun infinitely bersyukur lamun bisa maranéhna bakal ngirim kuring file, hatur nuhun.

    Jeung katerangan nu pohara alus. Salam.
    email abdi cd_ed@hotmail.com

  9. Selamat anjeun pikeun ngabagi pangaweruh anjeun sareng hayu urang diajar tina pangalaman anjeun, sapertos Roger kuring gaduh versi 2.4 anu digarap ku XP, tapi masihan masalah sareng W7, kuring parantos ngusahakeun mésér versi 2.6 tanpa hasil, kuring bakal ngahargaan lamun aya anu tiasa nyayogikeun kuring kana file eksekutif tina program

    Hatur nuhun pisan.

  10. Anjeun moal tiasa deui mésér StitchMaps dina ShareIt teu tiasa dianggo. Kuring gaduh versi 2.4 sareng abdi henteu kéngingkeun versi 2.6, abdi bakal ngahargaan upami aya anu tiasa nyayogikeun kuring file file eksekutif.
    Hatur nuhun pisan.

  11. Kuring dikirim anjeun aya sareng extension .doc sabab Google henteu ngidinan ngirim .exe file

    Hiji salam.

  12. Kuring ngan mésér sareng mayar StitchMaps di ShareIt, tapi link download «http://stitchmaps.com/registered/stitchmaps.php» henteu jalan. Kusabab kuring gaduh nami sandi sareng kecap konci anu sah pikeun versi 2.6, kuring bakal ngahargaan lamun aya batur tiasa nyayogikeun file kuring kaheksekusi program éta.
    Hatur nuhun pisan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.