Best of Zonum pikeun CAD / GIS

Leyuran Zonum Ieu situs nu nawarkeun parabot dikembangkeun ku murid di University of Arizona, anu dina jangka waktu nu cadang nya éta devoted mun nyurung isu kode patali parabot CAD, pemetaan tur rékayasa, utamana kalawan file kml. Sugan naon dijieun populér éta yén éta ditawarkeun haratis, sarta bari ditambahan aranjeunna ngajalankeun dina meja anu lapsing, batur ngajalankeun hijina mibanda versi samemehna tina Google Earth, sababaraha kénéh dina gaya sarta tangtu, maranéhanana anu beroperasi online anu pinuh sadia.

Di dieu kuring nembongkeun kasimpulan ngeunaan 50 aplikasi sadia on Zonums.com, sanajan mangrupa ngararangkay rada pajeulit sababaraha, sabab dilarapkeun ka leuwih ti salah sahiji bagean anu ngadegkeun, mangrupa usaha pikeun nyimpulkeun sagalana di tempat éta.

kml shp dxf dwgParabot pikeun Google Earth sarta Google Maps

  • Cbau-etaNgamungkinkeun theming on Google Maps, nagara atawa wewengkon pilihan. Kelir bisa dihartikeun ku division administrative, centroid jeung kontur ketebalan lajeng ngundeur kml ka mukakeunana dina Google Earth (modeu Salam, Magelang). Dina kalolobaan tés mah kapanggih kasalahan nu teu robah seleksi kaayaan AS.
  • DigiPoint: Kalawan alat ieu, anjeun bisa digambarkeun dina Google Maps, lapisan titik. Anjeun tiasa milih tipe of view jeung lamun urang visualize poin dina iwung / lon atanapi UTM koordinat; ogé nyetél tipe ikon, warna, ngaran lapisan tur lamun hoyong di 2D atanapi 3D. Lajeng file bisa diékspor ka kml, CSV, kml, gpx, DXF, txt, atawa bln tab.
  • E-pamundut: Élévasi nimba koordinat nu aya dina dasar Google Earth. kml shp dxf dwg Jang ngalampahkeun ieu, lamun urang boga daptar koordinat, naha di lon iwung / atawa UTM, importing file atawa diasupkeun via salinan / témpél. Lajeng, urang nangtukeun jinis SEPARATOR (koma, tab, spasi), sarta mencét tombol pilarian pagunungan, sistem bakal dumasar kana Google Earth tur meunang z masing-masing koordinat. Teras Anjeun tiasa ngundeur file GPX, CSV, txt atawa tab.
  • Hiji alat hébat nu bisa jadi mangpaat pikeun nyieun model rupa bumi dumasar kana pagunungan geus Google Earth, Zonum google bumi sababarahangitung élévasi hiji jalur nu gaduh mung koordinat XY atawa ngarobah sagala lapisan 2D 3D.
  • GpxViewerIeu alat pisan gunana nu mintonkeun on Google Maps file dicandak ku GPS dina format GPX.
  • Epoint2GEIeu pakakas jalan di desktop, jeung ngarobah koordinat tina hiji file Excel kana KML nu bisa maca ku Google Earth. Paling berharga tina aplikasi téh nya éta ngidinan Anjeun pikeun pilih rentang sél, urutan nu aranjeunna koordinat nu di geografis satuju yén (decimal) atanapi UTM jeung simbol. Sumuhun, data kudu WGS84, sakumaha anu maké Google Earth. Bari aplikasi ieu geus euweuh, anjeun tiasa nganggo ieu egeomates template Hal ieu generating a kml ti koordinat UTM.
  • Gé-Census Explorer: Zonum google bumi sababaraha Ieu pakakas batang ka database ti Amérika Sarikat Census na facilitates kreasi lapisan tematik di 2 na 3 dimensi. Ngan gawéna dina dadasar ieu, tapi conto anu batur kalawan pangaweruh kode bisa dipaké pikeun lengket basa sejen online.
  • Gé-extentIeu pakait sareng rutin, nu ku associating alamatna ka kml PHP, ngarebut extent deployed on Google Earth na mulih salaku jéntré a. Bisa jadi mangpaat, contona mun cocog StitchMaps atawa lamun urang candak layar lajeng georeferenciarlas ngeunaan koordinat tina juru; rada sarupa jeung naon hancana GPS Pangatur visual.
  • Gé-UTMalat ieu sarupa jeung hiji saméméhna, boh di operasi sarta konstruksi. Jeung bédana éta mangka raising UTM koordinat tina hiji titik nu tangtu.
  • kml shp dxf dwg MapTool: Ieu susunan parabot fokus kana panempo online anu ngamungkinkeun hiji klik pikeun milih jinis tampilan kaasup "mabur ka" pilihan liwat nu bisa balik ka UTM husus koordinat atawa wilayah géografis.
  • Diantara pilihan sadia nu deploying data iwung / lon boh di derajat, menit jeung detik ka decimals na UTM.
  • Anjeun oge bisa nyieun itungan kalayan unit béda jarak dina garis, polyline na polygon aréa lempeng. Ogé Etang jalur antara dua alamat tur nampilkeun élévasi hiji titik husus dina méter sarta suku.

konvérsi Kml kana format lianna.

  • Di dieu opat parabot leupas anu ngantep anjeun ngarobah payil kml mun DXF, SHP, txt, CSV, tab tur GPX. Panungtungan jalan online.Zonum google bumi sababaraha
  • Kml2CAD (Kml mun dxf)
  • Kml2Shp
  • Kml2Text
  • Kml2x

parabot lianna atawa leungit ngajalankeun versi heubeul tina Google Earth

handap, ulah ngajalankeun versi panganyarna tina Google Earth, tapi disebutkeun ku kreativitas aranjeunna gaduh, upami batur hayang make versi nu cocog atawa ngan keur ngahasilkeun gagasan pikeun batur dipake alat sarupa.

    • gesIeu sanes alat, tapi hiji grafis nu nembongkeun sagala simbol dipake ku Google Earth, kalawan nomer na. Idéal pikeun file kml ngaropéa tanpa keur berjuang pikeun nanganan jeung gambar kudu.
    • Zonum google bumi sababarahaGé-SimbolIeu kawas hiji saméméhna, jeung bédana anu hade online, sarta mencét tombol ngaéksekusi a Aksara némbongkeun kode teh. Lately Kuring geus katempo rutin ieu ragrag.
    • Mapplets: Di handap ieu mangrupakeun déskripsi dina kode XML nu bisa dilarapkeun pikeun isu husus kayaning deployment atawa panghasilan koordinat pasang Google Maps. Dina prakték I tacan bisa nyieun Mapplets sapertos nu deployed ku cara nuliskeun url di Google Maps.
    • ZMapsIeu kumpulan Tumbu ka sagala rupa parabot Zonum. Ampir sarua diringkeskeun dina bagian ieu.
    • ZGE-musieumIeu susunan lengkep parabot dimekarkeun dina Bumi API Google, hanjakalna teu diropéa keur versi kiwari DirectX. Sanajan kitu eta sia nyaho yén ngalakonan hal kawas teken hiji bunderan, motong di bagian, salinan / tauco, ékspor sarta cara séjén pikeun digitize langsung kana Google Earth.

    Parabot pikeun pemetaan na CAD file

    Kabiasaan ieu ngabéréskeun sababaraha transformasi data normal sarta interaksi antara file dxf jeung koordinat.

    • Cotrans: Koordinat konversi online.
    • Ectrans: Koordinat konversi ti tabel.
    • GVetzIeu pernah diwangun.
    • Cad2xy: Nimba sipat file DXF.
    • EPoint2Cad: Export Excel mun AutoCAD titik.
    • xy2CAD: Nyiptakeun DXF ti koordinat XY, online.

    Parabot file Wangun

    nuturkeun anu parabot anu ngarobah payil shp kana format béda, kaasup txt, dxf, GPX sarta km. Paling ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun jenis unit sarta ciri ti file target, diwajibkeun berkas extension .shp na .dbf .shx anu hadir sahenteuna.Zonum google bumi sababaraha

  • Shape2Text, Shp2Cad, Shp2GPX, Shp2kml.

parabot Epanet

sahiji Maranehna geus diucapkeun sakali, sahenteuna eta patali jeung Google Earth, tapi leuwih luyu daptar ieu.

  • Epa2GIS: Ékspor of Epanet mun Shapefile.
  • EpaElevationsNangtukeun pagunungan titik dina jaringan.
  • EpaMove: Kalawan pilihan ieu, anu gawéna online tiasa mindahkeun hiji sakabéh jaringan ti titik asal na DeltaX / DeltaY. sésana diitung otomatis.
  • EpaRotate: Sarua jeung di luhur, tapi naon hancana geus muterkeun jaringan. Idéal pikeun sistem anu éta teu georefferenciados.
  • EpaSens: Ieu keur itungan jaringan sarta bisa maénkeun kalayan diaméter pipe jeung pamenta ningali dampak maranéhanana dina titik béda.
  • EpaTablesIeu nyieun laporan file CSV ngeunaan koropakna Epanet. Rinci Jumlah valves, bak, piping, jsb
  • Excel2EpaIeu makro on Excel VBA nu ékspor titik kalayan koordinat mun file nu .epa
  • Gpx2epa: Kalawan rutin ieu, anjeun bisa ngarobah a Epanet file dicandak ku GPS dina format GPX.
  • MSX-GUI: sered sejen.
  • Net2Epa: Ieu bagian tina alat ditétélakeun di luhur, anjeun tiasa nyirian titik dina Maps Google jeung pajeg handap format Epanet.
  • ZepanetIeu pakakas henteu maju.
  • Epa2kmzNgarobah payil Epanet Google Earth.
  • Epanet Z: Ieu nu pangalusna, ngamungkinkeun loading tina lapisan handap Epanet Google Maps, Yahoo atanapi peta Bing.
  • EpaGeo: Hal ieu ngamungkinkeun transformasi ka file Epanet dina aspék sapertos unit sarta sistem koordinat.
  • Shp2epaNgarobah payil kana shp Epanet.

sababaraha parabot

Ieu dipake keur desain hidrologis dina sababaraha standar sarta Unit AS konvérsi.

  • Jumlah kurva: Ieu solves salah sahiji variabel tina persamaan dipaké pikeun ngitung SCS.
  • LNP3Ngajawab kamungkinan mangrupa titik x dina régrési tina logaritma alam.
  • PChartz: Bagan Psychrometric keur ngitung variasi dina suhu, kalembaban relatif na bumbu puffs lianna.
  • UconsIeu alat hébat pikeun siswa rékayasa. Hijian conversions sababaraha kana massa, tekanan, waktu, hawa, kakuatan, jeung sajabana anu kaasup
  • ZuconsIeu alat saméméhna sarua, tapi ngoperasikeun online.

___________________________________

Pasti pakasaban hébat, janten gratis. Bari sabagian henteu di gaya, patut masihan deui sababaraha cents dina syukur.

Balesan keur 2 "Best Zonum pikeun CAD / GIS"

  1. Teu heran lamun aya wae scrit ka otomatis nyieun meridians na parallels di Autocad

  2. Salam, abdi bisa nunjukkeun kumaha tipe koordinat maké EPANET? anu X, Y, tapi naon: UTM, geografi-decimal, Cartesian, anu. Hatur nuhun ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.