Majalah 3, 10 egeomates anyar pikeun Agustus

Sahenteuna tilu majalah bulan ieu geus datang nepi ka artikel metot pikeun lingkungan geospatial, sarta sababaraha hobi geek urang, lajeng abdi nyarankeun isu 10 pikeun moments anjeun tina bacaan séhat.

majalah geospatialGeoinformatics

favorit kuring dina hiji rupa-rupa majalah, Asalna maju dina jejer di handap ieu:

  • ISIP, anu System Émbaran Integrated pikeun rojongan produksi. Artikel laporan remodeling infrastruktur na, maké modél multilayer dipasang JavaIntegral tina Geoserver pikeun geoportal, OpenLayers pikeun tampilan data, cache GeoWeb ngaoptimalkeun indexing spasial na JBoss salaku server aplikasi.
  • Proyek Quantum GIS. Terus aplikasi FOSS, artikel ieu dokumén pangalaman pamaké sarta dampak ka dinya ieu ngabogaan on Tanzania QGISMana ku jalan versi na panganyarna na aya undeuran ampir 200,000.
  • Peran surveyors. Hiji artikel berharga, sanajan geus mangrupa topik ditumbuk di kali panganyarna, sia kontribusi sistimatis sarta visi anu najan ringkes, rada fokus kana trend teu bisa balik ti modeling calakan (BIM) jeung kudu kuat pikeun manajer data géografis .
  • Ruruntuhan of Ostia. Arkéologis proyék salah sahiji ruruntuhan pangpentingna tina pemberontakan Kakaisaran Romawi.

Ngahalangan hiji pengumuman tina kaca nu lengkep ti parusahaan minyak Shell, nu keur néangan 5 konsultan di widang geospatial bisa dilarapkeun sateuacan Séptémber 23.

Galur Land

majalah geospatialHiji publikasi badag tina Lincoln Institute, anu mertahankeun isu na dina tata diwengku, kalawan tekenan husus dina ngembangkeun urban. panutup ieu nunjukeun hiji gambar impressive of Sasak Liede di Guangzhou (Cina), Kota sarua urang nelepon Canton ti mana éta Cina paling nyebar di kota urang, kaasup dina suey rendang anu sacara harfiah ngandung harti "nyatu sadayana hidangan ".

majalah boga artikel metot kawas:

  • ngembangkeun salaku pakotaan jeung perubahan iklim di Pearl Walungan Delta Cina

    perubahan iklim penah hiji tantangan signifikan dina ngembangkeun dituluykeun di Pearl Walungan Donau, alatan géografi na basisir, kapadetan populasi sarta pangwangunan ékonomi sengit sarta infrastruktur.

  • Dilegakeun skala konservasi landscapes badag

    Loba funders tur mitra publik nyobian bade difokuskeun usaha koperasi pikeun conserve bentang, jadi yén trusts darat komunitas gaduh kasempetan alus teuing pikeun ningkatkeun gawe alus ku cara embarking dina leuwih alliances.

  • pangalaman panganyarna jeung nilai newak di São Paulo, Brazil

    Aplikasi tina prinsip tina fungsi sosial tina harta, bagian tina Plan strategis of Planning diwengku of São Paulo de 2002 diwenangkeun dina enactment sahiji panerapan kota anu jelas misahkeun hak katuhu kapamilikan ka wangunan.

  • Dayeuh jeung infrastruktur: a jalan hésé payun

    Salaku ékonomi nasional jeung panghasilan tina pamaréntah lokal, salah sahiji prioritas konci bakal saimbang belanja ayeuna on jasa kalayan Investasi istilah panjang dina infrastruktur nu pulih.

majalah geospatialMagazine PC

Mangka ngiles versi dicitak, teras Hispanik, tetep tanpa beungeut ka masihan touch pribadi jeung sifat umum unggal édisi. The novelty tina masalah Séptémber éta salaku redaktur Dan Kosta jumlah na kejutan dina ucapan mana kami menta tulung keur posisi anyar na; Sigana ironis tapi nada nu eta timbul sarta nilai ditawarkeun ku pamiarsa anu jelas digawé.

dina pamadegan mah diantawis bongbolongan paling signifikan, tapi majalah bakal perlu ngaganti ngaran, pikeun sawatara waktu ayeuna ngobrol leuwih iPad, iPhone jeung Apple PC sarua. Ditémbongkeun saperti dina carita panutup nyaeta "The aplikasi 100 iPad paling dipake ".

  • John C. Dvorak. Kuring mikaresep maca eta, sugan ku sabab kuring ngaidentipikasi kalawan touch nostalgia sarta ironi jeung kakuatan nu peryogi beradaptasi téhnologi nu. Dina édisi ieu ngajadikeun hiji ageung grotesque of Ted Koppel on Nightline taun flowery, sok ngabejaan hareup on typewriters di 1985. Teu heran artikel disebut "The Taun of Hirup jahiliah".
  • jaringan sosial. 20 aplikasi pangalusna pikeun Facebook, metot nu aya leuwih ti sato tegalan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.