Masang gvSIG Mobile

Ayeuna kuring ngan dipasang gvSIG Mobile dina Mobile Mapper 100Tempo ieu kahiji kalina kuring jeung Jigana sesa taun meunang kauntungan pangalaman, abdi kedah nulis sakumaha atuh, lest batur manggihan hal tin (nu clitoral).

1. Vérsi anu

prosés téh sarupa pikeun sagala pamasangan gvSIG Mobile dina Windows Mobile PDA 5 atawa saluhureuna. Najan kitu, pikeun rujukan, Aku ngagunakeun:

Windows Mobile Profesional 6.5, 5.2.21895 kalawan CE OS

Ieu diverifikasi di Mimitian / Setélan / Systen / Ngeunaan

Dina kasus gvSIG, Kuring masang versi 0.3.0 0275 ngawangun tur kusabab Abdi hoyong bet serius JavaKuring gé numpak kana mesin virtual ieu (JVM) sanajan oge mungkin keur fonem.

2. program download

Pikeun ngundeur gvSIG Kuring geus rengse link ieu:

http://www.gvsig.org/web/projects/gvsig-mobile/official/piloto-gvsig-mobile-0.3/descargas

Kalayan ieu kami meunang file disebut gvSIG_Mobile_Pilot-0.3-WMX-forJ9.cab

Antukna meureun aya versi anyar, jadi kedah mastikeun link ieu:

http://www.gvsig.org/web/projects/gvsig-mobile/official

Kuring geus dipilih gvSIG_Mobile_Pilot-0.3-WMX-forJ9.cabSadar yen versi ieu teu mawa prerequisite kaasup (VM), a karunya sabab saméméh maranéhna dibawa sorangan. Tapi aranjeunna konsékuansi na urang lajeng ekspektasi parobahan kawijakan anu kajadian ka Java sanggeus Oracle mésér Sun.

Kituna, salajengna anjeun balik turun mesin virtual katelah J9. Sababaraha tumbu dina béréndélan nu pegat, kaasup http://www.cs.kuleuven.be/~davy/phoneme/downloads.htm on manual nu gvSIG Mobile, jadi kuring bakal nyarankeun ieu pikeun ngundeur J9:

http://www.esnips.com/nsdoc/5277ca5b-79e2-415e-bd2b-667e7d48522d/?action=forceDL

Unduh tablet anu disebut J9.zip, anjeun kudu ati-ati nalika anjeun ngaleupaskeun, anjeun kedah milih «Ekstrak di dieu» sareng henteu «Ekstrak dina J9 \», sabab ieu bakal nyiptakeun polder anu sanés anu disebut J9 anu engké tiasa masihan kami.

Ahirna urang kedah ngarepkeun yén naon anu urang decompress dina bentuk "J9 \ PROJ11 \ bin ..."

3. program beban pikeun Mobile Mapper

Versi tina Windows Mobile anu brings nu Mobile Mapper 100 (jeung sacara umum pikeun PDA wae) biasana nyandak sababaraha masalah saeutik masang ActiveSync anjeun, ampir sok lantaran laksana ieu diwangun dina Flash Player sarta kadangkala, utamana ku Windows 7 moal narima pamutahiran atawa teu diwenangkeun pikeun masang aplikasi unsupported. Tapi anu hade kaluar handap kaca langsung ti Microsoft, dina pilihan undeuran pikeun alat nu bagerak.

http://www.microsoft.com/downloads/es-es/default.aspx

Nu penting nyaeta urang bisa ningali tina PC nyambung parabot, disebutkeun urang tangtu kudu nembus hiji kartu SD.

Aya ngan dua hal ka tega:

-The file gvSIG_Mobile_Pilot-0.3-WMX-forJ9.cab, anu kami lebetkeun salah sahiji polder, dina hal ieu kuring ngalakukeun dina anu disebut "Data Application". Abdi nyarankeun anjeun ngalakukeun éta, ku kituna anjeun tiasa ngiringan petunjuk ieu demi léngkah.

-The file disebut J9, urang teundeun langsung root. Nalika kuring tingal akar, éta ngandung harti yén éta kudu folder J9 dina tingkat sarua dimana polder sejenna sakumaha Aplikasi Data, ConnMgr, Windows, jsb anu

Ieu ngajadikeun mesin virtual Java anu siap ngajalankeun.

4. install gvSIG

Masang gvSIG, buka folder dimana urang naek file.

Hal ieu dilakukeun Mimitian / Explorer, teras dina émulator browser ieu kami milari folder "Data Data", sareng panci urang kedah ningali file. Kalayan hiji klik, program dimimitian prosés instalasi; Upami aya vérsi anu sateuacana, éta bakal ngabéjaan yén urang bakal digentos. Anjeun kedah milih masang dina alat (Alat kuring) sareng henteu dina kartu éksternal (Card Panyimpen).

5. Eejutar gvSIG

Pikeun ngaéksekusiana, pilih "Start" sareng ikon gvSIG Mobile kedah aya dina panel anu nunjukkeun aplikasina.

Anjeun klik ikon jeung salaku hasilna kedah angkat Santika pikeun sababaraha detik lajeng antarbeungeut program.

6. masalah umum

gvsig install mobileKahiji, upami program (Lengkah 5), atawa ninggalkeun hiji pesen kasalahan pikeun Windows Mobile, anu penting nyaeta uninga naon anu anjeun nyebutkeun teu ngajalankeun file disebut g_mobile_launch_log.txt, nu di folder gvSIGMobile. Dina kasus pangalusna, anjeun kudu ninggalkeun pesen saperti kieu:

gvSIG file peluncuran log mobile:
Dianggap gvSIG folder utama: \ gvSIGMobile:
Mariksa lamun J9 aya dina akar ...
Enya!
Truncating, aux.npos = -1
Truncating, kahiji = 3
Truncating, Resp = \ J9
J9 jalur truncated: \ J9
Nulis jalur file start.opt kalawan alus ...
Nulis parameter peluncuran ...
J9 params = «-Xoptionsfile = \ gvSIGMobile \ start.opt» en.prodevelop.gvsig.mobile.app.Launcher p = \ gvSIGMobile m = J9
J9 jalur: \ J9 \ PPRO11 \ bin \ j9w.exe
J9 params: «-Xoptionsfile = \ gvSIGMobile \ start.opt» en.prodevelop.gvsig.mobile.app.Launcher p = \ gvSIGMobile m = J9
gvSIG Mobile ieu hasil dibuka.

Dumasar suratna, anjeun tiasa ningali dimana masalah téh. Ieu conto, biasana sabab teu nahan folder J9, tingali éta sistem maluruh kamungkinan pikeun manggihan nu diréktori akar, kawas pilari lamun dipasang dina kartu SD atanapi upami ieu dipasang fonem:

gvSIG file peluncuran log mobile:
Dianggap gvSIG folder utama: \ gvSIGMobile:
Mariksa lamun J9 aya dina akar ...
NO!
Pananjung kaluar jalur kartu SD ...
Searhing pikeun '\ J9 \ PPRO11 \ bin \ j9w.exe' dina akar ...
Kapanggih jalan kartu SD: \ Panyimpenan piringan
Kapanggih jalan kartu SD: \
Berkas teu kapendak: '\ J9 \ PPRO11 \ bin \ j9w.exe' di salah sahiji kartu SD 2.
Bisa manggihan kartu SD, J9 teu kapendak!
Mariksa lamun fonem aya dina akar ...
NO!
Pananjung kaluar jalur kartu SD ...
Searhing pikeun '\ fonem \ Personal \ bin \ cvm.exe' dina akar ...
Kapanggih jalan kartu SD: \ Panyimpenan piringan
Kapanggih jalan kartu SD: \
Berkas teu kapendak: '\ fonem \ \ pribadi bin \ cvm.exe' di salah sahiji kartu SD 2.
Bisa manggihan kartu SD, fonem teu kapendak!
Bisa ngamimitian gvSIG Mobile. Jigana JVM teu kapanggih.

Teu hilap, ka gvSIG béréndélan mailingKusabab biasana batur geus kajadian jeung jawaban geus aya. Upami teu kitu, hiji milis respon masarakat basajan bakal rada efektif.

Mun teu ... Kaula kabeh Ceuli ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.